torstai 28. marraskuuta 2013

Fated Prince ja kukkaset

Totesinpa että edellisestä one stroke -maalailusta on vierähtänyt jo aika tovi, joten maalailin tällä kertaa sinivalkoisia kukkia mustalle holopohjalle. Pakko sanoa, että maalauskäsi oli pahasti ruosteessa :D

 photo IMG_7654_zps9350e86f.jpg

 photo IMG_7657_zps13a3c96c.jpg

No kyllähän lopulta olin ihan tyytyväinen tulokseen, ja nämä saivatkin olla useamman päivän kynsillä :)  Joskus tulin tehneeksi harjoituksena sinisellä ja valkoisella näitä kukkia, mutta silloin muistaakseni ainakin ne oli kauniimpia…

 photo IMG_7664_zpsdfed25f7.jpg

 photo IMG_7645_zpsd76749e1.jpg

A-Englandin Fated Prince on saatu Adeninalta teille esitelväväksi. Nämä Burne-Jones Dream -kokoelman lakat on muuten taas tarjouksessakin.

Mietin ensin lakasta, että minkä värinen se oikein on, kun jostain kumman syystä mielikuva jostain swatcheista oli violetihko. Mutta mustahan, tai oikein tumman harmaa, holohan tämä on. Kuten muutkin A-Englandin holot, tämäkin on scattered-holo, eli holoefekti on lineaanista holoa hienovaraisempi. Itse tykkään ehkä tällä hetkellä näistä enemmän.

Omistan muutaman muunkin A-Englandin holoista ja tämä hiukan yllätti olemalla vähemmän peittävä. Tai ehkä peittävyys oli samaa luokkaa kuin muillakin, mutta lakka ei levittynyt niin tasaisesti ja jätti vähän kaljumpia kohtia. Kaksi kerrosta oli useimpiin kynsiin ihan riittävä, mutta pariin kynteen laitoin kolmannen, että ei jäisi ohuita läikkiä. Uskomattoman kaunis se kyllä on, tällaista mustaa ei mulla ollutkaan :)

 photo IMG_7628_zps2181faa0.jpg

 photo IMG_7612_zpsfeb0bae8.jpg


Kuka omistaa Fated Princen?


20 kommenttia:

 1. Oih! Mitkä kynnet sie olet taas tehny, ihanat! Ja ei kyllä kukista uskoisi, että siulla on muka maalauskäsi ruosteessa :)

  Ja kaunis on kyllä toi pohjalakkakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! Ehkä se sit taas näyttää omaan silmään pahemmalta, kun tietää ne kaikki kämmit :D Olisit kyllä nähnyt kuinka paljon varsinkin toista kättä maalatessa käsi tärisi :D

   Poista
 2. Ihanat kynnet, ja mikään maalauskäsi ole ruosteessa, tosi onnistuneet kukat! :D Ihana toi Fated Prince, itellä Burne-Jones Dreameista tuli hankittua vain Sleeping Palace, joka on munakoisonvärinen holo. Nyt sitten odottaa uusia Ballerina-sarjan lakkoja Adeninalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hmm, ehkä sekoitin mielikuvani tästä sitten Sleeping Palaceen, jos se kerran on enemmän violetti :D Hyvä muisti mulla...

   Poista
 3. Aivan älyttömän kauniit kynnet!

  VastaaPoista
 4. A englandin lakat on oikeasti ainut kynsilakkamerkki joista en oo löytänyt vielä semmosta lakkaa minkä väristä en tykkäis! Kaikki aion adeninalta kyllä kotiuttaa pikkuhiljaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä samaa mieltä! Ihan ihmeen kauniita lakkoja :)

   Poista
 5. Nää on niin upeat♥ miks mä en osaa maalata tollaisia kukkasia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani! Eihän sun tarvii, kun alkaa sohia maaleja kynnelle, niin joskus tulee hyvä :D

   Poista
 6. Tosi kivat kukat oot loihtinut :). Ruosteessa muka pyh ja pah :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera! No kyllä niistä ihan hyvät tuli, vaikka vähän kädet tärisikin :)

   Poista
 7. Ihan mielettömän kauniit kynnet. :)

  VastaaPoista
 8. Kivasti sopii tuon väriset kukkasen lakalle :) Nätisti oot taas maalaillut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Vanquish! Pitäs ehdottomasti maalata enemmän, mutta jotenkin oon vähän laiska :D

   Poista