lauantai 23. marraskuuta 2013

Kynsillä New Yorkiin!

Varmaan joku muistaa, kuinka kerroin osallistuneeni Prettyn kynsikisaan, jossa saattoi voittaa matkan New Yorkiin ja Wettis-tuotepalkintoja… Ihmeiden aika ei ole ohi! Voitin sen! Siis minä :O Olisitte nähneet mut puhelimessa. Ja minä kun mietin, jaksanko tai kerkeänkö osallistua ollenkaan ja lopulta tuli osallituttua ihan viimetingassa. Näemmä kannatti.

Osaltaan haluan kiittää Pumpulipupua, joka erikseen postasi ja halusi, että minä yhtenä muiden joukosta osallituisin. Tämä vaikutti osallistumispäätökseen :)

 photo IMG_7530_zps5bc5a9d0.jpg

 photo IMG_7589_zps87b73477.jpg

Eilinen menikin sitten ihan sumussa SEN soiton jälkeen. Minulla onnettomallahan (eikä muuten miehelläkään) ollut passia. Eikä matkalaukkua. Eikä matkavakuutusta :D Eli eilen olen vieraillut passikuvissa ja poliisilaitoksella.

 photo IMG_7593_zps1cb20214.jpg

 photo IMG_7535_zps505a3a6f.jpg

 photo IMG_7576_zps977f1ea1.jpg

Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • H&M Pink Mist
  • Wet n' Wild Fergie Ferguson Crest Syrah
  • Wet n' Wild Fergie Going Platinum
  • decalsit
  • inm Out the Door


Mitä paikkoja on New Yorkissa ihan pakko käydä katsomassa? Olen niin kokematon matkustaja, että eksyisin Tallinnassakin :D



73 kommenttia:

  1. Onnea viela kerran, New York on matkakohdehaaveitten nro. 1! Nahtavyyksista tietenkin Vapaudenpatsas, mutta enemman mua houkuttaa shoppaileminen. :D Ajattele, miten halpoja kynsilakkoja siella on!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jep, vapaudenpatsas tietty :) Mulla ei ole edes käsitystä kynsilakkatarjonnasta :D mistä niitä kannattaa erityisesti lähteä etsimään?

      Poista
  2. Oi mahtavaa!!! Onnea aivan valtavasti ja hyvää matkaa =) Lakkataivas odottaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia! Et kyllä arvaa, miten paljon yllätyin tästä!

      Poista
  3. Oli kyllä niiin ansaittu voitto sulla, ihan järjettömän ihanat kynnet. Tosi mukavaa palkintomatkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan mielettömästi! Tää onkin eka matka sitten lapsuuden :)

      Poista
  4. Wau, paljon onnea voitostasi! Olet ehdottomasti sen ansainnut, teet aina niin mielettömän upeita kynsiä ja kuvasikin ovat mahtavia :) En pysty mitään New Yorkista ehdottelemaan, mutta toivon, että pidät kameran jatkuvasti esillä ja postaat sitten tänne meille matkastasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia Minttu! Mun pitääkin kysäistä saisko veljeltä hyvän pokkarin lainaan, kun luulen että järkkäri varustettuna parilla putkella on matkalle vähän liian riskaabeli ja painava mukaan otettava :D

      Poista
  5. Onneksi olkoon, vähänkö kiva ois päästä matkustelemaan :) kynnet kyllä ovat kauniit, että voitto tuli oikeaan osoitteeseen varmasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vandaalia! On kyllä ihanaa päästä matkalle muuallekin kuin Suomen rajojen sisäpuolelle :D

      Poista
  6. Onnea! Ihanaa matkaa. Tiia tuolla edellä toivoi,että kamera käteen ja postausta niin minustakin se olisi kiva :) Itse olen lähdössä myös keväällä sinne päin ja Sephora on ainakin yksi vaelluskohde. Niitä siellä piisaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mirka! Laitan Sephoran korvan taa ja yritän sellaisen sieltä löytää :) Kameran kanssa otan ihan varmuudella!

      Poista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Onnea! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja varmasti kynsilakkoja löytyy monesta suunnasta, ainakin Wettistä (siellä kun on laajempi valikoima kuin mitä täällä mm. Spoiled-kokoelmaa) ja varmasti OPIa ja China Glazeakin löytyy :3 Iso matkalaukku mukaan ja muutama vaateparsi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mimosa! Täytyykin kyllä ottaa jättilaukku mukaan :D Mua kyllä jo vähän pelottaa, että miten jaksan siellä, kun oon oikeasti tosi huono nukkumaan vieraissa paikoissa, puhumattakaan kun siellä on niin iso aikaero. En varmaan nuku tuntiakaan matkan ainaka ja sit tuun Suomeen psykoosissa :D

