torstai 3. tammikuuta 2013

UV Top Coat päivät 2, 3 ja 4

Tänään palataan lakkauksien pariin :) Pesin toisena päivänä Hello Kitty -pehmoa käsin ja tulos on julma:Niinpä niin...harmittaa vietävästi! Lakkaukset on ihan selkeästi muutenkin pinnaltaan erinäköiset kuin muutamaa tuntia tekemisen jälkeen: alla oleva glitterlakka on jotenkin "imaissut" päällyslakkaa ja johtuen pilkuista pinta on muuttunut epätasaiseksi. Joidenki pilkkujen kohdille oli syntynyt myös yön aikana painaumia.

Lisäksi juurikin tuon repeämän kohdalta pystyy päättelemään, että lakka alla tuntuu jopa hiukan pehmoiselta. Sitä en kyllä ymmärrä, koska lakkaukset kuivuivat kokonaisuutena monta tuntia ennen UV-lakan laittamista. Tässä on varmasti tullut jotain kemiaa... Kuvassa ei kyllä huomaa, mutta omasta mielestä valkoiset pilkut on muuttuneet myös hiukan vaalean violettiin suuntaan.

Nyt vielä lisäsin repeämän kohdalle asianmukaista lakkaa ja pikakuivattajaa, ja näillä jatketaan!


Kolmas päivä, nyt kuvassakin valkoiset pilkut ei ole enää valkoiset. Tilanne on oikeastaan sama kuin toisena päivänä. Pinta on edelleen epätasainen ja yksi kynsi kummastakin kädestä on kärjen osalta vähän paikattu pikakuivattajalla, mutta muuten muutoksia ei ole havaittavissa.Päivä neljä on muuten ihan samanmoinen kuin kolmaskin, mutta vasemman käden etusormi on tuossa kunnossa. Näyttää aika vastaavalta kuin toisena päivänä tullut haveri, mutta nyt lakka tuntuu kovalta, eikä siten yritä edes kuoriutua pois. Nyt en enää vaivaudu paikkaamaan.

Yleisesti joissain kynsissä on pieniä pintanaarmuja, koska en ole näitä suuremmin enää varonut. Etusormen kummallinen väripoikkeama on kynnen pintaan juuttunut flakies-hippu, joka tarttui siihen kun putsaisin pullonsuita :) En jaksanut poistaa, kun vasta myöhemmin ton huomasin.

Muuten pyyhin kyllä kynsiäni asetonittomalla poistoaineella tuon pullonputsausepisodin aikana, eikä tullut mitään vahinkoa :)

Palataan asiaan vielä, jos jaksaisin vähän aikaa pitää! Kyllä nämä yhä on katseenkestävät ja saavat kehuja, vaikka suurennuslasilla ei enää kannata katsella :)


10 kommenttia:

 1. Voi voi. Mä olen vähän hamistunut jos ei tuon paremmin kestä, normaalilla pikakuivattajallakin saa lakat pysymään viikon kun kerroksia on pari reilua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta! Kyllä ihan kerroksella tai parilla on kauniimpina pysyneet kynnet ihan pikakuivattajalla.

   Poista
  2. Merkin vaihto voisi tosiaan auttaa. Jos vaan löytyy toimiva merkki niin täytyy laittaa itselläkin hankintalistalle.

   Poista
  3. Sitä toista merkkiä itsekin mietin, mutta rahatilanne on vähän sellainen, että kauhean montaa en viitsisi hutiostoksina hommata :D Ja muutenkin kun olen miettinyt, että nimenomaan muille kun tekee tai itselle jollekin matkalle, että tarvis pidempään kestää. Muutenhan vaihdankin itse niin usein, että vähän turhaakin kestäisi kauan.

   Poista
 2. No huh, ei kyllä lupaavalta kuulosta kun ottivat jo noin pahasti takkiinsa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, veikkaan että tässä on "vika" vaan siinä, että tuon merkkisen UV-lakan kanssa ei sovi tavalliset lakat. Moni on meinaan kertonut, että tän homman pitäisi toimia. Harmi, kun osui just tällainen lakka :(

   Poista
 3. Odotin myös parempaa kestoa. Harmi. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama itsellä! Kuten jo Caramelille kirjoitin, niin veikkaan että tuon merkin UV-lakkojen kanssa tavalliset ei vain sovi. Se kun on vähän merkkikohtaista.

   Poista
 4. Voi ei :/ Miten ne nyt noin meni.. :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fani: Arvaa harmittaako! Olis pitänyt olla vaikka useempaa eri merkkiä, niin olis joku voinut olla sopiva. Toi Nail-Eon ei selkeästikään sitä ole.

   Poista