lauantai 28. syyskuuta 2013

Suolan ja pippurin totaalifeilaus

Tiedättekös te, kuinka bloggajaat välillä valittavat, kuinka kynnet feilasi urakalla ja kuitenkaan niissä ei kukaan näe mitään vikaa? Itselle tällaisia omaan silmään mestaritaidonnäytteitä näkee silloin tällöin monissakin blogeissa.

Noh, ajattelinpa nyt sitten rohkaistua ja laittaa teidän pällisteltäväksenne sellaiset totaaliplörinät, ettei kukaan voi niistä mitään positiivista sanoa :D Yritys tähän ei ollut kova, vaan tämä feilaaminen kävi ihan luonnostaan. Saas nähdä kuinka moni lukija kaikkoaa, kun katsoo nämä kuvat :D

Sonne tästä aiheesta jo kerkesikin kirjoitella. Otanpa itsekin kantaa siihen, että kannattaako tai saako bloggaaja julkaista epäonnistumisiaan. Mielestäni on hyväkin idea julkaista kaikki kynnet riippumatta siitä, millaista jälki on. Miksi kenenkään täytyisi olla täydellinen? Itse en ainakaan täydellinen tässä hommassa ole, enkä halua myöskään sellaista kuvaa lukijoilleni antaa :) Toki ymmärrän myös niitä, jotka eivät vain uskalla tai kehtaa laittaa ihan kaikkia.


Kynsillä oli iloisesti W7 Salt and Pepper, tästä kerkesi jotenkin tulla jo pakkomielle, kun nämä meni niin penkin alle. Alku oli hyvä: lakka oli kynsillä ja vielä kauniin tasaisesti.


No, katselin siinä niitä kynsiä ja ajattelin, että onpa ne tyhjän näköiset. Ja sitten...niin. Ei varmaan tarvitse erikseen alkaa eritellä, mitä tapahtui :D


Että sellasta :D

Ja koska en myöskään opi kerrasta, niin sama lakka oli pakko saada kynsille uudestaan...eikä yhtään sen paremmin seurauksin:



Leotäpliä en ole koskaan osannut tehdä, joten miksi edes aloin yrittää tätä. Varsinkin kun musta oli jankkiintunut pulloon. Tuntuu että juuri tämän tyyppiset lakat on itselle vahvasti niitä ehdokkaita, että kaikki menee pieleen. Etsiskelemällä löytyy varmasti näitä lisää :D Muistan eräätkin Jollyt.... *viheltelee*

Mitä mieltä te olette bloggaajista, jotka julkaisevat kaikki kynnet eivätkä vain niitä, jotka ovat silmiä hivelevän kauniita? Ja käsi ylös ne, jotka on taipuvaisia sabotoimaan omat ideansa!



32 kommenttia:

  1. No, itse olen aina postannut ne (omasta mielestä) kaikkein hirveimmätkin kynnet. Jos ei muuten niin siitä syystä, että muuten postaustahti olisi vieläkin harvempi :) Että itse siis kannatan kaikkien julkaisemista, sillä kukaan ei tosiaan ole täydellinen. Toisaalta taas se epäonnistuminen ei näytä välttämättä muille niin suurelle epäonnistumiselle, jolloin kommenttilaatikosta saa lueskella mielipiteitä siitä, että ei nuo nyt mitenkään niin epäonnistuneet ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi postaustahti kyllä itselläkin vaikuttaa vähän, sillä jos en julkaisisi kaikkia, niin silloin tällöin tulisi pidempiä taukoja. Itsellä kun ei todellakaan ole tällä hetkellä aikaa lakata joka päivä tai edes joka toinen.

