torstai 14. marraskuuta 2013

Syyspöllöset

Nyt on sitten kokeiltu kaikenmoista: ekaa kertaa pystyliukuvärjäystä, hiekkalakkojen liukuvärjäystä, hiekkalakoille leimaamista ja maailman söpöintä pöllökuviota. Ja näistä tuli ihanat!

Kävin muuten tänään ihan ekan kerran käsihoidossa ja olen vähän tyrmistynyt :D No joo, en ollut odottanut käsihoitoa, joten mulla oli kynsillä valkoisen päällä kerros glitteriä. No, hoitaja ei saanut lakkoja poistetuksi kunnolla. Sekä kynsillä iholla oli kovan hankaamisen jälkeenkin glitteriä ja aluslakka laitettiin suoraa lakanpoiston jälkeen :O Siis huom, kynsillä oli vielä jopa pumpulia :D Hu-hui! Niin, en kyllä ollut paras mallikappale tuohon hommaan, kun kynsillä oli jo epätavallisen huonosti poistettavat lakkaukset, mutta silti tuntui oudolta, että lakkaaminen aloitettiin ennen käsienpesua.

 photo IMG_7386_zps87ab247a.jpg

 photo IMG_7378_zpsf1ebbf7f.jpg

Sitten takaisin kynsiin: Värit kävivät hyvin yhteen ja mulle tuli ainakin syksy mieleen :) Pöllö nyt olisi voinut olla vaikka kellan oranssi, mutta mulla ei ole sellaista lakkaa, mikä mielikuva oli, joten ne on valkoiset.

 photo IMG_7410_zpsfb99d99c.jpg

Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • Beauty UK Banksy (saatu Pretty.fi -verkkokaupasta, 4,90 e)
  • Beauty UK Printworks (saatu Pretty.fi -verkkokaupasta)
  • Konad Special Nail Polish White
  • Pueen 40

Oletteko olleet käsihoidossa? Miten se yleensä tehdään? Entä mitä piditte kynsistä?




47 kommenttia:

  1. Voi miten suloiset!! :)) Tosi hyvin oot onnistunut pystyliukuvärissä. Mulla tulee tästä värimaailmasta enemmän talvi mieleen :) Sellainen talvinen laskeva iltapäiväaurinkoo, mikä jättää vähän vaaleanpunaista jälkeensä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Heidi! Olihan se vähän hankalampi tehdä kuin tavallinen liukuväri, mutta ehkä sotki jopa vähemmän.

      Poista
  2. Oi, miten söpöjä pöllöjä. :) Oikein nätit kynnet! Täytyypä itsekin testata tuota pystyliukuvärjäystä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janna! Toi ei ollut lähellekään niin sotkuista kuin ajattelin, eli kokeilemaan vain :)

      Poista
  3. Onpa aika jännä, että alkoivat heti lakkaamaan kynsiä o_O Olisit kysynyt niiltä, että "jäikö nyt jokin olennainen osa tekemättä?" ;D
    Mutta nää kynnet on aivan SUPER-IHANAT! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itseasiassa kysyin, että onko teillä tapana laittaa lakka heti putsauksen päälle ja sanoi että on! Siksi vähän ihmettelinkin. Olis nyt eka putsannut edes pumpulit pois alta :D
      Kiitos kehuista!

      Poista
  4. Mulla tulee noista pöllöistä Totoro mieleen : D Mutta on kyllä söpöt kynnet ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa, on kyllä samaa kuin Totorossa! Kiitos kehuista :)

      Poista
  5. Ääh, tää pöllö on kyllä niin söpö että tekis mieli ostaa tuo Pueenin laattasetti ihan vain sen takia :D Oot kyllä tosi hyvä leimaamaan, näitä sun tekeleitä katselee aina ihan vihreänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaahan kysellä vaikka kirpparilla, olisko joku valmis myymään oman laattansa. Tai sitten vaan ostaa koko paketti :D Onneks se ei ole kallis ja vieläkin halvemmaksi tulee, jos myy siitä omaa silmää miellyttämättömät pois.
      Ihana kuulla tuollaisia kehuja! Olin aika tyytyväinen itsekin näihin leimoihin, nuo Pueenit tuntuu leimaavan oikein mallikkaasti :)

