tiistai 22. tammikuuta 2013

Sininen sänkkäri ja väriävaihtavat tarrat

Varoitus, paljooon kuvia! Päätin nimittäin kuvata, kuinka UV-valo vaikutti näihin käyttämiini tarroihin. Tarrat sain siis joululahjaksi ja ovat Broadway Nails -merkkisiä. Paketti sanoo, että auringon valossa vaihtavat väriä, mutta koska lakkasin illalla, päätin kokeilla UV-uunia :D


Ekana alkutilanne: tarrat on ihan valkoisia. On muuten nättejä kukkasia :) Sitten käytiin lampun alla ja väri vaihtui nopeasti, varmasti alle puolessa minuutissa. Seuraavaksi kuvat kuinka väri muuttui:

Kun siirryin kuvaamaan tavallisen lampun alle, väri alkoi haalistua ja parissa minuutissa se oli aika haalea. Kesällä nämä palvelisivat varmasti parhaiten, mutta pakko oli päästä kokeilemaan ja tykkään kyllä sininen voileipäsen kanssa valkoisesta!

Joudun hiukan moittimaan ensimmäistä koskaan kokeilemaani Orlyn lakkaa (glitterinen Spazmatic). Vaikka sekoitin pulloa ravistamassa parin kynnen välein, glitterit valuivat alaspäin ja en meinannut saada siitä kynsille ollenkaan :O Yhdenkin kynnen kohdalla kastoin siveltimen pulloon niin syvälle kuin meni ja levitin reippaasti kynnelle. Tuloksena oli YKSI iso glitter! Kyllä isoja glittereitä on aina vähän hankala kalastaa, mutta tällaista en ole koskaan kokenut!


Käytetyt
 • Gina Tricot Base coat
 • H&M Nail Him
 • Orly Spazmatic
 • Color Club Summer of Love
 • MNY Drying Effect
 • BNC Manicure kirkas lakka (ha, unohtui kuvasta)

Oletteko kokeilleet väriä vaihtavia tarroja tai muuta väriä vaihtavaa? Sopiko teistä paremmin värilliset vai valkoiset tarrat sänkkärin seuraksi?
19 kommenttia:

 1. Oi, että ihanat kynnet :)

  http://beatywings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mistä noit värii vaihtavii kynsitarroi saa?? Nimittäin ne oli aikas hauskoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Sokoksella olen niitä samoja bongannut. En tiedä onko nämä mun sieltä ostetut, joten voi olla muuallakin, mutta siellä ainakin :)

   Poista
  2. Täytyy mennä ostamaan :)

   Poista
 3. Hienot ,en ole törmänny/kokeillu väriä vaihtavia tarroja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eekku! Itsekin vähän yllätyin että tällaisia edes on :D

   Poista
 4. Muistatko mun blogista kun koitin noita tarroja? oli myös sininen lakka alla, ja sopi yhteen niinku nenä päähän, samoin ku sun lakkas :)mut luulin että lähes kaikkien kukkien väri muuttuis ja vieläpä kirkkailla sävyillä mutta pakkaus taisi valehdella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaah, se oli sun blogi! Muistin vaan että joku kokeili, enkä millään enää löytänyt sitä postausta :D Meenkin nyt uudestaan katsomaan.
   Kyllä noi enemmän oli sellasia pinkki ja vaalean keltainen, ei kovin kirkkaita. Alkuun luulin vielä, että osa ei muuttunut ollenkaan, kun keltaista ei heti huomannut. En tiedä, olisko muuttunut kirkkaammiksi, jos olisin useamman minuutin paistatellut lampun alla :D

   Poista
 5. Kiva idea tarroissa! eipä ole tullut testattua noita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nää oli aika jännät! Alkuun tulikin ihmeteltyä, että mites mä nyt saan nämä värillisiksi kuvia varten, mutta onneksi sattuu olemaan edelleen uuni lainassa :D

   Poista
 6. Kivat kynnet :) Ja noi tarrat on kyllä hauskoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Fani! Harmi kun on niin kylmä ettei viitsi ulos mennä paistattelemaan näiden kanssa :D Sisällä meinaan on valkoiset, vaikka aurinko paistaakin.

   Poista
 7. Ihanat kynnet taas ja hauskoja noi tarrat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caramel! Nää on kyllä kivat tarrat, ei edes törrötä!

   Poista