      Poista
  2. Mä kyllä julkaisen kaikki koristellut kynteni, myös ne ei-niiin-onnistuneet. Minusta se tekee vain bloggaajasta inhimillisen, kun kaikki ei oo aina millilleen täydellistä :)

    Mitä tulee näihin kynsiin, niin minä itseasiassa tykkään noista täplällisistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon sun kanssa ihan samoilla linjoilla tuon inhomillisyyden kanssa! Ei kukaan ole täydellinen, eikä tarvitsekaan olla :)
      Kiitos kehuista noiden täplien kanssa, vaikka en itse niissä näe mitään kivaa :D Mustista osistakin lähti tahmaantuneen lakan takia niitä sellaisia "rihmoja" :P

      Poista
  3. Mä kans julkaisen kaikki epäonnistuneetkin, varsinkin nyt kun kynsiä lakkaan paljon harvemmin mitä välillä.
    Ainoastaan yksiväriset jätän julkaisematta, paitsi jos sattuu olemaan uus lakka.

    Noi sun kynnet on ihan kivat, odotin jotain paljon pahempaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta hei, kato noita leimoja :D Vinossa, osuneet huti ja ihan väärä valinta muutenkin tuollaisen lakan päälle!
      Itsekään en ole kyllä sun kynsissä huomannut, että mitään totaalisia feilauksia olisi ollut joukossa :)

      Poista
  4. Mä kans postaan oikeastaan kaikki kynnet, ellei käy jotain katastrofia eli esim. ruttaan kaikki lakkaukset tai jotain muuta teknistä ongelmaa. Tai jos joku lakka on niin paska, että sitä ei edes saa siististi kynsille niin sellaiset kyllä jää julkaisematta. On eri asia feilata tyylillisesti kuin teknisesti:) Kummallinen väriyhdistelmä tms on vielä blogissa näytettävää matskua mutta pilalle menneitä lakkauksia nyt tuskin kukaan haluaa katsella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole ainakaan yksiäkään huonoja kynsiä sulla nähnyt :) Itsekään en julkaise sellaisia, jotka menisi tapaturmaisesti ihan ruttuu. Ihme kyllä, en ole sellaisia vielä saanut aikaan *koputtaa puuta*
      Noi leimaukset oli kyllä kauhee tyylimoka :D Mulla oli ihan eri mielikuva niistä...

      Poista
  5. Less is more! Alkuperäisenä noi on upeat, eikä noi leotkaan nyt niin hirveät ole, mutta noi yhdet. :D Mut sori, en kaikkoa silti. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, noi tuollaiset lakat on mun ikuinen ongelma :D Toi ei ollut edes eka kerta, kun sotken kynnet ihan pershiilleen :D Sitä paitsi eikös ole kiva kerrankin nähdä ihan oikeat feilaukset!
      Onneks jäät vielä lukemaan :)

      Poista
  6. Riippuu ihan kynsistä mitä postaa. Yleensä tulee kaikki, paitsi ne jotka poistaa jo tekovaiheessa, kun huomaa keskeneräisenä että ei nyt ihan oikeasti tuu tästä mitään. :D Toisia mitä ei tule postattua on sitten, jotka pääsevät kulumaan ennen kuvien ottoa, tai ne, jotka turmelee pöydän kulmaan kuivumisvaihteessa. Ja yksiväriset ilman koristeluja.

    Hui tuli enemmän poikkeuksia, kuin eka aatteli. :D Mut ihan kiva välistä nähdä myös epäonnistuneita ja tuo juuri monen sanomaa inhimillisyyttä esiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä postaan kyllä ihan kaikki, paitsi jos en saa edes loppuun asti tehtyä. Sitten yhden nimeltämainitsemattoman PIA-lakan kanssa en todellakaan päässyt kuin alkuun ennen lakkauksen pilaantumista, ja silti postasin, kun piti päästä haukkumaan se lakka :D

      Poista
  7. Lisää näitä, saavat mukavasti hymyn huulille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tää olikin aikamoinen huumoripläjäys :D Häpeän niin syvästi noita toisia! :P

      Poista
  8. Julkaisen myös kaikki lakkaukset myös ne omasta mielestä epäonnistuneet ja minusta nuo leopardikynnet on hienot

