tiistai 31. joulukuuta 2013

Ne jouluaaton kynnet vihdoin!

Pahoittelen heti alkuun pitkään jatkunutta hiljaisuudesta. En edelleenkään voi kovin hyvin ja kaikki energia menee siihen, että edes yritän pysyä hyvällä mielellä olosta huolimatta. Siksipä siis blogi on ollut hiljainen ja saattaa olla vielä jonkin aikaa. Ajattelin, että on kohtuullista kertoa teille, ettette pieneen hetkeen odottele postauksia. Toivon, että pysytte siitä huolimatta matkassa mukana, sillä hiljaisuus ei ole lopullista, odottelen vain olon korjaantumista normaaliksi! Toivottavasti ymmärrätte <3

Sitten vihdoin kynsiin, jotka tehtiin jouluaatoksi, ja ovat muuten edelleen kynsillä, koska kammoksun ajatusta olla kokonaan ilman lakkaa ja olen varma, etten kuitenkaan jaksaisi heti tehdä uusia, jos poistan ne :D

 photo IMG_7929_zps46b95fc7.jpg


 photo IMG_7923_zps7ee1ee54.jpg


 photo IMG_7928_zpse8f4dad2.jpg


Lakka on luonnollisesti jo perinteeksi muodostunut Ruby Pumps, jonka alla on vahvistamassa punaista Mavalan Madrid. Syy on siis Ruby Pumpsin jellymäinen koostumus, jonka kanssa on vaikea saada täydellisesti peittävää lopputulosta.

Superkauniit decalsit on saatu esiteltäväksi Polishinail Shopista. Puodin laaja ja suht edullinen siirtokuvakokoelma löytyy kiinnostuneille täältä. Nämä nimenomaiset siirtokuvat tuntuivat ehkä tiettyjä laatuja hiukan paksummilta, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Sanoisin että tuon verran paksuutta esti näitä ainakin käpertymästä ja tarttumasta itseensä. Oikein mainioita ja toimivia. Irtosivat nätisti taustapaperista ja tarttuivat kynnelle ilman ongelmia :)

 photo IMG_7918_zps4ee87158.jpg

 photo IMG_7937_zps497ec7d1.jpg


Käytetyt
 • Avon Mineral Fix
 • Mavala Madrid
 • China Glaze Ruby Pumps
 • siirtokuvat
 • inm Out the Door

Räiskyvää uutta vuotta lukijoilleni ja viettäkäävän turvallista rakettijuhlaa!
28 kommenttia:

 1. Oooh hiukan hienot kynnet! Hauskaa uutta vuotta sinulle. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää vointia ja hyvää uutta vuotta myös:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sissi! Kyllä tää tästä, kyllä ihanan eteen vähän aina kärsii ;)

   Poista
 3. Upeat kynnet. Ruby Pumps! ♡

  Ihanaa uutta vuotta. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet!:)
  Ihanaa uutta vuotta sinulle!:)

  http://kynnellekykeneva97.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ah Ruby Pumps :) Toivottavasti olosi paranee pian! Oikein hyvää uutta vuotta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sigi! Toi on kyllä niin joululakka, ettei mikään!

   Poista
 6. Upeat kynnet!
  Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 7. Parempia vointeja ensi vuodelle, eiköhän ne sieltä kohta saavu :) Ruby Pumps on ihana ja siksi myös meikäläisen joulukynsillä.

  Hyvää uutta vuotta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirka! Hyvää vointia täällä jo vähän odotellaankin :)

   Poista
 8. Todella kauniit, hyvää uutta vuotta, toivottavasto olosi nyt paranee :)

  VastaaPoista
 9. Tottakai pysytään matkassa mukana. Eihän noille oloille aina vaan voi mitään. Tiedän meinaan sen, koska egyptin jälkeen olin puolivuotta kipeänä tai siis mahassani jylläsi joku ihme pöpö mille ei saatu mitään selitystä ja voin sanoa, että se oli KAUHEETA!
  Joulukynet on ollu oikeeen ihanat :) Pikaisia paranemisia sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, Fani! Kyllä tää jatkuva huono olo vähän välillä voimattomaksi vetää, mutta onneksi sitä tietää, ettei se ole ikuista :)

   Poista
 10. Voi kun ihanat, hyvää kannattaa odottaa. :)

  VastaaPoista
 11. Voi miten upeat ja juhlavat kynnet! Pikaista parempaa vointia toivottelen - mulla se oli aikoinaan yli kahdeksan viikon "yrjötauti", jonka aikana söin pääasiassa yrttivoipatonkeja... :D Mutta kyllä se siitä vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Papu! Huh, kahdeksan viikkoa! Mulla alkaa nyt olemaan vasta neljä ja tää tuntuu liian pitkältä :D Mulle maistuu tasan ruisleipä ja se ei edes kauheen hyvin sovi mun mahalle :D

   Poista
 12. kun sulla on näin monipuolinen blogi, että täältä löytyy muutakin kuin kynsiä niin olisi hienoa nähdä jos testaat Loreal parisin volume million lashes maskaraa. :) en ole löytänyt mitään kunnon arviota tuosta joten ajattelin että sinä jos kuka osaisit arvioida sen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen otettu, kun kysyt tuota :) Tällä hetkellä lootassa on muutamakin avaamaton ripsari, joten en juokse tuota nyt ostamaan, mutta pistän korvan taa, että tätä on kysytty!

   Poista