lauantai 7. syyskuuta 2013

Saapuneita nättimyksiä

Vaihteeksi postailen teille, mitä postista on saapunut :) Sillä saralla onkin ollut nyt tilauksien puolelta ihanan hiljaista. Alkuun esittelen kolme ekaa Butter Londonin lakkaa, West End Wonderland, Saucy Jack ja Union Jack Black. Voitin nämä lakat Keyword: Love -blogin arvonnasta. Kiitos!


Butter London onkin minulle merkkinä ihan uusi, kuullut olen monesti mutta kokeillut en. West End Wonderland vaikutti ihanalta efektilakalta, sillä tavalla sopivasti ohutta. Saucy Jack puolestaan on verenpunainen jelly, saa nähdä miten peittää kynsillä. Aika herkku väri, tällaisia mulla onkin jo muutama. Union Jack Black on ihan perus musta. Sitä en vielä edes tikuttanut, kun muitakin mustia on vielä korkkaamatta :D Niille on aina käyttöä!

Butter London -lakat on myös ns. 3-free -lakkoja, eli niissä ei ole tolueenia, formaldehydiä eikä DBP:tä. En ala näistä enempää kertoa, googlettamatta löytyy paljon tietoa, mutta nämä on aikamoisia pahiksia kynsilakoissa. Olen alkanut enemmän kiinnittää huomiota, mitkä lakat sisältävät ja mitä, kun taannoin heräsi pelko, että saattaisin olla lakoille allerginen.Näissä lakoissa on myös hauska "valekorkki". Korkki itsessään sanoo, että se pitää nostaa pois ja alta paljastuu pikkuinen kätevämmän oloinen korkki lakkaamista varten. Vain Lorealin yhden tyyppisessä lakkapullossa olen törmännyt aiemmin samanlaiseen.
Sitten muuta. Ostin nimittäin kirpparilta kivan leimauslakkapaketin. Nyt on ainakin millä leimata, vaaleansininen on jo testattu. Siitä tulee kuvia myöhemmin.Mitäs teille on saapunut viimeaikoina tai mitä pitäisi saapua? Itse pitäisi jostain saada peel-off -aluslakkaa ja pikakuivattajaa, mutta en tiedä mistä tilaisin ja mitä :D Halpaa, hyvää ja kiiltävää pitäisi olla, otan ehdotuksia vastaan tätäkin kautta :)


12 kommenttia:

 1. Nätit sävyt leimauslakoissa, oon jotenkin ihastunut tuohon Konadin pulloon joten ehkäpä munki pitää noita alkaa kerätä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä ihan perusnättejä :) Oli ihan pakko ostaa, kun oli niin halvalla :D

   Poista
 2. Mahtavaa, että tulivat ehjinä perille! Aina vähän pelko takapuolen alla noiden kanssa, vaikka kuinka pakkaisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulivat :) Hyvin oli pakattu!
   Mulla onkin ollut hyvä tuuri, kun kaikki mun saamat ja lähettämätkin lakat on menneet aina ehjinä perille :)

   Poista
 3. kivoja ostoksia ja voitto lakkoja

  VastaaPoista
 4. Halpa ja hyvä on hankala yhtälö kun sitä Essenceä ei enää saa ja jos Inm ei toimi.... Mites Poshé? Senkin nimeen vannovat jotkut, ite en ole koittanut. Käytän tällä hetkellä G&G HK Girl Top Coatia mutta se ei ole halpa, muuten olen kyllä tykästynyt siihen. Edullisimmin taitaa selvitä kun hankkii ison pullon jotain peruskuivattajaa kuten Secheä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että tilaan jonkun mahtiannoksen Secheä varmaan ja sit ujutan siihen jonkun Poshen tai muun jos vielä samalta myyjältä löydän.

   Poista
 5. Butterit on kyllä ihania, tosin itsellä ei ole kuin The Full Monty. Poshe on oikein ihana, kiiltää ja kuivuu vain sekunnin enemmän kuin Seche. Tulee seuraavaksi ostoslistalle takaisin, kunhan saan INM:in käytettyä.

  Mulle saapui postitse Llarowen paketti. ^^ Emily de Mollyä, LA Colors, Wing Dust, Nail Pattern Boldness. Lisäksi etsystä odottelen lisää holopölyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mun nyt pitää kokeilla pullollinen Poshea, kun suosittelet! Laitan seuraavaan tilaukseen mukaan :) Harmittaa vähän, kun toi inm ei olekaan ihan sitä mitä haluisin.

   Poista
 6. Diorilla ja Chanelilla ainakin on tuollaiset valekorkit :D Ne on musta hauskoja, jotenkin tyylikkäitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan toi joo kiva idea, varsinkin kun tietynlaiset korkit on hankalia pitää kädessä.

   Poista