maanantai 18. marraskuuta 2013

Valkoiset väripläjäykset

Eilen on juhlittu rakkaan tyttöni 3-vuotissynttäreitä <3 Siitä kuitenkin poiketen, nämä kynnet ei olleet synttärikynnet :D Sen sijaan nämä on ne kuuluisat glitterkynnet, jotka joutuivat poistetuksi ennen käsihoitoa, mistä kirjoittelinkin jo. Olen kerran aiemmin lakannut Chinan Trap-Ezella, niin että sitä oli kolme kerrosta kynsillä. Silloin totesin, että se näyttäisi varmasti kivalta yhdellä ohuella kerroksella valkoisen päällä. Tuumasta toimeen!

 photo IMG_7440_zpsef5a627c.jpg

 photo IMG_7430_zps00bf1564.jpg

Ja söpöthän niistä tuli. Glittereihin ei tosin tullut sitä syvyysvaikutelmaa, mikä olisi tullut jos päällä olisi ollut vaikka vielä toinen kerros tuota lakka, mutta hällä väliä. Loistavathan paremmin!

Viimeksi kun lakkasin Seppälän valkoisella lakalla, petyin raidoittavaan ja kovaan sutiin pahoin ja mietin, pitäisikö vaihtaa lakka toiseen pulloon. Niinpä kaatelin Snow Whiten W7:n lähes tyhjään pulloon ja johan pelitti! Tosi peittävä, tasaisesti levittyvä ja kiiltävä valkoinen. Me likes.

 photo IMG_7451_zpsa0206506.jpg

 photo IMG_7454_zps7f9f8b87.jpg

Käytetyt
  • Avon Mineral Fix
  • Seppälä Nails Snow White
  • China Glaze It's a Trap-Eze!
  • inm Out the Door
  • pinkit niitit (saatu Mimaxilta)



15 kommenttia:

  1. Ihanat söpsöt kynnet :3
    Enpä muistanutkaan tämän lakan olemassa oloa! Pitänee kaivaa esille ja laittaa itsellekkin kynsiin :)

    Mitenkä noi niitit, lähteekö niistä toi pinkki väri poijes kynsilakkoja poistaessa?
    Miulla on tavallisia hopeisia ja kultaisia niittejä ja kultaisista lähtee väri pois lakanpoistoaineella mutta ovat edelleen käyttökelpoisia niin nyt tilasin itselleni nuita pinkkejä niittejä ja pelkään, että niille käy samoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on ihana lakka :) Niiteistä kyllä lähtee värit kun poistaa, ellei sitten kiinnitä ilman että lakkaa niiden päälle.
      Kiitos kehuista!

      Poista
  2. Valkoinen glitterillä on kyllä toimiva yhdistelmä. Itsekkin olen jo suunnitellut sellaisen lakkauksen tekoa, mutta en ole viel ehtinyt lakkailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen on kyllä mullakin nyt ollut suosiossa, kun kerrankin on joku valkoinen, joka menee nätisti kynsille!

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Mä olen ennen pitänyt tuota It's a Trap-ezea todella rumana lakkana, mutta valkoisen päällähän se näyttää näköjään todella hyvältä! Ihana manikyyri, tykkään myös tuosta nimettömästä kovasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin vähän erinäköinen, kun pohjalakka on vähän harmahtava. Valkoinen olisi siinä parempi ja siksi laitoinkin valkoisen alle, niin harmaus ei näy. Kiitos kehutuksesta!

      Poista
  5. Voi vitsi, nää on ihanat! Näyttää hyvältä ku on vaan kerros tota glitterlakkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani! On muuten myös huomattavasti kivemmat poistaa, kun glitteriä on vähemmän :D

      Poista