perjantai 7. helmikuuta 2014

Maanläheistä ja irtoavaa lakkaa

Otin tällä kertaa asiakseni tyhjentää yhden laatikossa lojuneen pullon, nimittäin Delian taupen värisen cremelakan, jonka olen joskus muistaakseni eurolla jostain alelaarista haalinut. Nyt on tullut kova pakko saada lakkavarastoa siistittyä, vaikkakin huonosti on menneet mitkään lakat kaupaksi… Kiitämme siitä kaikki sydämellisesti Itellaa <3 Ehkä tämä on jo jotain kevätintoa saada ylimääräinen pois nurkista.

 photo IMG_8016_zpsf92414a6.jpg

 photo IMG_8012_zps8c62c6b4.jpg

Taupen ja hopeisten leimojen kaveriksi valikoitui Amerriikan matkalta Suomeen muuttanut OPI Honey Ryder. Niin mahtavan kaunis lakka, ja peitti kahdella helpolla kerroksella!

Mutta mutta! Parissa edellisessä lakkauksessa olen käyttänyt uutta (siis minulle uutta) Essencen Protective Base Coat -nimistä aluslakkaa ja todennut, että ainakin itsellä se toimi ihan täydellisenä peel-offina :D Oikeastaan ihan riesaksi asti. Lakat nimittäin lähtivät liuskana kynneltä suihkun jälkeen. Mur! Siksipä kokeilin nyt näihin kynsiin Essencen toista maitomaista aluslakkaa, josko se pysyisi kynnellä pidempään kuin pari päivää.

 photo IMG_8008_zpsa41976ed.jpg

 photo IMG_8017_zps80b1af64.jpg

Käytetyt

 • Essence Studio Nails 24/7 Nail Base
 • Delia 53
 • Depend 223
 • OPI Honey Ryder
 • Pueen4920 kommenttia:

 1. Kyllä vain, yksinkertainen on kaunista! Yksi efektikynsi muiden joukossa luo mukavasti kontrastia:) ja ihan hirvittävän hyvän värinen tuo delia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi Delia on kaunis kyllä, harmi että pullo oli niin pikkuruinen, että nyt se on tuolla roskiksessa.

   Poista
 2. Oi kuinka ihanat. ^^ Mulla peel-offina toimi Sally Hansenin Miracle Growth, jotenkin tuli lahjoitettua äidille, kun kyllästyi lakkausten tippumiseen kesken kaiken. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi on niin ärsyttävää, kun tekee kivat lakkaukset ja sitten ne putoaa suihkussa, kun lakka ei oikeen pelitä :D

   Poista
 3. Hello ,your designs are really wonderful!
  This is Alice from www.bornprettystore.com
  I found that you are good at nail art designs .Could you please review our nail art products?
  If you are interested,please feel free to contact me :blog@bornprettystore.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Alice, I'm glad to hear that you like my nail designs! At this time I'm that busy that I cannot take any new co-operation partners, sorry! Maybe later I will have more time :)

   Poista
 4. Mihin sinä olet kadonnut ihanien lakkaustesi kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon valitettavasti joutunut juoksemaan paljon sairaalassa ja näiden huolien keskellä en ole edes ennättänyt ajatella kynsiä :( Tarkoitus on kyllä ollut, että informoin tästä myös teitä lukijoita, joten yritän saada itseäni niskasta kiinni ja myös tehdä niin!

   Poista
 5. Miks et enää postaa? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pahoillani, etten ole postaillut! Minulla on ongelmia raskauteni kanssa ja ylimääräistä energiaa ei oikein tahdo löytyä.

   Poista