sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Terrrrveisiä!

Päiviä vaan ja ihanaa sunnuntaita! Vaihteeksi on jotain kynsillä, ei voi sanoa, että edelleenkään olisi kovin usein ollut. Pakko oli nimittäin vähän jotain yksinkertaista laittaa, kun huomasin että olen palannut vähän takaisin huonoihin tapoihin, repimään kynsinauhoja. Tuo toiminta onkin ollut aina sellaista stressitekemistä itselle ja en tykkää ollenkaan, että nyt on taas sitä harrastettu kun en ole lakkaillut! Muut sormet on kohtuuhyvässä kunnossa, mutta mun peukut, buhuuuuu!

 photo IMG_8028_zps67ee3ea6.jpg

 photo IMG_8027_zps5d3a8a01.jpg

Täällä on aikas rauhallinen tilanne, ja vähän hyviä muutoksiakin tullut elämään. Olen nimittäin nyt viimeviikolla aloittanut uudessä työpaikassa. Tai siis, vanhassa paikassa mutta uudestaan, kun en suoraan valmistumisen jälkeen päässyt sinne työllistymään. Kiirettä siis riittää ja kaiken vapaa-ajan pyrin ottamaan rauhallisesti, jotta en ainakaan heti alkuunsa joutuisi sairaslomalle.

 photo IMG_8022_zpsee44fb17.jpg

Käytetyt
 • Essence Studio Nails 24/7 Nail Base
 • China Glaze Flirty Tankini
 • China Glaze I'm Not a Lion
 • Seche Vite

Mitä teidän kevääseen kuuluu?
20 kommenttia:

 1. Ihanat ja keväiset kynnet! Piristävät! Eläkä revi sielä niitä kynsinauhoja, t: toinen, jolla sama ongelma... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma! Toi on kyllä ihan kauhea tapa ja todella vaikea päästä ainakaan pysyvästi eroon :( Itsekin oon tehnyt tota ihan pienestä lapsesta kuulemma, eli jo yli 20 vuotta. Nyt toivon, että lakkaaminen lähtisi tästä taas käyntiin ainakin jossain määrin ja helpottaisi samalla tuota repimistäkin.

   Poista
 2. Ihana yhdistelmä! Mä joka kerta jätän "epäleijonan" ostamatta, ja joka kerta kun näen sen jonkun kynsillä, niin harmittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi jellona on kyllä yksi mun lemppariglittereistä, enkä edes niin glittereistä välitä :D Sun on pakko ostaa se seuraavan kerran, kun mietit!

   Poista
 3. Kiva kuulla sinusta taas ja onnea työpaikasta =)

  VastaaPoista
 4. Flirty Tankini on yksi ehdottomia suosikkilakkojani, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ehdottomasti kauniin värinen! Ainut mikä siinä on huonoa, on että pulloa joutuu vatkaamaan jonkun vartin että lakan saa sekaisin :D Koskaan en ole nähnyt lakkaa tuolla koostumuksella!

   Poista
 5. Miten tuo Flirty Tankini näyttääkin sun kynsillä aina niin hyvältä! Mulle se ei vaan jotenkaan sovi :S

  Ihana kyllä kuulla sinustakin pitkästä aikaa ja onnea uusivanhasta työpaikasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! On se vaan jännä, miten itse näkee jotkin värit sellaisina etteivät sovi omille kynsille ollenkaan vaikka väri muuten silmää miellyttäisi.
   Ehkä pieni bloggaustauko on tehnyt jopa hyvääkin, nyt vähitellen tuntuu että alkaisi kiinnostus taas palailla (jos sitten aikaa vaan on).

   Poista
 6. Ihanan väriset kynnet:)
  Mulla on kans kynsinauhat tällähetkellä hirveessä kunnossa...:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Jospa sitä alkavan kevään kunniaksi yritetään molemmat saada kynsinauhat kuntoon :)

   Poista
 7. Yksinkertaisen kauniit :)

  Onnea työpaikan johdosta! ja muutenki kiva kuulla, jos nyt menee vähänkään paremmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani! Kyllä sanoisin, että tällä hetkellä parempaan suuntaan ollaan menossa :)

   Poista
 8. Ihanan keväiset. <3 Mä en vähään aikaan syksyllä lakannut ja huomasi, että tuli taas syötyä kynsiä... Onneks lakkailu tosiaan estää pahoja tapoja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hyvä kuulla, että joku muukin on huomannut samoja juttuja, jospa nyt panostaisi taas edes pikkuisen enemmän lakkaamiseen ja pääsisi eroon tästä :)

   Poista