perjantai 1. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen yhteistyökumppani!

Nyt se toinen postaus, minkä jo lupasin.
Eli blogini on saanut yhteistyökumppanin aivan ihanasta verkkokaupasta, MiMaxista!
MiMaxin banneri löytyy nyt sivupalkista, sieltä pääset ihastelemaan runsasta tarjontaa kynsilakoista kynsien erilaisiin koristelutarvikkeisiin.

Itseltä lähtee tilaus MiMaxille saman tien, kun saan vain päätettyä runsaasta tarjonnasta ne ehdottomat must-tuotteet. Ihanuuksia on niiiiin paljon, huoh!

Käykäähän hyödyntämässä kesäkuun tarjous!


4 kommenttia:

 1. Heips! Sulla on mun mielestä tosi kiva blogi, mutta koska mulla ei ole blogger-tiliä, niin en voi liittyä lukijaksi. Mua on aina kiehtonut blogimaailma, ja haluasin kysyä, et miten ton yhteistyökumppanin sait? Ku sitä oon mietiskelly, enkä kovin "isolta" bloggarilta kehtaa oikein kysyä. Mutta sulla on kyllä tosi nättejä kynsiä, että en ihmettelekään tuon yhteistyökumppanin saamista! ;D

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehuista! Mimaxista sain yhteistyökumppanin ihan vain rohkeasti kysymällä. He tukevat mielellään aloitteleviakin bloggaajia, mikä on tosi ihana juttu:) Vähän riippuu yrityksestä, joihinkin voi itse ottaa yhteyttä, toiset ottavat yhteyttä bloggaajaan.

  VastaaPoista
 3. Kysyihin tuosta samasta asiasta! Itse kysyin tuolta samaiselta FiFiinalta, yhteistyö kumppanuudesta. Tosin en ole vielä saanut vastausta, mutta sitä odotellessa! Eli FiFiinaan en ole vielä tutustunut, mutta miten tuo yhteistyö toimii ? Saatko jotakin hyvitystä mainostamisesta tai mitään sellaista :)?
  ps. Osaatko sanoa mitä yrityksiä minun kannattaisi pyytää yhteistyökumppaniksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä ottaen noin se menee, että yritys saa mainosta blogissa ja bloggaaja saa vaivan palkaksi joko tuotteita tai esim. lahjakortteja. Nämä riippuu paljon yrityksestä ja vähän kaikilla on omat tapansa.
   Kannattaa olla itse yhteydessä noihin netissä toimiviin puoteihin, sieltä saa nopeasti ystävällisen vastauksen. Riippuu pidätkö itse kynsiblogia vai jostain muusta aiheesta, kannattaa kysellä noita kynsikauppoja tai sitten yleisesti kosmettiikkaa myyviä yrityksiä. Toivottavasti tästä oli apua :)

   Poista