      Poista
  6. Onpas hurjan söpöt kynnet! :) En oo koskaan käsihoidossa käyny, mutta kuulostaa jotenkin ihan hullulta, ettei käsiä pestä välissä. Ei kuulosta hirvittävän ammattitaitoselta touhulta eikä etenkään taatusti innosta menemään uudelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina! Olin kyllä vähän silmä pyöreenä siinä kun ei pesty :D Sen vielä olisin ymmärtänyt, jos olisi lakattu kun oli poistettu cremelakkaa, mutta kun ne glitterit pumpulinöyhtineen oli vielä osittain kynsillä, kun aluslakka laitettiin :D

      Poista
  7. Oi vitsit, oon kokonaan unohtanut tuon leiman olemassaolo! Ihana, ja kivat liukuvärit taustalla:)
    En ole käynyt käsihoidossa, kun oon kuullut aika paljon just tuollaisia kokemuksia....samoin näissä "lakkauta kyntesi pikamanikyyrissä" ei työn jälki kyllä ole niin hyvää, että antaisin kenenkään räpeltää näppejäni:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi leima on ehdottomasti yksi parhaita koko setissä! Toi käsihoitokin oli mulle ihan ilmainen, ehkä sekin vaikutti jälkeen, mutta eihän toi kovin hyvää kuvaa anna.

      Poista
  8. Ihanat pöllöset, tosi nätti liukuväri näin toisinkin päin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dima! Ihan piristävää liukuilla välillä toisinpäin :)

      Poista
  9. Mä kävin kynsitaipaleen alkuaikoina manikyyrissä, ihan sen vuoksi, että jos se viilais mun kynnet nätin malliseksi, kun en vielä tiennyt mitkä olis mulla nätit. Otin manikyyriin myös lakkauksen, koska heillä oli Ciaten lakat käytössä, ja halusin samalla tutustua niihin. Käsihoito oli ihana, kynsistä tuli nätin malliset, mutta se lakkaus! Okei, se pesi kädet ensin, mutta ei aluslakkaa? Tumma harmaa metallilakka kaljuuntui, kun se levitti toista kerrosta, lakkasi sen päälle sitten kolmannen. Ei myöskään mitään päällyslakkaa, ja päästi mut menemään sanoen, että kyllä se siitä kuivuu. En päässyt kun autolle, niin oli jo lakat rutussa. Nii joo, ja parissa kynnessä oli silti vielä kaljuja kohtia. Poistin lakat heti kotona, ja lakkasin itse. Argh! Sori kauhea vuodatus, mutta vielä parin vuoden jälkeenkin mua ärsyttää suunnattomasti, ja sä annoit taas tilaisuuden avautua ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun avauduit, musta on kiva kuulla muidenkin kokemuksia! Mulle laitettiin kyllä aluslakkaa ja jopa kysyi, että käytänkö itse kun kynnet oli niin kellertävät (aijaa…minkähän takia :D) Hoitaja kyllä tiesi, että kynsibloggaaja olen ja sanoin, että käytän kyllä, joskus kaksikin kerrosta :D
      Mulle ei myöskään laitettu päällyslakkaa, tosin värilakkaakin oli vain yksi kerros joka oli juuri ja juuri peittävä. Tasaista tulosta ei kyllä olisi saanut useammallakaan kerroksella, kun ottaa huomioon että lakan alla oli pumpulipallosia :D

      Poista
  10. Mä en ole koskaan käynyt käsihoidossa, joten siitä en osaa sanoa mitään, mutta noiden kokemusten perusteella se ei myöskään kamalasti houkuta.
    Pöllöt on ihanat, ja liukuväri myöskin, eli ihan hyvä, että lakkaat itse ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, muakaan ei kyllä huvita mennä käsihoitoon enää ainakaan tuonne. Tosin ei mulla mitään tarvetta olekaan käsihoidoille, kun itse huollan aina lakanvaihdon yhteydessä :)

      Poista
  11. Suloiset pöllöt :) tulee ihan mieleen rauhallinen talvi-ilta kun lunta tupruttelee ja pöllö huhuilee puun oksalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katariina! Nämä on kyllä rauhalliset kynnet ja nuo värit kävi hyvin yksiin :)

