perjantai 20. syyskuuta 2013

Mitä sillä on kynsillä?

Halusin kerrankin tehdä jotain outoa oman mukavuusalueen ulkopuolelta. Yhdistää piti siis kaksi hyvin erilaista väriä ja vielä ranskiksen muotoon, koska alla oleva punertava nude ei todellakaan ole perinteinen ranskislakka. Pakko sanoa, että Sinikilpikonna tekee mielestäni tällaisia voimakkaan näköisiä ja erikoisia kynsiä todella taitavasti!Vaikka nämä ovatkin jotain ihan muuta mihin olen tottunut, viihdyin näissä hyvin! Sain muuten yhden lakkapullon tyhjäksikin näitä tehdessäni :) Tai tyhjäksi ja tyhjäksi... Rimmelin lakka nimittäin tyhjeni niin tyhjäksi, että en oikein saanut sieltä enää mitään. Niinpä päätin jatkaa lakkaa valkoisella.
Sain aikaan aivan ihanan mustikkamaidon värisen lakan, ja pullo on taas piripintaan asti täynnä :D Eli se siitä lakkapullojen vähenemisestä...Alla oleva punertava beige on jälleen P.I.A:n lakka sävyssä Chocolate Creme. Olen jo aikaisemmin puhunut tämän merkin glitterlakkojen haisevan maalilta, cremet ovat ihan normaalin kynsilakan "tuoksun" omaavia. Nyt tuli ainakin tämän cremen kanssa vastaan toinen ikävä yllätys. Ensimmäisen kerroksen jälkeen nimittäin kävi näin:


Lakka halkesi! Tosin toinen kerros ei sanonut enää mitään poikkeavaa, ja lakka peittikin sitten täydellisesti tällä toisella kerroksella. Pinta myös kuivui ihan kohtuullisen nopeasti. Levittyminen ei ollut ihan parasta luokkaa, mutta cremeksi ihan kohtuullinen. Kohtuullisen hyvin sai sutia ennen kuin levitysjälkiä alkoi jäädä.

Sävystä tykkään kyllä kovasti, se on erikoinen. Ajattelin ensin että hassun beige, mutta kovasti muistuttaa vaaleanpunaista. Tällaista en omista toista, joten annan ekan kerroksen lohkeamisen anteeksi ja siirrän lakan muiden lakkojeni joukkoon, kauas myyntilaatikosta.


Käytetyt
 • Avon Mineral Fix
 • P.I.A. Chocolate Creme (saatu Pretty.fi -kaupasta)
 • Rimmel Pompous
 • Mavala Madrid
 • inm Out the Door17 kommenttia:

 1. Johan on outo tapaus :o En ole halkeamista nähnyt kuin pskalla golden rosen päällyslakalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Hassua, että toi oli vielä tosi satunnaista. Tuon oikean käden kynsistä halkesi kahdessa ja vasemmasta yhdessä. Ja sitten toisen kerroksen jälkeen ei enää jälkeäkään :O Saas nähdä mitä sanoo toi toinen creme, joka vielä odottaa laatikossa.

   Poista
 2. Halkesi?!? No huh, jopa oli outoa, itselle ei ole koskaan käynyt noin! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No melkeen piti silmiä hieraista, että näenkö tosiaan oikein :D

   Poista
 3. No enpäs ole omissa lakoissa tällaiseen törmännyt! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on mullakin ainoa, vielä. Saas nähdä mitä sanoo saman merkin pinkki creme.

   Poista
 4. Minulla on kerran halkeillut OPIn mattalakka. Itselläni ajattelin sen johtuneen liian paksusta kerroksesta, koska myöhemmin olen käyttänyt sitä ongelmitta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassu ilmiö kyllä. Itsekin testasin sekä ohutta että paksua. Pikkurillissä on todella ohut kerros, siinä on halkeamia ja nimettömässä paksumpi kerros. Ja siinä se vasta onkin halkeamien halkeama :D

   Poista
 5. Minulla on kerran halkeillut OPIn mattalakka. Itselläni ajattelin sen johtuneen liian paksusta kerroksesta, koska myöhemmin olen käyttänyt sitä ongelmitta.

  VastaaPoista
 6. Kaunis kyllä tuo P.I.A:n lakka ja hirmusen nätit kynnet minusta. :) Ranskisten ei aina tarvii olla niin perinteisiä, joskus on hyvä vähän irrotella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Itsekin tykkäsin kerrankin tehdä jotain todella erilaista :)

   Poista
 7. Ohhoh, en oo itekkään ikinä törmänny että lakka halkeis, on kyllä kummaa :o Mä jollain oudolla tavalla tykkään näistä kynsistä hirveesti! Ehkä just siks kun ne on niin erikoiset! :) Ja niin joo, heitin sua taas haasteella! :D http://tinynaildesign.blogspot.fi/2013/09/avomies-kynsibloggaajana-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniina :) Meenkin katsomaan tuon haasteen!

   Poista
 8. Kunnon railo tossa yhessä kynnessä. Hyvin mielenkiintoinen reaktio.
  Ois luullu sit kaikissa kynsissä halkeilevan yhtälailla.

  Aika erikoinen väriyhdistelmä. Meni hetki ennenkuin silmät tajusivat nuo sävyt. Mutta ei missään tapauksessa huono yhdistelmä.
  Pitempään katseltuna oikein hauska yhdistelmä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lila! Itsekin ihmettelin, kun oli tosiaan vaan muutamassa kynnessä ja sitten toinen kerros, ja kuin mitään ei olisikaan koskaan tapahtunut :O

   Poista
 9. Mattalakka mulla on halkeillut, mutta ei koskaan tavallinen lakka.. Hassu ilmiö.

  Kynnet on kivat, erityisesti tykkäsin punaisista palloista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kaisa! Mulla ei tätä ennen ole kyllä halkeillut muu kuin cracklelakka :D

   Poista