tiistai 1. tammikuuta 2013

Kuin koko tähtitaivas yhdessä lakassa

Viimeiset kynnet edelliselle vuodelle, ja ensimmäiset kynnet uudelle alkaneelle :) Ujutan tähän samaan nyt UV-top coatin testaamisen tavallisen lakkauksen suojana, koska edellisten överiglitterkynsien kanssa se ei mennyt ihan kuten piti :D

Tarkoitus olisi nyt pitää näitä samoja kynsiä vähintäänkin se viikko, ja tietenkin raportoida kiinnostuneille, mitä tapahtuu. Eilen nämä on tehty, ja nyt voin jo sanoa, että jotain kuvattavaakin löytyy... en tosin sanoisi että huono asia.



Nimettömässä hiukan levähti, mutta ei onneksi pahasti. Siellä muuten ei ole mitään keltaista karvaa tai miltä tuo nyt näyttääkään :D Kamera valehtelee, ja nyt vasta huomasin sen enkä enää jaksa mennä sitä virheittä editoimaan poiskaan. Huomatkaa muuten, miten toi lakka kiiltää etusormessa.





Yhteenvetona sanon Chromesta: mahtavan kaunis! Vielä ennen päällyslakkaa jokainen kerros kuivui todella kiillottomaksi, mutta hyvin kiiltävä päällyslakka korjasi asian ja nyt ne hohtelevatkin vähän joka sävyssä! Todella upea.

Levittyvyys oli kiitettävää, ei ongelmia. Kuivuikin omaan makuun ihan riittävän nopsaa, mutta se haju. Mun mielestä ne kaksi Kleancolorin lakkaa, jotka omistan, haisevat molemmat maalilta :D Ei siihen hajuun tukehdu, mutta ei tämä kynsilakalta haise.


Yhteenveto lakkauksesta tekopäivänä:
  • UV-kovetteista päällyslakkaa kaksi kerrosta
  • heti kuiva ja kova päällyslakan jälkeen uunissa kovettamisen takia
  • osasin heti olla rennommin kynsiä enempiä varomatta
  • superkiiltävä pinta tuntui kestävän kauemmin kuin pikakuivattajan kanssa
  • ei muuten kynnet haise yhtään pikakuivattajalta :)

Käytetyt
  • Gina Tricot Base coat
  • Kleancolor Holo Chrome
  • Wet'n'Wild French White Creme
  • Wet'n'Wild Ebony Hates Chriss
  • MNY Drying Effect
  • Nail-Eon Gel Polish Special Top Coat
  • dotting tool

Oliko teidän uusi vuosi rauhallinen vai riehakas?

Oletteko ylipäätään kiinnostuneet tästä testistä UV-lakkojen ja tavallisten lakkojen yhteensopivuudesta? Olisin kiitollinen, jos tähän tulisi vastauksia, etten ainakaan turhaa väkisin kituuta samoilla kynsillä reilua viikkoa :)



19 kommenttia:

  1. Olen kiinnostunut. Välillä harmittaa kun on vaivalla vääntänyt jonkun kivan lakkauksen ja parin päivän jälkeen alkaa jo lohkeilla. Voisi olla hauska koittaa suojata tuollaisella päällyslakalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Enail! Itsellä on ihan samat tarkoitusperät tän kokeilun kanssa! Toivotaan vaan että onnistuisi...tällä hetkellä näyttää vähän pahalta, kun mulla oli pehmolelujen pesuoperaatio äsken :/

      Poista
  2. ihan megahienot! :)

    Oma uusi vuosi meni tooosirauhallisesti, mutta oli ihanaa vihdoinkin rauhoittua kun on ollut niin kiireistä koulussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Daniela! Mulla on ihan samanlaiset fiilikset, koska töissä on ollut rankkaa :) Ihanaa viettää välillä omaa aikaa!

      Poista
  3. Aivan ihana lakka, ja kauniit koristelut! Että sä osaatkin hahmottaa nuo pallot aina niin hyvin :) Hyvää alkanutta vuotta myös sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Vanquish! Noi pallot, pilkut ja pisteet on vissiin mun juttu :D

      Poista
  4. Rauhallisissa merkeissä täälläkin vuosi vaihtui :)

    Makeet kyllä nuo kynnet! Mielenkiinnolla jään odottamaan testituloksia lakkauksen kestävyydestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Bambi! Saa kyllä nähdä onko nämä lähellekään viikkoa :( Tän postauksen julkasemisen jälkeen on kaikkea jo tapahtunut :/

      Poista
  5. Hyvää uutta vuotta, kiinnostaa kovasti tämä päällyslakka. Onko se helppo poistaa, ootko koittanut ennen? Kiinnostaa myös mistä ja mihin hintaan kyseistä lakkaa saa ostaa. Hieno lakkaus kaikenkaikkiaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sulokynnet! Kannattaa käydä katsomassa tämän postauksen loppu, siellä on poistosta asiaa: http://korukynsilla.blogspot.fi/2012/12/ostoksia-mavalan-double-lash-ja.html
      nded.fi löytyy näitäkin lakkoja, alle kympin taisivat olla...Joo, tarkistin 5,64 e.

      Poista
  6. Upeat!

    Kyllä minuakin kiinnostaisi :)

    VastaaPoista
  7. rauhallinen kotosalla olin
    ihanat kynnet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eekku, ja rauhallisuus on hyvästä! Itekin olin melkeen koko ajan kotona :)

      Poista
  8. Kovasti kiinnostaa tämä testaus! Mulla on uv geelilakkaus tarvikkeet tulossa ja meinasin juurikin alkaa sit käyttämään top coatia normilakkauksissa, jotta nekin pidempään kestäis=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynsille: Mitä merkkiä sulle on tulossa? Meinaan alkanut tässä iltaa kohden näyttämään aika huonolta mun kynsien suhteen, kaveri raportoi saman suuntaisesti :/

      Poista
  9. nää on kyllä ihan uskomattoman kauniit ! ♥

    VastaaPoista
  10. Upeat kynnet (: Siis miten ihanat ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani! Enää ne ei ole valitettavasti ihan yhtä kauniit :( Katotaan, laitanko tänään päivystä tähän kokeiluun vai maltanko huomiseen.

      Poista