      Poista
  12. Mulle on tehty kerran käsihoito (kuulostaa muuten yllättävän pahalta... :D ) niin, että ei ollut omia lakkoja ollenkaan kynsillä. Laitettiin jotain kuorivaa rasvaa ja hetken päästä olikin sitten kädet vesikelloilla ja homma loppui siihen. No Dead Sea Minerals For Me :D

    Rrrrrakastan pöllöjä yli kaiken ja nää kynnet saa mun suun hymyyn jo pelkästään siksi. Tykkään myös väreistä ja valkoinen leima sopii mun mielestä tähän, en osais ajatella toisen värisenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, rankemman puoleinen kokemus! Mulla on nyt kotona noita kuolleen meren kuorintoja ja onneksi itselle sopii mitä parhaiten :)
      Kiitos kehuista, (ja tirsk, käsihoidossa :D:D)

      Poista
  13. Ei mekään koulussa pestä käsiä kynsilakanpoiston jälkeen, jos tehään ihan vaan manikyyri, mut jos tulee kylvyt yms. mukaan, ni sit siinä kylvyssä ne peseytyy :P Mut tosiaan heti lakkojen poiston jälkeen vaan aletaan lakata, alus- ja päällyslakkaa ja pikakuivattajaa sentään käytetään :D Ja monille meijän luokkalaisille tuntuu se lakkaaminen olevan jotenkin hankalaa, kun eivät oo sitä niin paljo vissiin harrastanu, eivätkä sitten niin ole siitä innostunut, kun esimerkiks ite oon :P Kosmetologiks siis opiskelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja se vielä piti sanomani, että todella suloiset kynnet! Ite en oo vielä saanut aikaseks kokeilla tota pöllökuviota, mutta ehkä se on pian testattava, on niin söpö :)

      Poista
    2. Kiitos Krista! Kiva kun kerroit miten teillä on tapana :) Itsekin vielä just ymmärrän, että voihan sen suoraan lakanpoiston jälkeen lakata, jos kynnet on siistit. Säästäähän siinä aikaa vähän, vaikka voisihan sitä vain kostealla vanulla pyyhkäistä ne lakanpoiston rasvaisuusjäämät pois.
      Miten teillä sitten on neuvottu tekemään, jos asiakkaalla (kuten mulla :D) on armottomat glitterit kynsillä ja glitteriä ja lakkaa jää poiston jälkeen vielä kynnelle ja kynsinauhoille pumpulilla höystettynä? Eihän siitä voi taitavakaan ihminen saada enää aikaan kauniita kynsiä, jos multa kysytään :D

      Poista
    3. Siistikshän ne kynnet pitää saada ennenku niitä voi alkaa lakkailemaan, et kyllä meijän pitää kaikki glitterit ja vanut siitä kynneltä saada pois :) Vaikka osalla tuntuu kyllä herkästi jäävän lakkaa sinne kynsien reunoille. Ja joo, ei niitä oikeen nätiks lakkailla, jos on hirveet roskat siinä kynnellä :D Aika jännä, että opettajakaan ei oo sanonu mitää, luulis, että ees jälkikäteen on sit antanu vähä palautetta, koska eihän noin voi tehä!

      Poista
    4. Niin en tiedä, saiko tekijä tosta palautetta tai ylipäätään huomasko se opettaja. Siellä oli meinaan vaan se yksi opettaja, joka kierteli siinä kaikkien ympärillä, niin ehkä se ei huomannut ihan kaikkea :D

      Poista
  14. Kyllä mä tapaan asiakkailta puhdistaa kädet lakanpoiston jälkeen, nihkeällä pesulapulla ja vielä kynsien kuivatus sekä alkoholilla vielä pyyhkäistä ennen lakkausta. Ja ehdottomasti alus- ja päällyslakka, pikakuivattaja tottakai. Hurjaa touhua, johan siinä bisnes kärsii, jos asiakas lähtee puoliksi tehdyillä pois. Ei ainakaan toista kertaa tule!? Mutta nuo sun pöllöset on tosi kivat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eijapm mielipiteestä! No juu, kieltämättä en ehkä heti halua uuteen käsihoitoon :D Toi oli harjoitustilanne (mikä nyt ei kyllä siltikään yhtään oikeuta tekemään huonosti), mutta olisi voinut kuvitella, että se opettaja olisi voinut sanoa jotain, kun siinä pyöri katselemassa.

      Poista