sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Loppuyhteenveto UV-lakasta

Tein siis uuden vuoden aikaan testin laittamalla Nail-Eon UV-kovetteista päällyslakkaa ihan tavallisten lakkauksien päälle. Tein itselleni ja kaverilleni. Tästä löytyy kaverini kynnet ja täältä ja täältä omani, ja kokemukseni niistä.

Loppujen lopuksi otin omani pois kuudentena päivänä lakkauksesta, aika huonokuntoisina. Kaikkein pahimmat vauriot tulivat jo tokana päivänä ja sen jälkeen ne tuntuivat pysyvän aika samanlaisia loppuun asti. Kaverini kynnet sen sijaan ovat edelleen kynsillä, tänään on kahdeksas päivä. Yhdessä kynnessä on lohkeama kärjessä, mutta muuten oman tarkasteluni perusteella ihan hyvässä kunnossa. Omissa kynsissä pinta muuttui toisena päivänä epätasaiseksi, veikkaan että kyse oli alla olevasta pilkutuksesta. Kaverini kynsissä pinta pysyi sileänä.

Loppuyhteenvetona: luulen että Nail-Eon ei ole merkkinä sellainen, että sopisi käytettäväksi tavallisten lakkauksien päällä. Mm. fb:n Kynsikoristelut-ryhmässä on raportoitu, että on mahdollista tehdä kestävämpi lakkaus käyttämättä UV-top coatia, mutta tämä ei sellaiseen sopinut. Harmi. Varmasti, jos saan jossain vaiheessa paljon rahaa tai muuten tilaisuuden, niin kokeilen uudelleen toisella merkillä.

Sellaiset sepustukset tänään, eikä kuvia. Mutta kuvaton tilanne korjaantuu, koska olen jo tehnyt kynnet. Pitää vaan postaus tehdä :) Eli olkaa kuulolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti