torstai 31. toukokuuta 2012

Veren punaiset karkkikynnet ja postilaatikosta tipahti

Ei mee ihan putkeen otsikon kanssa, mut tää punainen lakka tosiaan on musta aikalailla veren punaista :D

Niin tosiaan, mulla oli kaksi aika päinvastaista vaihtoehtoa eiliselle päivälle, ihan hempeä pinkki ja sitten tää veren punainen. Kirkas väri voitti tänään.

Tohon koristeluun inspiroiduin Johannan kynsistä, ne on täällä: Klik! Kävin niitä jo moneen otteeseen ihastelemassa ja nyt toteutin oman versioni niistä.

Tuo Dark Hot Red näytti pullossakin jo niin hurjan tummalta, että mietin tykkäisinkö siitä, mutta tykkään kyllä. Kynsinauhojen kanssa sai olla tooosi tarkkana, juuri tuon tummuuden takia.
Se on värinä aika siinä rajoilla, että tykkää tai ei tykkää, mutta levittyvyys on niin hyvä että tykkään puolelle kallistun. Se peittää lähes riittävästi jo yhdellä hyvällä kerroksella, mutta ihan täydelliseen peittävyyteen kaksi on hyvä.Musta tulee tuosta väristä jostain ihme syystä mieleen hätkähdyttävän kaunis nainen jostain elokuvasta, jolla on samanväriset huulet ja mekko. Kliseekliseeee.... :D

Sitten kun sain dotting toolilla lisättyä kamalan määrän väripilkkuja, mielikuva tosta naisesta hävisi (kiitos) ja luokittelisin nää melkein vappumaisiksi.Harmi kyllä, että tänään nämä kynnet näyttää jo kuluneen kärjistä... Ei ois pitänyt pestä ikkunoita.


Käytetyt:
 • Pretty Woman 3in1 aluslakka
 • H&M Dark Hot Red
 • H&M Pink Me Up
 • H&M Beauty Bandit
 • Flormar 377
 • Modeld Own Peaches & Cream
 • Wild&Mild Tough Enough
 • Cesars pikakuivattaja

Sitten mun postilaatikosta tipahti kokeiluun fimoja:) Kaikennäköisiä kasasta tuntui löytyvän ja toivon, että pääsen niitä kohta kokeileenkin. Tuolta fb:n kynsikoristekirppikseltä sain lahjoituksena. Kiitos vain!


Mitä tykkäsitte kynsistä? Entä tykkäättekö kiinnittää fimonne yleensä liimalla vai kirkkaalla lakalla?

4 kommenttia:

 1. Minä kiinnitän aina kirkkaalla lakalla ja hyvin pysyy :) Tietysti päällekin täytyy laittaa kirkasta lakkaa tai päällyslakkaa tai mitä vain, jos vain haluaa kuvion pysyvän pitempään .

  VastaaPoista
 2. Laitanpa sit lakalla jos kerran pysyy:) Kiitti!

  VastaaPoista
 3. Hauskat kynnet! Ihanan simppeli idea ja helppo toteuttaa, mutta silti erikoinen. Joutuu ehkä kokeilemaan ;). Tykkään :)!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Tästä tosiaan tuli aika purkkapallomainen ja itse oon muuten tyytyväinen, paitsi että kärjistä pääsi kulumaan/kutistumaan nopsaa. Tosiaan itsekin tuli kokeiltua kun Johannalta/Kiisseliltä tuollaisen lakkauksen bongasin ja se oli totaalisen ihana!

  VastaaPoista