maanantai 14. tammikuuta 2013

Lakanlävistäjä ja myöhäinen joululahja

Lueskelin Belegwenin blogista, kuinka kuviorei'ittimellä voi tehdä hauskoja kynsikoristeita ja päätin kokeilla. Vinkistä menin Tiimariin ja ostin itseäni eniten miellyttävän tähtientekovempeleen.


Maksoi 3,50 e joten ei ollut turhan kallis vaikka vain kokeiltavaksikin. Kokeilin alkuun niin, että teipille maalailin lakalla kolmisen reipasta kerrosta lakkaa ja marmoroin kivan pinnan, annoin kuivua seuraavaan päivään ja napsin lakkalevystä tähtiä. Kynsille en ole vielä kokeillut, mutta varmastikin pian tulette niitäkin näkemään.

On meinaan ihan liian paljon ideoita toteutettavana ja lakkoja muutenkin kokeiltavana, huh! Ja tuntuu, ettei aika riitä. Oletteko olleet nyt tyytyväisiä tähän postaustahtiin (n. 2-3 kynnet / viikko)?

Toinen juttu oli vielä viimeinen joululahja. Sain Lorealin punaisen mattalakan, 500M.


Mulla ei ole kokemusta näistä lakoista, mutta korkki ainakin oli hassu. Sitä ei vain saanut pysymään kiinni siveltimessä, mutta en tiedä oliko sen edes tarkoitus olla :D Nätin näköinen lakka. Kiitos Jenna!



14 kommenttia:

  1. Voisin itekki testata tehdä koristeita =)ja onnea sähän voitit taas oliko se nyt sulokynnet blogista =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sullakin on tuollainen :) Hauska miten voi askartelujuttuja hyödyntää!

      Poista
    2. Mulla ei tota leikkuria ,mut muita pieniä jolla aiemmin testasin tarroja tehdä

      Poista
    3. Aaa, muistankin nyt että luin niistä silloin.

      Poista
  2. Sulla on hyvä postaustahti! :) (Tuntuu välillä että iteltä tulee ihan liikaa taas postauksia. Ei voi mitään, on niin paljon asiaa!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Yleensä oon tehnyt kolmet kynnet viikossa (kesällä ja syksylläkin vielä) ja nyt on töiden takia harventunut siihen kahteen kertaan. Harmittaa vähän, vaikka eihän se nyt vielä kovin radikaali muutos ole.

      Poista
  3. Postaustahti on ihan hyvä (: L'orealin noissa Resist&Shine lakoissa tosiaan on tuo kullanvärinen koristekorkki, joka otetaan pois ja sen alta paljastuu sitten varsinainen korkki. Eli sen ei ole tarkoitus olla mukana lakatessa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Ine! Mä vähän ajattelinkin tota korkkia :D Se oli niin kummallinen, mutta silti rupesin miettimään että miten se muka pysyisi siinä kiinni :D

      Poista
    2. Kure Bazaar lakoissa sama juttu =)

      Poista
    3. Hassua...Koristekorkki :D Miksi tehdä koriste, kun voisi tehdä oikean :D

      Poista
  4. Vaikuttaa todella kivalta idealta - harmi että omat leikkurit on tällä hetkellä äidillä lainassa ja ei pääse heti testailemaan. :D

    Postaustahti on kyllä ihan sopiva, ei mitään valittamista suuntaan taikka toiseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odotankin innolla, että pääsen kokeilemaan. Erityisesti ootan sitä, että pysyykö mustassa väri kun vetää päällyslakan päälle!

      Poista
  5. Kiva idea tuo :) Kiva nähdä sitten millaisia koristeita sait aikaan :) Postaustahti on todella hyvä :) Jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani, mustakin toi on kovin kekseliästä! Ihan kivan oloinen vaihtoehto, kun en tykkää tavallisista tarroista, noi ei takuulla ala törröttää :D

      Poista