tiistai 31. joulukuuta 2013

Ne jouluaaton kynnet vihdoin!

Pahoittelen heti alkuun pitkään jatkunutta hiljaisuudesta. En edelleenkään voi kovin hyvin ja kaikki energia menee siihen, että edes yritän pysyä hyvällä mielellä olosta huolimatta. Siksipä siis blogi on ollut hiljainen ja saattaa olla vielä jonkin aikaa. Ajattelin, että on kohtuullista kertoa teille, ettette pieneen hetkeen odottele postauksia. Toivon, että pysytte siitä huolimatta matkassa mukana, sillä hiljaisuus ei ole lopullista, odottelen vain olon korjaantumista normaaliksi! Toivottavasti ymmärrätte <3

Sitten vihdoin kynsiin, jotka tehtiin jouluaatoksi, ja ovat muuten edelleen kynsillä, koska kammoksun ajatusta olla kokonaan ilman lakkaa ja olen varma, etten kuitenkaan jaksaisi heti tehdä uusia, jos poistan ne :D

 photo IMG_7929_zps46b95fc7.jpg


 photo IMG_7923_zps7ee1ee54.jpg


 photo IMG_7928_zpse8f4dad2.jpg


Lakka on luonnollisesti jo perinteeksi muodostunut Ruby Pumps, jonka alla on vahvistamassa punaista Mavalan Madrid. Syy on siis Ruby Pumpsin jellymäinen koostumus, jonka kanssa on vaikea saada täydellisesti peittävää lopputulosta.

Superkauniit decalsit on saatu esiteltäväksi Polishinail Shopista. Puodin laaja ja suht edullinen siirtokuvakokoelma löytyy kiinnostuneille täältä. Nämä nimenomaiset siirtokuvat tuntuivat ehkä tiettyjä laatuja hiukan paksummilta, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Sanoisin että tuon verran paksuutta esti näitä ainakin käpertymästä ja tarttumasta itseensä. Oikein mainioita ja toimivia. Irtosivat nätisti taustapaperista ja tarttuivat kynnelle ilman ongelmia :)

 photo IMG_7918_zps4ee87158.jpg

 photo IMG_7937_zps497ec7d1.jpg


Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • Mavala Madrid
  • China Glaze Ruby Pumps
  • siirtokuvat
  • inm Out the Door

Räiskyvää uutta vuotta lukijoilleni ja viettäkäävän turvallista rakettijuhlaa!




keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Iloista Joulua!

Täältä tulee ensimmäiset joulukynnet! Toisetkin on tehty jo ja ne oli kynsillä aattona. Kynsille pääsi tietenkin suursuosikkini Chinan Ruby Pumps ja sen vihreä serkku Glittering Garland.

Aattona jaettiin kasoittain lahjoja (eritoten meidän tytölle) ja syötiin massut oikein täyteen.

 photo IMG_7886_zps31f21841.jpg

 photo IMG_7890_zpsde9c2b5b.jpg

Leimat on molemmat samasta Pueenin laatasta, mutta koko kynnen kellokuvio ei oikein leimannut täydellisenä vaikka mitä jippoja yritti. Harmi, sillä se oli kaunis.

 photo IMG_7896_zpscbd8706d.jpg

 photo IMG_7898_zps3484ec60.jpg

Käytetyt

  • Avon Mineral Fix
  • China Glaze Ruby Pumps
  • China Glaze Glittering Garland
  • Depend 223
  • PUEEN 38
  • inm Out the Door

Toivottavasti teillä oli yhtä ihana joulu kuin täällä <3




maanantai 23. joulukuuta 2013

Terveisiä Polishinail Shopista!

Polishinail Shopin Anne etsiskeli yhteistyöbloggaajia ja itse lupauduin tekemään tällaisen kertaluontoisen jutun heidän putiikistaan. Polishinail Shopista saa monia edullisen merkkisiä lakkoja, kuten Flormar, Pastel Cosmetics, Golden Rose, Seventeen, Kinetics, Perfect Lady, Moyra sekä Perfectin supersuosittuja hololakkoja. Lisäksi valikoimasta löytyy koristelu-, akryyli- sekä hoitotuotteita. Itse puoti sijaitsee Romaniassa, joten ei ole pelkoa tulleista.

