perjantai 27. syyskuuta 2013

Tahmalakka Rose Creme

Harmittaa vähän aloittaa tämä postaus näin. Nimittäin kyseessä on taas yksi P.I.A-lakka, Rose Creme. Näissä lakoissa on hyviäkin puolia, mutta ne jotenkin pääsevät unohtumaan, kun näistä tuntuu paljastuvan vieläkin lisää huonoja ominaisuuksia. Ikävää kirjoittaa tällaiseen sävyyn, varsinkin kun olen saanut nämä lakat. Haluan silti olla rehellinen, sillä lakkojen kehumisesta ei ei hyötyisi kukaan.

Suunnitelmissa oli nimittäin tehdä hempeän vaaleanpunaisen päälle violetit leimaukset. No, pääsin siihen, että kynsillä oli kaksi kerrosta lakkaa. Sitten jonkun 10 minuutin päästä sipaisin hiuksiani, kuten nyt monesti teen, niin että hius tai kaksi koski lakkaan. En missään nimessä runtannut tai mitään, koska aina varon tuollaisia asioita lakatessa. Lakkaan tuli pohjia myöten syvä vekki. HIUKSESTA! Älkää pelätkö, en kuvannut sitä kynttä :DKorjasin kiltisti tämän yhden vaurioita saaneen kynnen ja odottelin tyytyväisenä jonkun vartin. Sitten hipaisin lakan pintaa ensin lakatun käden kynsistä ihan vain kokeillakseni, että onhan se nyt varmasti kuiva. Teen tämän aina ja yleensä en ole edes niin hellä kuin tällä kerralla. Tulos: sormenjälki! Odottelin vielä jonkin aikaa ja kokeilin uudelleen, samalla hellyydellä.


Tässä on tulokset. Joka kynnessä on sormenjälki! En voinut uskoa silmiäni. Poistin lakat ärräpäitä lennellen. En edes uskaltanut ajatella leimaavani näiden päälle.Taas kerran harmittaa tämä lakka, koska väri on kaunis ja itseltä (ja varmaan monelta muultakin) puuttuu edelleen ihana vauvapinkki cremelakka. Levittyminen oli ihan kohtuullista, ja lopputulos tasoittui kauniin sileäksi, mutta edes nämä hyvät puolet eivät korvaa sitä, että lakka ei kuivu.

Onko täällä muita, jotka olisi pettyneet PIA-lakkoihin? Entä niitä jotka tykkäävät?

Lakka on saatu arvosteltavaksi Pretty.fi -verkkokaupasta.6 kommenttia:

 1. Voin vaan kuvitella harmistuksen, tullut pari kuivumatonta lakkaa vastaan muilla merkeillä. :( Olisi kyllä nätin sävyinen, mutta ei voi mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, harmitti kyllä, kun sävykin olisi miellyttänyt :/ Olin ihan varma, että olisi ollut jo kuiva, mutta olikin iha pehmoinen pinta.

   Poista
 2. Mikään ei oo niin turhauttavaa kuin kynsilakka, joka ei kuivu. Paitsi ehkä hidas netti. Ihan nätin värinen lakka tosin, mutta mikään ei korvaa kuivumisaikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullahan on nyt sekä kuivumaton kynsilakka että hidas netti :D Tämä on eka lakka, joka ei ole kuivunut, mulla on varmaan ollut hyvä tuuri.

   Poista
 3. Harmillinen tuo kuivumisongelma. :( Olin just laittamassa punaista lakkaa kynsiin, mutta kun näin nämä kuvat, niin onkin pakko vaihtaa pinkkiin! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiva kun sait jotain positiivista tästä postauksesta, vaikka tämä olikin näin negatiivinen :)

   Poista