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eekku ja samoilla linjoilla sun kanssa oon :) Ja yleensähän ne omasta mielestä epäonnistuneet ei ole muiden mielestä sitä (paitsi noi mun toiset kynnet :D)

      Poista
  9. Julkaisen välillä myös huonompia, mutta en kyllä todellakaan kehtaa julkaista kaikkia kokelujani! Jos on mennyt mönkään niin kokeillaas uudestaan samaa tekniikkaa ja jos onnistuu paremmin niin sitten postaus. :)

    Usein pilaan lakkaukset sillä etten osaa lopettaa ajoissa, mutta tuotakin useammin sillä, että en jaksa odottaa kuivumista. :D
    Pikakuivattavia päällyslakkoja oon kattellut ja yhden hommasinkin, mutta oli surkea. Pinta jäi tahmeaksi kaukasi aikaa.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on mullakin paha ongelma, ettei vaan lopeta ajoissa! Välillä menee ihan hyvät kynnet pelkästään sen takia pilalle :D
      Voin suositella täydellä sydämellä pikakuivattajaksi esim. Cesarsin omaa ja Seche Viteä. Inm:n en suosittele, vaikka sitä itse (joudunkin) tällä hetkellä käyttämään.

      Poista
    2. Nuo voisinki seuraavalla kerralla lisätä ostoskorii kun tulee jossain vastaan! :D

      Poista
    3. Kiva kun saatoin olla avuksi :)

      Poista
  10. ittellä on kans tuo salt 'n' pepper ja mielestäni se oli ihana sellaisenaan kynsille ilman mitään lisä juttuja : ) Voisin antaa sulle pikku vinkin jos lakkaat vielä tuolla lakalla kynsiäsi niin laita vaikka jotain tarroja. Voisivat sopia hyvin lakan kanssa : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi pitänyt vaan antaa sen olla :) Mun eka pitikin, mutta sitten piti mennä sotkemaan...
      Samantyyppisen lakan kanssa kerran laitoin tarroja, ja silloin jo tuli överifiilis, joten ensikerralla en laita mitään :)

      Poista
  11. Oon sekä bloggaajana että kynsiharrastajana sinänsä tuore, joten mokia sattunee varmaan useammin kuin monta vuotta harrastaneelle. Oon kuitenkin alusta lähtien ottanu sen linjan, että myös ne huonot toteutukset ja väriyhdistelmät päätyy pääosin blogiin (ellen ole poistanu niitä samantien kynsiltä), koska ihmisiähän tässä ollaan. Joskus oon tyytyväinen itse, joskus en. Toisella kertaa joku saattaa kehua ja toisella taas sanoa, ettei miellytä. Meitä on moneen junaan, mutta ehdottomasti mä haluan nähdä muillakin bloggaajilla - myös suosituimmilla ja tunnetuimmilla - niitä epäonnistuneita ja huonoja lakkauksia. :) Musta on mukava nähdä, että virheitä sattuu kaikille.

    Ja joo, usein päässä saattaa olla hyvä idea, mutta toteutus ei olekaan aivan niin hyvä. :D Mutta aina ei voi olla hyvä päivä.

    VastaaPoista
  12. Sulla on hyvä periaate! Sitä paitsi kyllähän monesti on niin, että itse ei niin välitä, mutta sitten lukijat ihastelevat miten hienot kynnet :)

    VastaaPoista
  13. Kyllä mä aina esittelen myös feilaukset, esim kun leimat leviää tai jotain muuta. Se vaan kuuluu tähän, että ei aina voi onnistua! :D mun mielestä toi lakka näyttää parhaimmalle ilman mitään :) eli omana itsenään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot ihan oikeassa Fani! Ja miksi ihmeessä jokaisen pitäisi onnistua ihan joka kerta? Mun mielestä ainakin on piristävää nähdä joskus huippublogienkin postauksissa ei niin hyvin onnistuneita kynsiä, sehän vaan kertoo siitä että kaikki epäonnistuu joskus :)