Sain itse esiteltäväksi kaksi lakkaa ja arkin vesisiirtokuvia. Lakat esittelen nyt ja decalit omassa postauksessaan.

 photo IMG_7817_zps30c646af.jpg

 photo IMG_7823_zpsa483063f.jpg

Ensimmäinen lakka, joka pääsi kynsille, on Pastelin sävy 123, sinivihreä shimmerlakka.

 photo IMG_7821_zpsba74f2a3.jpg

Lakka peitti kahdella kerroksella ja levittyikin nätisti. Muutaman ilmakuplan onnistuin saamaan, mutta veikkaan syylliseksi ahnehdittavan paksun toisen kerroksen. Kamera ei tyypillisesti tämän sävyisistä lakoista kerro ihan koko totuutta, koska kuvissa se näyttää hitusen sinisemmältä kuin oikeasti. Väri on suht samanlainen kuin Zoyan Charlassa, eli sinivihertävä. Oikein kaunis lakka! Pastelin lakat ovat 3,80e.

 photo IMG_7866_zps103733ab.jpg

 photo IMG_7860_zps76368b05.jpg

Toinen lakka oli Flormarin Matte-kokoelman neonpinkki sävy M09. Nämä lakat maksavat 4,95e.

 photo IMG_7820_zps8e3792d8.jpg

Myös Flormar peitti kahdella kerroksella, mutta koostumus oli hiukan hankala levittää. Kynsin omat urat meinasivat helposti korostua ja jäädä näkyviin. Mutta ai että, tuollainen neonväri on vaan herkku! Mulla taitaakin olla tämän sävyisiä lakkoja muutama, kun väri on niin ihana.

 photo IMG_7874_zpsbaa58a99.jpg

 photo IMG_7880_zps4e4686a3.jpg

Polishinail Shopissa on tällä hetkellä joulutauko, jota aletaan purkaa pyhien jälkeen, mutta joulun kunniaksi heillä on myös 20% jouluale koodilla MERRY-XMAS.

Korukynsillä jää nyt pienelle joululomalle ja palailee sitten esittelemään myöhäisiksi jääneet viralliset joulukynnet. Ihanaa joulua kaikille lukijoille!

Translation: I got these two polishes from Polishinail Shop to review and show you!
Huom! En hyödy klikkailuista mitään, olen laittanut ne vapaaehtoisesti postaukseen :)


torstai 19. joulukuuta 2013

OPI Ger-Minis

Sain Mimaxilta esiteltäväksi OPIn Germany Collectionin Ger-Minis -minilakkasarjan.


Tähän settiin kuuluu nude cremelakka Don't Pretzel My Buttons, oliivinvihreä Nein! Nein! Nein! OK Fine!, sininen shimmer Unfor-Greta-bly Blue, ja violetti shimmer Suzi & the 7 Düsseldorfs.


En omistanut aikaisemmin yhtään tämän kokoelman lakkaa ja sille on syykin: ne on minusta tylsiä. Ihan laadukkaita ja kauniitakin peruslakkoja, mutta ei oikein sellaisia sykähdyttäviä. Sen verran näistä kyllä yllätyin, että tikuttaessa pelästyin shimmereiden olevan kovin luiruja ja peittämättömiä, mutta kynsille lakattuna kaikki peittivät kahdella kerroksella. Omiksi suosikeiksi tästä nelikosta nousi kokoelman maanläheiset cremet.

 photo IMG_7830_zps0d48cd22.jpg

 photo IMG_7835_zps5f74f4a0.jpg

Koristelin kaikki lakat yksinkertaisesti mutta kauniisti. Nimittäin yhdellä kauniin kiiltävällä I Snow You Love Me -lakan timantilla. Pakko sanoa, että kalastaahan siinä sai (pahasti), mutta lopputulos oli sen arvoinen! Kerrankin ei sitä paitsi tarvinnut tuskailla erillisen liimauslakan kanssa!

 photo IMG_7842_zpsaf545cdd.jpg

 photo IMG_7838_zpseb28d9d4.jpg

Ger-Minit on Mimaxilla edelleen tarjouksessa 15,95e.


Ketkä on hurmaantuneet näistä germaaneista? Onko ketään, jonka mielestä ne on myös tylsiä?



tiistai 17. joulukuuta 2013

Maailman kestävimmän kynnet!

Nyt on muuten ollut ihan varmana mulla joku kynsienpitoennätys! Lakkasin nämä kynnet silloin matkaa edeltävänä tiistaina, kun lähtö oli keskiviikkona aamulla. Nämä poistettiin lähes uutta vastaavassa kunnossa tasan kymmenen päivää myöhemmin :O Lakkana toimi OPI Ski Slope Sweetie, jonka vastikään kotiutin.

 photo IMG_7786_zpsc93bf1bc.jpg

 photo IMG_7795_zpscb5f46fc.jpg

Hämmästelin oikein, miten nämä kesti niin kauan, kun en todellakaan arastellut matkan aikana kynsiäni, päinvastoin. Tosi vaaleassa lakassa ei kärkikuluma kovin näy, mutta mielestäni en niin paljon edes huomannut sitä. Lakkaa oli kynsillä kolme kerrosta, minkä päällä kaksi tuhtia pikakuivattajakerrosta. Ehkä se oli salaisuus.

