lauantai 30. marraskuuta 2013

Uutuusfarkkuja Beauty UK:lta

Ei, tämä ei ole vaatepostaus! Pääsin esittelemään teille Beauty UK:n alkuviikosta kaupoille saapuneita uutuuksia, nimittäin farkkulakkoja. Kyse on Denim FX -kokoelmasta, johon kuuluu kaksi lakkaa, siniset ja mustat farkut, eli Blue Denim ja Black Denim.

 photo IMG_7597_zps72ccaa51.jpg

Molemmat lakat on tarkoitettu hyvin peittäviksi ja kuivumaan mattapintaisiksi. Molemmissa on seassa myös pientä shimmeriä, mikä tekee ns. suede-koostumuksen lakkaan. Väreinä nämä on klassiset ja voisin kuvitella sinisen soveltuvan jopa leimaamiseen hyvin.

Sanoisin, että nämä on kauniita lakkoja, mutta "kokoelmana" vähän suppea, kun värejä on vain kaksi, eikä sininen ja musta ainakaan yllätä farkkujen väreitä. Olisihan Beauty UK voinut näihin laittaa vielä värifarkkujakin, joku turkoosi ainakin olisi voinut olla kaunis suede-lakkana.

 photo IMG_7599_zps3f616704.jpg

 photo IMG_7605_zps6da801a1.jpg

 photo IMG_7602_zps9d8e9218.jpg

Blue Denim on hyvin paksua ja hyvin levittyvää lakkaa. Se peittää hyvin jo yhdellä kerroksella, mutta laitoin kaksi tätäkin, koska mustaa joutui kaksi laittamaan. Varsinaista tarvetta tosin toiselle kerrokselle ei tämän sinisen kanssa ollut. Vaikka koostumus olikin paksua, se kuivui nopeasti mattalakoille tyypilliseen tapaan.

 photo IMG_7702_zps9a21f4c4.jpg

Black Denim tosiaan vaati vielä toisenkin kerroksen. En sanoisi sitäkään ohueksi, mutta kun siniseen sisarukseensa vertaa, se sitä kyllä oli. Olisin odottanut sen olevan yhtä peittävää kuin sininenkin, mustahan yleensä on helppo paksuksi tehdä.

 photo IMG_7713_zps14fffd57.jpg

Olen saanut lakat esiteltäviksi Pretty.fi -verkkokaupasta. Hinta on 5,49e / 9 ml.18 kommenttia:

 1. Ompas kivoja! Olisin kyllä odottanut muitakin värejä. Varsinkin tuollainen pinkki olisi sulattanut sydämeni. Ootko muuten tietonen käyttääkö Beauty UK formaldehydiä tai tolueenia lakoissaan ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vähän pääsi Beauty UK:lta unohtumaan värifarkut! En löytänyt kumpaakaan, formaldehydiä enkä tolueenia, noista lakoista niistä muutamasta kokoelmasta, mitä katsoin :)

   Poista
 2. On kyllä kivannäkösiä lakkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo suede-lakat on kyllä jotenkin aina tosi kauniita! Ihan sama minkä värisiä edes ovat :)

   Poista
 3. Sininen on aika söpö:) Miltä nämä näyttää päällyslakan kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tullut ottaneeksi päällyslakan kanssa kuvia. Toisia kynsiä varten kyllä vedin toista kirkaspohjaista lakkaa ohuesti noiden päälle ja mun mielestä ei enää olleet niin kauniita kuin mattana. Päällyslakan kanssa näyttävät siis ihan normaaleilta shimmereiltä.

   Poista
 4. Tykkään erityisesti tuosta sinisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen on munkin suosikki, vaikka en kovin yleensä pidä sinisistä. Tai sanotaan, että tykkään vain tietyn sininistä.

   Poista