perjantai 13. syyskuuta 2013

Yönsinisiä jääkukkia

Kipeä bloggaaja täällä, iltapäiviä! Kurkussa on kaktus ja tunnen kuinka nenä alkaa tukkeutua umpeen <3 Ah, syysflunssa!

No, flunssat sikseen, olen tehnyt myös kynnet. Vihdosta viimein sain lakattua syysaurinkojen kunniaksi vaihtarina saapuneella A-Englandin Tristamilla. Näitä saa myös Adeninasta, jos ei satu tuntemaan ketään, joka haluaisia luopua :D




Tämä lakka on niin huippu! Osaanko enää kehua A-Englandin lakkoja muilla adjektiiveilla... Jälleen kerran yllätti meinaan niin iloisesti, kun ekalla kerroksella tuli lähes täydellinen jälki. Halusin olla ihan varma, ettei mistään pilkota kynttä, joten lisäsin vielä toisen kerroksen, mutta välttämätön se ei olisi ollut.

Minä, joka en ole sinisten ystävä, tykkään tästä. Just tällainen hyvin tummansininen on oma väri, samoin esimerkiksi Essien Blue Aruba. Holoefekti tässä on muiden A-Englandin scattered-holojen tapaan hillitty mutta kaunis.



Muutenkin alkaa vähän jo ehkä tällaiset tummemmat ja syksyisemmät lakat kiinnostaa. Tein tuossa äskettäin yhdet oikein syksyiset kynnet, joista lisää vähän myöhemmin (koska mun kuvat on kaikki perkaamatta...)



Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • A-England Tristam
  • siirtokuvat
  • inm Out the Door

Mitä teille kuuluu? Joko olette alkaneet ahkeroida syksykynsiä?




27 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän upeat kynnet! Syksyllä tulee kyllä helposti kaivettua niitä tummempia lakkoja esiin, vaikka itse tykkään kyllä välillä irroitella neonsävyilläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jonna! Onneksi kerkesi neoneilla lakkaamaan ainakin lähes tarpeeksi kesän aikana, niin nyt on ihana käyttää välillä oikein tummia lakkoja :) Tosi sitten kun tulee oikein masentavan pimeää, niin on kiva kaivaa piristykseksi joku oikein kirkas lakka!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos eekku :) Yritän olla kunnossa mahdollisimman nopsaa!

      Poista
  3. Tää on niin nätti lakka ja yllättäen aika paljon sinisiä on alkanut putkahdella mun kokoelmaani tämän jälkeen! Pitäisi päästä eroon värifobioista:) Kauniit kynnet, paranemisia sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kyllä se mullekin ihan terää tekisi vähän kokeilla eri värejä :P Oon aina ajatellut, että tykkään kaikista väreistä, mutta hyi, vihreät ei sovi mulle. Oranssit ei ole mun värejä. Yhhh, en oikein tunne itseäni kotoisaksi ruskeassa. Ja sininenkään ei ole lemppari...
      Että se siitä kaikkiruokaisuudesta :D

      Poista
  4. Tosi kaunis lakka ja kynnet ja parane pian :)

    VastaaPoista
  5. Kiva lakkaus :) Vielä en haluaisi siirtyä syksyn väreihin, kesää on vielä jäljellä :P

    VastaaPoista
  6. Tosi kaunis lakka, vaikka en itekkään oo mikään erityinen sinisen ystävä :) ja noi kukat sopii tohon ihan täydellisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katariina! Ehkä jokaisessa värissä on joku yksi sävy, joka aina miellyttää silmää, vaikka yleensä ei tykkäisi :)

      Poista
  7. Pitkään taistelin vastaan a England -huumaa, en halunnut enää yhtään uutta merkkiä kasvattamaan kokoelmaa. Vaan Tristam käänsi minunkin pääni, tämä lakka on UPEA.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, A-England on kyllä ihan väärä merkki alkaa karsia :D

      Poista
  8. Onpas upean värinen lakka! Tämäkin, noita aiva-ehdottoman-pakko-saada lakkoja alkaa kyllä olla melkoinen lista jo :/ Ihan kuin olemassa olevat 50+ lakkaa ei riittäisi... (Parempi puhua kaunistellen lakkoja olevan 50 ja risat, kuin tietää tarkka määrä. Saa vakuutettua itsensä helpommin ostamaan "vielä yhden uuden"). Itellä kyllä syksy näkyy jo kynsissä, ideoita on monia toteutettavaksi syksyn aikana. Kaikki ruskean ja oranssin sävyt on nyt itsellä ehdoton hitti. Tosin eilen jo ostin uusia kynsilakkoja jouluksi, vaikka syksykään ei oo vielä kunnolla alkanut. (Hullua!)Pikaisia paranemisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista Pauliina! Sun pitää ajatella se niin, että 50 lakkaa on sentään kaksi- eikä kolminumeroinen luku, kuten mulla :D Onneksi en ole vielä miettinyt joulua ja joulukynsiä, noh, ehkä pari kertaa oon ajatellut jostain lakasta että toihan sopisi jouluun :D

      Poista
    2. Tykkään ajatella 50+, vaikka todellisuudessa luku on saattanut jo muuttua kolminumeroiseksi.... :D

      Poista
    3. Jaa se onkin niin :D Itse ajattelin, että miellät joku oikeasti 60 lakkaa 50+ lakkavarastoksi :D

      Poista
    4. En sentään, kyllä se yli sadan taitaa nykyisin jo olla tuo kynsilakkojen määrä :D On nimittäin piiitkä aika siitä, kun viimeksi oon erehtynyt kyseiset putelit laskemaan. On parempi kun ei tarkkaa lukua tiedä, niin voi paremmalla omalla tunnolla aina ostaa uuden lakan! (Koska sitä tiettyä sävyähän ei ikinä ole, vaikka lähes samansävyisiä olisikin jo monta)

      Poista
  9. Onni on omistaa tämä lakka! <3 Todella kauniit kuvatkin sait aikaiseksi! Pikaista paranemista sinne, syysflunssat on aina inhottavia. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin on onni, on tää väri vaan niin kaunis! Kiitos toivotuksista, yritän tulla kuntoon :)

      Poista
  10. Upea lakka, täytyy varmaan jossain vaiheessa kotiuttaa tämä upeus ♡ nätit on kynnet myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani! Kannattaa kotiuttaa jos vaan yhtään tykkää sinisistä lakoista :)

      Poista