 photo IMG_7806_zpsc596f061.jpg

 photo IMG_7775_zps8c3f6783.jpg

Kaunis lakka tuo Ski Slope Sweetie! Sanoisin valkoiseksi pohjaltaan, vaikkakin totuus taitaa olla se, että lakassa ei muuta olekaan kuin tiheään hohtelevaa glassflecked-höttöä. Pelkillään se peittää paksuutensa ansiosta riittävästi kolmella kerroksella, mutta olen nähnyt tästä punaisen päällä aivan upeita tulenhehkuisia kuvia!

 photo IMG_7808_zps3284dfb5.jpg

Koska minulta erikseen kysyttiin matkan ostoksista, niin kerronpa että loppujen lopuksi kynsiblogiin sopivat ostokset jäivät hävettävän pieniksi. Ostin nimittäin vain kolme lakkaa :D Lisäksi ostin yhden topin, neulepaidan, farkut, yhden kasvonaamion ja loppuraha meni melkein viimeistä myöten tuliaisiin ja syömiseen :D Eli kaikki käytetty!


Lakat jotka kotiutuivat Ameriikan maalta olivat OPI Honey Ryder, Color Club Halo-Graphic ja Revlonin kaksilakkainen Moon Candy, jonka toinen pää on aivan ihana pinkki flakies :)

Mitä tykkäsitte kynsistä? Pahoittelut, että täällä on ollut hiljaista, sille on ihan syykin, olen nimittäin koko ajan oksentamisen partaalla ja sitä ei ainakaan auta kynsilakat :D Toivotaan, että menee pian ohi.



lauantai 14. joulukuuta 2013

New York Part Two

Nyt onkin toisen postauksen vuoro meidän reissusta! Alkuun kuva Times Squarelta, joka oli hiukan jo orastavassa hämärässäkin hurjan kirkas ja värikäs. Ja muuten täynnä sellaisia maskotteja, jotka salakavalasti tunki kaikkien kanssa samaan valokuvaan ja alkoi sen jälkeen rahastaa :D


Muistaakseni kohtuullisen lähellä meidän hotellia törmäsin tällaiseen erikoiseen pikkuputiikkiin. Näyteikkuna oli täynnä luurankoja ja pääkalloja mitä ihmeellisemmissä muodoissa. Se paikka oli hurjan söpö.


Espanjalaisia ilakoivia luurankoja :)
Sellainen hassu juttu, mitä siellä tuli huomattua, oli ettei siellä ollut juurikaan puistoja, siis puistoja sanan varsinaisessa merkityksessä. Puistoja kyllä oli, mutta monet niistä tuntui olevan aidattu ja niissä oli kyltit, ettei niihin saa mennä. Lisäksi moni puisto oli joko asfaltoitu lähes umpeen tai muuten kivillä vuorattu. Alla oleva puisto oli niin kummallinen näky: pelkkää kiveä ja aidat ympärillä :D


Lisäksi törmättiin tuollaiseen taivutellulta ilmapallolta näyttävään suihkulähteeseen. Kaikkea sitä...



Kävimme Irlannin nälänhädän muistomerkillä, se oli tosi jännä kokemus. Yllä oleva kuva on otettu talon sisältä, josta on siis pelkät kivet jäljellä. Tuo muistopaikka oli oikein viihtyisä ja puistomainen, siitä tykkäsin kovasti, vaikka satoikin kaatamalla.



Yksi paikoista missä ehdottomasti halusin käydä oli Ground Zero. Paikan ympärillä oli järkyttävät rakennustyömaat ja käveltiin kaksi kertaa niinkin ison paikan ohi (vaikka meillä oli kartta esillä). Alla oleva kuva oli lopulta kaikki, mitä siitä paikasta näimme. Paikkaan oli niin tuhottomat jonot ja kun olimme pari tuntia raahustaneet kaatosateessa sitä etsien, olimme pettyneitä, kun aikaa ja voimia (ja ilmeisesti rahaakaan) ei ollut enää jäädä jonottomaan.


Viimeisen päivän kiireinen etappi oli kävellä High Linella, mistä jo mainitsinkin edellisessä postauksessa. Siitä tuli kyllä yksi suosikkipaikoistani. Harmi kun olimme näin syksyllä liikkeellä, se olisi nimittäin ollut varmasti aivan upea kesällä.



Oli hauska kuvitella, kuinka junat on menneet siellä omana aikanansa. Harmi kun sinne ei oltu jätetty vaikka yhtä veturia, se olisi ollut kiva.


