keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Himotuksia

Nyt on kuulkaas kotiutuneet sellaiset lakat kirpparilta, että huhhuh! Himiöinteihin jo jonkin aikaa on kuuluneet OPIn uuden Holiday 2013 -kokoelman I Snow You Love Me ja Ski Slope Sweetie - ja siinä ne nyt ovat!


I Snow You Love Me on oikea strassinkorvike. En luultavasti tule käyttämäänkään tätä lakka, kuten lakkoja yleensä eli suditaan kynnelle. Tämä lakka nimittäin huutaa minua kalastamaan isot kiiltävät hohtopalloset hammastikulla kynnelle.


Ski Slope Sweetie puolestaan on suht ohut sheer-lakka, jota voisin kuvitella toisen lakan päälle ohuena kerroksena tai sitten pelkällään kauniin läpikuultaviin hemppiskynsiin.


Oi että, rakastan molempia <314 kommenttia:

 1. Mäkin hankin ton I Snow You Love Me -lakan viikonloppuna ja se on kyllä ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana on :) Hassua kun mä en yleensä välitä mistään lakoista, joissa kelluu jotain noi isoa, mutta tälle olen ihan myyty!

   Poista
 2. mistäs kirpparilta tollasia löytyy? O_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facebookin Kynsikoristekirpparilta :) Suosittelen lämpimästi liittymään! https://www.facebook.com/groups/kynsikoristekirppis/

   Poista
 3. Ohho, siis kirppisostoksia? o.O Ja itse asiassa toit nyt tuosta I Snow You Love Mestä sellaisen pointin esiin että täytynee se ostaa myös itselle, kiitos vaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, joku halusi jo nyt luopua omistaan :) Ja siis kyse on fb:n Kynsikoristekirppiksestä, jonka jo edelliseen kommenttiin linkkasin.

   Poista
 4. Ah, I Snow You Love Me kotiutuu joskus joulukuun puolessa välissä, mikäli postinkulku sen sallii! <3 En kyllä millään malttais enää odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti posti on myötämielinen ja saat sun lakan kotiin ennen joulua :)

   Poista
 5. Ton I Snow Love Me saa täältäkin jossain vaiheessa oman ihanan kodin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosta lakasta onkin tullut nopsaa oikea hittituote! Kauhean moni on siitä innostunut :)

   Poista
 6. Paljonko maksoi? :)

  VastaaPoista