torstai 19. joulukuuta 2013

OPI Ger-Minis

Sain Mimaxilta esiteltäväksi OPIn Germany Collectionin Ger-Minis -minilakkasarjan.


Tähän settiin kuuluu nude cremelakka Don't Pretzel My Buttons, oliivinvihreä Nein! Nein! Nein! OK Fine!, sininen shimmer Unfor-Greta-bly Blue, ja violetti shimmer Suzi & the 7 Düsseldorfs.


En omistanut aikaisemmin yhtään tämän kokoelman lakkaa ja sille on syykin: ne on minusta tylsiä. Ihan laadukkaita ja kauniitakin peruslakkoja, mutta ei oikein sellaisia sykähdyttäviä. Sen verran näistä kyllä yllätyin, että tikuttaessa pelästyin shimmereiden olevan kovin luiruja ja peittämättömiä, mutta kynsille lakattuna kaikki peittivät kahdella kerroksella. Omiksi suosikeiksi tästä nelikosta nousi kokoelman maanläheiset cremet.

 photo IMG_7830_zps0d48cd22.jpg

 photo IMG_7835_zps5f74f4a0.jpg

Koristelin kaikki lakat yksinkertaisesti mutta kauniisti. Nimittäin yhdellä kauniin kiiltävällä I Snow You Love Me -lakan timantilla. Pakko sanoa, että kalastaahan siinä sai (pahasti), mutta lopputulos oli sen arvoinen! Kerrankin ei sitä paitsi tarvinnut tuskailla erillisen liimauslakan kanssa!

 photo IMG_7842_zpsaf545cdd.jpg

 photo IMG_7838_zpseb28d9d4.jpg

Ger-Minit on Mimaxilla edelleen tarjouksessa 15,95e.


Ketkä on hurmaantuneet näistä germaaneista? Onko ketään, jonka mielestä ne on myös tylsiä?



22 kommenttia:

  1. upeet kynnet !! sininen ja liila lakka ehdottomasti ihanimmast ! nuo timantit vielä tekee kynsistä täydelliset : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noi timantit olikin tosi ihanat, harmi kun kuvissa näyttää vaan valkoisilta pallukoilta :D Ne oli niin kirkkaita, että ei tullut kuviin niin kuin olis halunnut.

      Poista
  2. Don't Pretzel My Buttons näyttää aivan ihanalta!:)
    Todella kauniit!

    VastaaPoista
  3. Miulla on tämä samainen setti ja vaikka en hirveesti innostukkaan tästä kokoelmasta niin olen hankkinut tämän siksi koska miulla on jonkinlainen pakkomielle näihin minikokoelmiin :D

    Kauniit kynnet olet näillä lakkaillut :) Ja toi I Snow You Love Me on kyllä pelastava lakka, ei tarvi enää tapella strassien/timsujen kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä noi pikkiriikkiset minipullot on aika söpöjä :D Onneks sulla on pakkomielle sentään noihin minikokoelmiin, ettei ole niin että PAKKO hankkia aina kaikki täysikokoiset lakat joka kokoelmasta :D

      Poista
  4. Kivoja lakkoja ja kivat kynnet sait aikaan =)

    VastaaPoista
  5. Kivat kynnet! :) Itseeni nuo lakat eivät tee mitään vaikutusta :/ Minusta ehkä vähä tylsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Pinja, olihan noi ihan kauniit kynnet, vaikka lakat vähän tylsiä onkin :D Eli samoilla linjoilla :)

      Poista
  6. Kivat kynnet, itsellä on tosta germanysta tuo Suzi and the 7 düsseldorfs, värinä ihana mutta hieman kaljuuntuva, sekä molemmat kokoelman nudet Prezel ja Knockwurst, luottonudeja. Muuten kokoelma ei iskenyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Itse taas en huomannut mitään kaljuuntumista, hassua! Onhan toi aika peruskokoelma, kaikkia luottovärejä :)

      Poista
  7. Ihan kivoja lakkoja mutta ei mitään hirveen erikoisia:)
    Kivat kynnet sait kuitenkin aikaan:)

    VastaaPoista
  8. Kotiutin tänään tuon Don't Pretzel My Buttons, koska ihastuin sen yksinkertaisuuteen. Loistava lakka jos ei halua mitään kovin näyttävää kynsille :) Peittääkö tuo muuten miten, tarviiko pahasti kerrostaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että innostuit näistä :) Mulla toi peitti kahdella kerroksella.

      Poista
  9. Mulla oli jonkun aikaa tuo suzi & 7 düsseldorfs. Hurjan kaunis mielestäni, mutta joku siinä kuitenkin tökki, en käyttänyt kuin kahdesti ja myin sitten pois. Ne tummemmat tämän kokoelman lakat (German-icure esimerkiksi) ovat aika kauniita, mutta en ole ostanut koska tiedän ettei kuitenkaan tulisi käytettyä, ovat liian tummia minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm, onhan se kaunis, mutta ehkä se on niin perus, että pistit vaihtoon :D Mulle kanssa ne tummemmat ei oikeen omasta mielestä sovi, tai en osaa pitää.

      Poista
  10. Herttinen, miten tuo Buttons näyttää upealta sulla! Tätä on kokeiltava, kun tänään just tuli kotiin tuo Snow-lakka myös :).

    VastaaPoista
  11. Näyttää tuo vaalea creme ihan samalta kun mun OPI:n Coney Island Cottoncandy..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti oikeen käydä tuo googlaamassa. Musta Coney Island näyttää ohuemmalta ja punasävyisämmältä :) Tosin kuvat oli aika vaihtelevan laatuisia...

      Poista