      Poista
  14. Mä oon perfektionisti blogiin päätyvien kuvien suhteen, mutta kyllä mä lopulta laitan sinne ne omasta mielestä epäonnistuneet kynnetkin. Kuvaaminen varsinkin talvella on ihan älyttömän haastavaa ja mun kynnet menee yleensä talvella huonoon kuntoon :/ Mutta jos oikeasti sensuroisin niin paljon kuin perfektionismismini vaatisi postaustahti olisi varmaan max kerran 3 kuussa... Ja kirjoitan kyllä miksi kynnet on epäonnistuneet. Olisi musta jotenkin outoa sanoa, että kynnet ei onnistuneet ja sitten olla sanomatta miksei kynnet onnistuneet. Sanon kumminkin myös miksi jotkut kynnet onnistui jos kynnet mielestäni olivat onnistuneet. Ja sit vielä se, että kun lakkaan ja katson kynsiä, en tietenkään katso niitä lähietäisyydeltä. Kameran makrokuvat paljastavat kaikki pienetkin näkymättömät karvat tai kolot, joita en paljaalla silmällä edes nähnyt. On tää kynsibloggaus hankalaa kyllä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynsien kuvaaminen on kyllä hankala laji! Kynnet kun on tosi pienet moneen muuhun kuvattavaan kohteeseen verrattuna ja muutenkin niitä yleensä katsellaan hiukan kauempaa kuin sentin päästä. Niinpä se makrokuvaus kyllä paljastaa monesti jotain sellaista, mitä ei tiennyt edes kynsissä olevan :D

      Poista
  15. Olipas virkistävä postaus, meinaan oli mukava lukea, että muutkin epäonnistuvat joskus enkä vain mie :D
    Yleensä mie postaan kaikki pilalle menneet lakkaukset samassa postauksessa, niitä kun nimittäin tulee ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kyllä kuule kaikki mokailee :D Tosin joidenkin blogeja selaillessa tuntuu, etteivät toiset mokaa ainakaan yhtä paljon kuin itse :D

      Poista
  16. Riippuu tietysti vähän siitä, mitä se bloggaaja itse haluaa blogillaan viestiä - täydellisyyttä vai inhimillisyyttä. Itse etsin kynsiblogeista ideoita, lakkoja ja lakkayhdistelmiä. Ei sillä ole minulle mitään väliä onko lakkaus täydellinen. Se on ihan kivakin nähdä, ettei kaikki muutkaan ole täydellisiä, kun itsellekin aina sattuu ja tapahtuu.

    Sitä kehujen kerjäämistä kuitenkin inhoan. "Kattokaa nyt miten nää meni ihan pieleen" ja kuvassa täydellisyyttä hipovat kynnet. Siinä kohtaa tekis mieli päästää sisäinen pikkupiru irti ja todeta, että "Niin onkin kyllä ihan kamalat, miten ees kehtaat esitellä niitä täällä". Valheellisuus on luotaantyöntävää.

    Ylemmän lakkauksen allekirjoitan. Jotain siinä on vähän pielessä. Muistuttaa kovasti omia leimauksiani. Mutta lakka siellä alla on kivannäköinen ja sen tuosta näkee. Leopardeissa taas ei ole mitään vikaa. Eihän sille mitään voi, jos ne ei omaa silmääsi miellytä, mutta minusta oikein kelpo vapaan käden leopardikuvio.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Allekirjoitan tuon kyllä, että onhan se välillä vähän noh, ärsyttävää, kun joku haukkuu omia kynsiään ja silti kuvissa on miljoonasti hienommat kynnet, kuin mitä itse on koskaan tehnyt.
      Mun suunnitelmat muuttui kun tein noita leopardeja, sillä alkuun piti tehdä ranskikset. Sitten vissiin uuteen tapaani klohmin montakin kynttä ja päätinkin peittää ne julmat jäljet pilkuilla :D

      Poista