No niin, siinä oli lisää kuvia. Jäljellä alkaa olla reissukynnet, jotka muuten oli tämän laiskurin kynsillä lopulta kymmenen päivää. Ja virheettöminä! Eli jääkääs odottelemaan!



keskiviikko 11. joulukuuta 2013

New York Part One

Huhhuijaa! Moni on jo kieli pitkällä kuulemma odotellut meidän matkakuulumisia. Ensialkuun täytyy varoittaa, että kuvia on paljon, joten teen luultavimmin kolme postausta matkasta.

Matkaan lähdettiin viimekeskiviikkona heti aamulla. Lento lähti vasta iltapäivällä, mutta tottakai kokemattomina lentäjinä haluttiin varata mieluummin liikaa aikaa. Eka lento olikin suora, noin 9 tunnin rupeama. Pakko sanoa, että en yhtään ajatellut sen olevan niin rankkaa, vaikka tiesinkin että paikallaan istuminen on puuduttavaa. Suhteellisen kunnialla kuitenkin päästiin Ne Yorkiin asti, eikä meitä kumpaakaan napattu rajalla :D Ekalta päivältä ei olekaan yhtä ainutta kuvaa, koska se meni lentokoneessa ja taksissa istuessa. Hotellilla menimme suoraa nukkumaan.

Yksi mielenkiintoinen juttu heti alussa oli, että Rockefeller Centerille oli sinä iltana matkaamassa monikymmenmetrinen joulukuusi, joka itsessään oli sulkenut monta katua liikenteeltä kokonaan. Niinpä yhden korttelin taittamiseen meni pahimmillaan useampi kymmenen minuuttia. Ikinä en ole nähnyt sellaista ruuhkaa, enkä varmaan enää näekään :D Kaikkea sitä yksi kuusi teettää.

Hudson-joen puistossa.
 Toisena päivänä käveltiin heti Hudson-joen rannalle, joka olikin yllättävän rauhallinen ja mukava paikka, vaikka vieressä oli tosi vilkkaasti liikennöity ja kovaääninen tie. Torstai oli sumuinen päivä isolla ässällä. Kuvasin meinaan siitä joen rannasta "sinne jonnekin"vastarannalle. Ei näkynyt yhtään mitään ja ajattelin, että ehkä se onkin vähän isompi joki ja toinen puoli on jossain kilometrien päässä. No näinpä ei asia ollutkaan, mikä paljastui, kun sumukin lähti.




Alkuun nähtiin kuuluisa High Line vain alhaalta, koska mentiin sinne vasta viimeisenä päivänä. Kyse on siis junaliikenteelle rakennettu "silta", mitä pitkin junat sai kulkea poissa ihmisten tieltä. Nythän siellä ei ole junat kulkeneet kymmeniin vuosiin ja se on suosittu ulkoilualue. Tällaisia paikkoja siellä vähän kerkesikin kaivata, koska siellä ei kovin montaa kunnollista puistoa ollut. Saatika vihreää kaistaletta.

High Line
Törmättiin myös järkyttävän ihanaan 3D-kakkukauppaan. Ne kakut <3 Katsokaa itse ja kuolatkaa!



Käytiin myös Empire State Buildingissa ihailemassa New Yorkia kaiken yläpuolelta. Näky oli ihan uskomaton jokaiseen suuntaan. Sieltä ylhäältä käsin tuli myös todettua, kuinka lähellä se Hudson-joen vastaranta todellisuudessa olikaan… Sumua oli harmiksi vähän tuonakin päivänä, niin kuvat ei olleet niin onnistuneita.







Ja sitten tietty oli ne juhlat, missä pääsimme myös tapaamaan Fergien! Aika uskomaton kokemus olla tuon luokan bileissä. Siis hei, vessassa oli oma henkilö ojentamassa käsienkuivauspyyhkeen :D Päästiin myös kuvaan Fergien itsensä kanssa, eli ihan todistusaineistoa löytyy!


Vielä tämän ekan matkapostauksen loppuun kerron, että kuten ehkä kuvistakin näkee, siellä oli aika paljon lämpimämpää, noin 10 astetta. Tuollainen lämpötila on itselle jo sellainen, että ihan hyvin pystyi käyttämään villakangastakkia eikä tullut kuuma. Siellä kuitenkin oli monilla vähän eri meininki. Bongasin aika monet sandaalit ja porukkaa oli liikenteessä t-paidoissa ja shortseissa :O Toki ihan talvisestikin pukeutuvia oli, mutta nuo kesätamineet vähän ihmetytti.

Kiitokset menevät luonnollisesti Ruotsin Wet n' Wildille, joka mahdollisti kisan sekä Pretty.fi:lle, joka oli yhteistyössä. Luonnollisesti kiitokset myös matkajärjestelyissä auttaneelle Villivision porukalle, erityisesti Katille, joka jaksoi vastata tyhmiinkin kysymyksiin :)

Stay tuned, väsäilen lisää postattavaa!