tiistai 29. toukokuuta 2012

Metallin hohtoa kukkasilla ja askartelua

Tein muistaakseni toissapäivänä tällaisen kuparin/pronssinhohtoisen liukuvärjäyksen. Tänään alkaa huomata, että vähän kärjistä on kuluneet (kun koneellakin oon napulellut...), mutta ylltykseksi pikakuivattaja ei kutistanut lakkausta. Mulla on sellainen tunne, että se saattoi johtua siitä, että liukuväri on töpötelty sienellä... Mutta tiedä sitten.

MNY:n omien sanojen mukaan kuparinvärinen lakka oli yksinkin niin kaunis, että otin kuvia siitäkin.


Se on kyllä luonnossa paljon kiiltävämpi...Harmi, kun en saanut sitä niin hyvin tallennettua. Levittyi tosi nätisti (kuten mulla muutenkin on levittyneet MNY:n lakat), ja sanoisin että tää on hintansa arvoista. Maksoikohan 1,75, kun oli Vapaa Valinnassa jossakin poistossa. Halpaa kuin mikä, ja sävy on lämmin, ja just mun makuun.
Sitten lisäsin kärkiin töpöttelemällä Flormarin U11-lakan (onpa innovatiivinen nimi) ja leimasin valkoisia kukkasia päälle. Mun leimaustekniikassa on vielä vähän parannettavaa. Jos tarkkaan katsoo, kaikki kukat ei ole siirtyneet kynnelle asti ihan täydellisinä.
Omaa silmää ei onneksi haitannut, koska kukkia oli mooonta.
Sit niitä kuvia.
Nuo kaksi väreinä sulautuivat ehkä vähän liiankin hyvin toisiinsa, tykkäsin tosin lopputuloksesta. Tietyssä kulmassa kärjissä heijastui jopa niin kuin lakassa olisi ollut mustaakin hilettä.

Käytetyt:
  • Pretty Woman 3in1 aluslakka
  • MNY 461
  • Flormar/Kone Helsinki U11
  • Konad valkoinen leimauslakka + m57
  • Konad Top Coat
  • Cesars pikakuivattaja

Vielä jos joku jaksaa lukea, niin kerron mitä täällä on askarreltu kaikki tytön päiväuniajat:)
Mulla on tähän mennessä aina tehnyt mieli vertailla ja sommitella mun lakkoja yhteen, mutta arvatkaas onko mulla ollut mitään, mihin testailla niitä.
Nyt sitten kyllästyin, ja ostin huuto.netin kautta irtotippejä ja marketista grillaustikkuja ja oon leikkaa-liimaa metodilla askarrellut itselleni kokeilutikkuja :D
Näistäkin saatte kuvia piakkoin, kunhan taas saan kameran kouraan!

Kertokaas, onko teillä oikein swatch-kiekkoja vai ootteko päässeet toteuttamaan askartelijan lahjojanne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti