sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Perhosen siivet

Täältä löytyy väsynyt bloggaaja, sunnuntaita vain kaikille! Olen harrastanut armotonta lopputyön korjaamista aamusta iltaan koko viikon ja viikonlopun olen pyhittänyt kirppistavaroiden hinnoittelulle. Huh.Joka tapauksessa, kynsillä oli (niin oli, koska ei ole enää) Ginan Shimmer Pink (ja meinasin kirjoittaa Raspberry Shimmer). Kehuskelin tämän sävyn jo maasta taivaaseen, kun ostin lakan. Siksi ehkä hiukan petyin siihen, koska paljaalla silmällä se ei ole yhtä mehukkaan värinen kuin oikein läheltä. Siksikin tästä piti ottaa oikein superlähikuva. Shimmeriä sai siis vähän tähystellä :(Siirtokuvat on Adeninasta, kyseistä arkkia en enää löytänyt. Olleet varmaan niin suosittuja. Nämä oli yllättävän vaikean muotoiset asetella, kun piti osua oikeasti kulmaan :D Yleensä tulee vaan huiskittua kuvat minne sattuu... En oikein tiedä, onko ne osa perhosen siivestä vai jotain liekkisysteemejä, mutta päädyin siipiin. Kaverina on sohittu hiukan Butter Londonin West End Wonderlandia.


Ja se lähikuva:


Käytetyt
 • Avon Mineral Fix
 • Gina Tricot Shimmer Pink
 • decalit
 • Butter London West End Wonderland
 • inm Out the Door

Nyt meen lepäämään :) Mulla on itseasiassa kahdetkin kynnet vielä näiden lisäksi varastossa kuvattuna. Hyvä kannattaa odottaa, oon kyllä niin helpottunut kun kohta pääsen jättämään tuon lopputyöni rauhaan!

Mitä teidän viikonloppuun kuuluu?
22 kommenttia:

 1. Todella upeet kynnet! :) Viikonloppuuni kuului pakkaamista.. Muutto ois nyt tulevalla viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pinja! Tsemppiä muuttoon, se on aina rankkaa hommaa vaikka ihanaa onkin :)

   Poista
 2. Iiihanat kynnet. Tosi hyvin onnistuneet. ^^

  VastaaPoista
 3. Namnam, eipä oo tuota Shimmer Pinkiä tullut käytettyä vaikka se itseltäkin löytyy, mutta tämä lakkaus ja nää sun kuvat kyllä mairittelee tuota GT -lakkaa! Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! Itsestä kun just ei tuntunut, että kovin oikeutta tekisi nämä kuvat, kun odotin oikein megakauniita kuvia tosta lakasta... Mutta eipä se luonnossakaan ollut niin upea kuin luulin. Ehkä se kiiltävämpi päällyslakka olis auttanut taas, kun toi inm ei oikein kiillä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Sulla oli kyllä mielettömästi kauniimmat kuvat kuin mulla! Tosin samalta toi mun kuvissa näyttää kuin silmäänkin, harmi. Olis saanut olla oikeesti samanmoinen kuin sun kuvat...mahtaakohan mulla olla latteampi versio lakasta :D

   Poista
 5. Tosi kauniit kynnet :) mun tuli heti mieleen liekki tosta kuviosta ja siks nää on aika rajun näköset. Vähä niinku jotkut rokkarin kynnet ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katariina! Hassua miten noi decalit saa niin eri mielikuvia :D Itse eka ajattelin, että siivet, mutta sit älysin että kummasti näyttää kyllä liekeiltäkin ja nyt en vaan osaa enää päättää!

   Poista
 6. Oih miten nätit, ekan kerran ku näin noi decalit ni mulle tuli meduusat mieleen niistä :D hmmmm.. onneksi kerkesin ostaa noi itelle myös ennen ku on loppunu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani! Toi meduusa olikin ihan uusi :D Vissiin on olleet suosittuja kun loppui.

   Poista
 7. Mustakin se on meduusa. :D Sama lakka loytyy taaltakin (yllari kun puhutaan pinkista..), ei oo kylla tainnu viela paasta kynsille. Tykkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, monta ei vaihtoehtoa, tää on kuin musteläikkätesti! Just puhuttiin Sissin kanssa, että tästä(kin) Ginan lakasta on useampaa eri versiota, tää on mun paljon pinkinpi kuin se Sissin. Mä olisin halunnut meinaan sen :D

   Poista