      Poista
  9. Paljon onnea vielä tätäkin kautta :) Ai mitä paikkoja katselemaan, no kynsillakkapaikkoja! :D Oikeen ihanaa matkaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hihi, joo kynsilakkoja :D Tosin tietty vähän kiinnostaa vaatepuolikin, jos vaan budjetti antaa periksi. Harmi kun pääsee tollaselle matkalle, mutta ei ole rahaa oikeen sit muuhun kuin syömiseen :D

      Poista
  10. Huikeat onnittelut! Ihan mahtavaa että kynsien avulla voi päästä New Yorkiin :D Joku tuossa ylempänä ehdotti Sephoraa, sellainen löytyy ainakin ihan Times Squarelta. Siitä sadan tai kahden metrin päässä on myös apteekki Duane Reade, jonka yläkerta on omistettu kosmetiikalle, kynsilakkoja oli PALJON. Nähtävyyksiä varten kannattaa varmaan hankkia joku matkaopas, vaikka lainata kirjastosta, sellainen mistä näkee myös metrolinjat joita pitkin niihin pääsee. Ei tarvitse suhata taksilla joka paikkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista ja vinkeistä! Meidän hotelli on Manhattanilla ja oon niin tyhmä, ettei mitään hajua, miten pääsee Time Squarelle tai kuinka kaukana se on, mutta yritetään :D

      Poista
  11. Kauniit on voittokynnet, ja onnittelut vielä uudemman kerran matkasta!!

    New Yorkiin halajaisin joskus päästä itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos E-S! Itse en koskaan edes unelmoinut, että pääsisi tuonne :) Ihan uskomaton tuuri!

      Poista
  12. Vielä kerran onnea ja hyvää matkaa :)

    Kynnet on kyllä todella upeat ♥

    VastaaPoista
  13. Hei oikeesti niin mahtavaa, tosi paljon onnea voitosta! Upeilla kynsillä kyllä voititkin :) Raportoihan sitten oikein paljon matkasta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katjamaria! Lupaan räpsiä oikein paljon kuvia siellä :)

      Poista
  14. Onnea! Riippuen siitä kuinka pitkän ajan olet suuntaisin ainakin Rockefeller Centerin kattoterassille (Top of the rock). Sieltä saa kivan poikkileikkauksen Manhattaniin ja on minusta kivempi Empire State Building. American Museum of Natural History on myös ihan mahtava mutta sen käymiseen menee kokonainen päivä. Ground Zero on myös aika mykistävä, jos aika riittää kävisin sen kurkkaamassa.

    Muuten suosittelen yleistä olemista ja paljon kävelyä, eli ota kunnon hyvät kengät mukaan! New York on mieletön paikka ja ota paljon kuvia niin päästään me lukijatkin myötäelämään upeaa matkaasi! Oih, ehkä mäkin joskus pääsen vielä uudestaan, vaikka sitten joskus mummelina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin ja shoppaile tietty paljon :D

      Poista
    2. Sullahan oli paljon vinkkejä! Kiitos kovasti! Toi reissu on neljä päivää, joten harmiksi toi luonnonhistorian museo jää varmaan katsomatta, vaikka se kyllä kiinnostaisi. Shoppailua varmaan tulee harrastettua, vaikka budjetti onkin erittäin rajallinen.

      Poista
  15. Wau, mahtavaa! : ) Onnea tosi paljon, pidähän hauskaa!

    VastaaPoista
  16. Onnea paljon, ihanaa! :) Kynnet ovat todella kauniit!

    VastaaPoista
  17. Paljon onnea voitosta ja teethän sitten reissusta postausta ja mahtavia ostoksia =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eekku ja lupaan ehdottomasti tehdä reissusta juttua :)

      Poista
  18. Paljon onnea voitosta ja mahtavaa reissua! :) Räpsi paljon kuvia ja kerro hyvät vinkit missä kannattaa vierailla minilomalla. Suunnitelmissa meinaan itelläkin joskus tulevaisuudessa lähteä. 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi! Itselläkin menee ehdottomasti ihan ihmettelyksi toi reissu, kun en ole siellä koskaan ollut, joten en tiedä, saanko sulle hyviä vinkkejä :D Mutta mä yritän.

      Poista
  19. Tosi paljon onnea voitosta! Pidä hauskaa reissussa! :)

    VastaaPoista
  20. Paljon paljon onnea! :) Niin ihanat kynnet teit! :)

    VastaaPoista
  21. Mahtavaa, onnea! Ihanilla kynsillä voititkin!
    Jos hotellin lähellä on metroasema, niin sillä pääsee kätevästi joka paikkaan. Itsellä on jo 5 vuotta viimeisimmästä reissusta sinne, mutta Times Square kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa myös illalla. Ja jos ei kiinnosta/ole aikaa käydä ihan Vapaudenpatsaan saarella, niin patsaan näkee kohtuu läheltä myös Staten Islandin lautalta (muistaakseni jopa ilmainen). Ground Zeron vieressä on outlet liike, jossa myydään merkkituotteita edullisesti. Jos vaatteita etsii, niin kannattaa vilkaista (voi toki olla muuttunut). Liikkeen nimeä en muista (nro 21 siinä on), mutta turistioppaista se varmasti löytyy.
    Ihanaa matkaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi, ihania vikkejä :) Varmaan sit Ground Zeron reissulla tulee käytyä tuolla outletissa. Löysin nimenkin, Century 21.

