sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Ostoksia piiitkältä aikaväliltä

Mun pitäisi tosiaan varmaan taas päivitellä, kun on tullut kaupoissa vähän kierreltyä... Ja nettikaupoissa kanssa :D Älkee kauhistuko, sillä nämä kaikki ei todellakaan ole yhden kerran ostoksen.

Seppälästä lähti mukaan Wet'nWildia ja sitten Vapaa Valinnasta tuttua Flormaria jo pari viikkoa sitten. Mun piti mennä ostamaan tosiaan sieltä arvontaan lakkaa, mutta yhden "sain" itsellekin.

Seppälästä ja Vapaa Valinnasta

Wet'nWild Gray's Anatomy. Pakko kokeilla, kun tämä on vilahdellut niin monessa blogissa.
Wet'nWild Hannah Pinktana. Eka hololakka, ja en edes tajunnut tätä holoksi ennen kuin joku sen ystävällisesti mulle kertoi :D
Wet'nWild Night Prowl
Flormar U16

Sitten sitten... niin se Mimaxin laatta. Katselin niitä siis silloin ajat sitten ja mitat luin vain yhdestä :D Valkkasin sitten vain kivoimman laatan ja postilla tili puolet pienempi kuin mitä odotin. Siis silmä käteen! Tyhmä minä, mutta Mimaxilla toimittiin asiallisesti, palautin laatan, sain uuden (oikean kokoisen) ja minun ei tarvinnut edes maksaa välisummaa. Ja siis tähän laattaan Mimax osallistui kymmenellä eurolla:) Kiitos vain!

Kyseessä on siis TÄMÄ laatta.

Tällainen siis oikeasti. Kuva Mimaxin sivuilta.
Kaveriksi luonnollisesti kaksipäinen XL-stamper.

Kuva Mimaxilta.


 Seuraavaksi tuli sitten pakostikin tilattua Cesarsilta, koska pikakuivattaja uhkaa loppua. Koska sitten postikulut on mun mielestä kahdelle pullolle typerät, niin piti ottaa niin paljon kuin samalla postimaksulla tulee :D Tietty aletuotteista tein löytöjä...

CC, kaksi pikakuivattajaa, musta ja valkoinen CC:n koristelulakka

Color Club Feel the Beat

Ja juhannuksena kaupassa käytiin ja "lahjaksi" sain anopilta kaksi alelaarista penkomaani Lumenea:

Lupaus Yössä ja Lähelläsi


Sellaista...

4 kommenttia:

 1. Hehe, mä ehdin jo hetken kauhistua, mutta sitten luin tekstin :) Kivoja ostoksia, erityisesti Color Clubin lakka miellyttää silmää.

  VastaaPoista
 2. Haha :D Mikä tossa otsikossa kauhistutti? Ite en tajua :D Toi Color Club on kyllä ihana.

  VastaaPoista
 3. Mulla on tuo sama CC:n oranssi, mutta minusta se näyttää pullossa paremmalta kuin kynsillä. Itsekin sen alekorista nappasin. :D Mutta saman kokoelman punainen lakka, Velvet Rope, on minusta aivan ihanan upea viininpunainen. Yksi mun lempparilakoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, musta toi on ihana kynsilläkin :D Se on kyllä yleisesti ottaen harmi, kun monet näyttää niin paljon paremmilta pullossa.

   Poista