tiistai 17. joulukuuta 2013

Maailman kestävimmän kynnet!

Nyt on muuten ollut ihan varmana mulla joku kynsienpitoennätys! Lakkasin nämä kynnet silloin matkaa edeltävänä tiistaina, kun lähtö oli keskiviikkona aamulla. Nämä poistettiin lähes uutta vastaavassa kunnossa tasan kymmenen päivää myöhemmin :O Lakkana toimi OPI Ski Slope Sweetie, jonka vastikään kotiutin.

 photo IMG_7786_zpsc93bf1bc.jpg

 photo IMG_7795_zpscb5f46fc.jpg

Hämmästelin oikein, miten nämä kesti niin kauan, kun en todellakaan arastellut matkan aikana kynsiäni, päinvastoin. Tosi vaaleassa lakassa ei kärkikuluma kovin näy, mutta mielestäni en niin paljon edes huomannut sitä. Lakkaa oli kynsillä kolme kerrosta, minkä päällä kaksi tuhtia pikakuivattajakerrosta. Ehkä se oli salaisuus.

 photo IMG_7806_zpsc596f061.jpg

 photo IMG_7775_zps8c3f6783.jpg

Kaunis lakka tuo Ski Slope Sweetie! Sanoisin valkoiseksi pohjaltaan, vaikkakin totuus taitaa olla se, että lakassa ei muuta olekaan kuin tiheään hohtelevaa glassflecked-höttöä. Pelkillään se peittää paksuutensa ansiosta riittävästi kolmella kerroksella, mutta olen nähnyt tästä punaisen päällä aivan upeita tulenhehkuisia kuvia!

 photo IMG_7808_zps3284dfb5.jpg

Koska minulta erikseen kysyttiin matkan ostoksista, niin kerronpa että loppujen lopuksi kynsiblogiin sopivat ostokset jäivät hävettävän pieniksi. Ostin nimittäin vain kolme lakkaa :D Lisäksi ostin yhden topin, neulepaidan, farkut, yhden kasvonaamion ja loppuraha meni melkein viimeistä myöten tuliaisiin ja syömiseen :D Eli kaikki käytetty!


Lakat jotka kotiutuivat Ameriikan maalta olivat OPI Honey Ryder, Color Club Halo-Graphic ja Revlonin kaksilakkainen Moon Candy, jonka toinen pää on aivan ihana pinkki flakies :)

Mitä tykkäsitte kynsistä? Pahoittelut, että täällä on ollut hiljaista, sille on ihan syykin, olen nimittäin koko ajan oksentamisen partaalla ja sitä ei ainakaan auta kynsilakat :D Toivotaan, että menee pian ohi.