perjantai 7. helmikuuta 2014

Maanläheistä ja irtoavaa lakkaa

Otin tällä kertaa asiakseni tyhjentää yhden laatikossa lojuneen pullon, nimittäin Delian taupen värisen cremelakan, jonka olen joskus muistaakseni eurolla jostain alelaarista haalinut. Nyt on tullut kova pakko saada lakkavarastoa siistittyä, vaikkakin huonosti on menneet mitkään lakat kaupaksi… Kiitämme siitä kaikki sydämellisesti Itellaa <3 Ehkä tämä on jo jotain kevätintoa saada ylimääräinen pois nurkista.

 photo IMG_8016_zpsf92414a6.jpg

 photo IMG_8012_zps8c62c6b4.jpg

Taupen ja hopeisten leimojen kaveriksi valikoitui Amerriikan matkalta Suomeen muuttanut OPI Honey Ryder. Niin mahtavan kaunis lakka, ja peitti kahdella helpolla kerroksella!

Mutta mutta! Parissa edellisessä lakkauksessa olen käyttänyt uutta (siis minulle uutta) Essencen Protective Base Coat -nimistä aluslakkaa ja todennut, että ainakin itsellä se toimi ihan täydellisenä peel-offina :D Oikeastaan ihan riesaksi asti. Lakat nimittäin lähtivät liuskana kynneltä suihkun jälkeen. Mur! Siksipä kokeilin nyt näihin kynsiin Essencen toista maitomaista aluslakkaa, josko se pysyisi kynnellä pidempään kuin pari päivää.

 photo IMG_8008_zpsa41976ed.jpg

 photo IMG_8017_zps80b1af64.jpg

Käytetyt

  • Essence Studio Nails 24/7 Nail Base
  • Delia 53
  • Depend 223
  • OPI Honey Ryder
  • Pueen49