      Poista
  22. Isosti onnea vielä tämänkin kautta!!
    Saat kertoo sit meen seuraavas miitis kaiken reisusta tai siis melkein! ;D
    Itellä oli Italiassa järkkäri mukana sellasella putkellä millä pysty zoomaan ja sit kuitenkin toimi normi kuvissakin, Nään silmis ku miehes raahaa matkalaukkuu pitkin lentokenttää ja turvatarkastukses sisältö on pelkkiä lakkoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Nannu! Vähän laitto repeilemään toi sun mielikuva :D Jokos meillä on miitti suunnitteilla? Mun korviin ei ainakaan ole kantautunut...

      Poista
  23. Siis ihan huippua!!! Onnea todella paljon, hienot ovat kyllä kynnetkin! Voitto meni ihan oikeaan osoitteeseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos kiitos :) Oon ihan shokissa tästä matkasta vieläkin. Toisaalta ei malttas sinne asti ja toisaalta pelottaa se lähtö, kun on iso aikaerokin.

      Poista
  24. Iloiset onnittelut, ihan superkivaa että voitit! Niin upeaa! Mulla on selvästi ennustajaeukon kykyjä ja sitten sä olet vain niin hyvä. :)

    Nauttikaa New Yorkista, tulee varmasti olemaan mahtava matka. Ja tietysti toivon tänne erittäin tarkkaa ja yksityiskohtaista matkaraporttia. :)

    Ricky's ketjussa on mielestäni parhaat valikoimat kynsilakkoja. Itse ostin sieltä muutama vuosi sitten poistuvia OPI:n ja Essien sävyjä dollarilla kappale. Kaupat muistuttavat diskoa, mutta valikoima on hyvä, parempi kuin Duane Reedeissa. Törmäät niihin varmasti, niitä on ympäri Manhattania. :)

    Voi miten ihanaa, mahtavaa matkaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vielä että vähän potkit mua osallistumaan :) Varmasti meinaan käydä kynsilakkapaikoissa, pakkohan se on! Kuvia lupaan myös räpsiä, niin saat sitä raporttia :)

      Poista
  25. Hurjasti onnea voitosta! Hauskaa reissua!!!

    VastaaPoista
  26. Onnea, voitto meni kyllä ihan oikeaan osoitteeseen! :) Nauti reissusta ja hamstraa lakkoja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Belegwen! Ihan varmana joutuu vähän sekoamaan siellä ja hamstraamaan :D

      Poista
  27. Paljon onnea ja mukavaa reissua! :)

    VastaaPoista
  28. Ihan super mahtavaa! :) Onnea!
    Olin New Yorkissa vuoden alussa ja siellä on kertakaikkiaan UPEAA. Suosittelen ehdottomasti menemään Empire State Buildingiin, joka on siis todella korkea pilvenpiirtäjä. Sieltä näkee koko New Yorkin, ja kannattaa mennä ilta-aikaan sillä kaupunki kukoistaa valoillaan silloin :) Time Square on ihan uskomaton paikka joten sinne on ehdottomasti myös mentävä ;D ääähh, siellä on niin paljon nähtävää mutta noi on ainakin huikeimmat mielestäni :)
    Mahtavaa reissua sulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katariina! Mulle tuleekin superkiireinen reissu, jos meinaan kaikissa paikoissa käydä :D Nyt alkaa listalla olemaan jo sen verran, että pitää alkaa numeroida :D

      Poista
  29. Mielettömästi onnea voitosta! Nuo kynnet onkin todella kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vanquish! Sentään kukaan ei ole sanonut, että miten sä tollasilla kynsillä muka voitit :D Oon meinaan koko aika odottanut sellasta kommenttia :D

      Poista
  30. noillako kynsillä voitit ? tosi hienot et ei sillä miks et ois voittanu : D mut siis eiffel torni ja riemukaari ainaki ja time square (jos se nyt new yorkissa on : DD)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja juu, näillä kynsillä :) Jep, käyn ainakin eiffel-tornissa ja pyramideilla ;) Time squarem ajattelin ehdottomasti nähdä!

      Poista
  31. Nää on todella upeat kynnet! Ei siis tule yllätyksenä, että voitit! ;) U-P-E-A-T <3
    Ja hirmuisesti onnea! :)

    VastaaPoista