perjantai 8. kesäkuuta 2012

Hedelmäsalaattia kynsillä

Nyt pääsin testaamaan niitä fimosiivuja:)

Rehelisesti sanoen, Model Ownin Peches and Cream ei tuli ihan heti uudelleen käyttöön. Suti jäi pulloon, vaikka kuinka monta kertaa lakkaamisen aikana ja sit iso ongelma oli levittymisen kanssa. Yleensä laitan ohuita kerroksia, ettei kupli ja kuivuu nopeasti. Tän kanssa ohut kerros oli synonyymi raidoittumisen ja kaljujen kohtien kanssa. Laitoin siis kaksi PAKSUA kerrosta. Lisäksi lakka olisi pitänyt saada yhdellä vetäisyllä täydelliseksi, sillä monesti jo toinen sipaisu aiheutti raidat.

No plussaa kyllä siitä, että paksuista kerroksista huolimatta, ei tullut kuplia ja kuivuikin nopeasti. Ja väri on persikkainen, just sellainen kuin odotinkin. Jotain hyvääkin siis.

Sitten peittääkseni lakan huomattavia levittymisongelmia: kärkiin sienellä glitteriä ja niitä ihania fimoja:) Mun makuun näistä tuli aika överit, mutta ihan nätithän ne on.Blurrikuvaa :)


Mun kuvista tuli jotenkin pimeitä, vaikka aurinko paistaa kauniisti. Ja älkää välittäkö mun huonokuntoisita kynsinauhoista. Ne kaipaa huoltoa isolla hoolla.

Käytetyt:
 • Pretty Woman 3in1 aluslakka
 • Models Own Peaches & Cream
 • Wet'nWild Hallucinate
 • Flormar 393
 • H&M Sparkling Rainbow
 • Wild&Mild Clear Vision (liimaus)
 • Cesars pikakuivattaja

Onko teillä ollut vastaavia ongelmia tämän lakan kanssa? Itselläkin meinaan toinen väri samaa sarjaa ei todellakaan käyttäydy näin...
Ja mitäs sanotte, pitäiskö 50 lukijan kohdalla pistää arvontaa?

6 kommenttia:

 1. Överit kynnet on mun mielestä kaikkein ihanimpia <3 Ja joooo arvonta :3

  VastaaPoista
 2. Överit on kyllä näyttäviä :D Vaikka mä oonkin vähän vaatimattomammissa kynsissä enemmän kotona, niin tykkään näistä:) Ja fimotkin pysyi yön yli, jei!

  Jos tätä vauhtia tulee lukijoita niin kyl toi arvonta olis parin viikon sisään:) Pitää ruveta tarvikeostoksille...

  VastaaPoista
 3. Mulla on TISMALLEEN sama ongelma tuon saman lakan kanssa! Ärsyttää ihan suunnattomasti, kun väri on kuitenkin niin kiva. Missään muissa MO:ssa ei oo samaa ongelmaa, mutta tämä on niin kenkku koostumukseltaan, että kahesti pitää aina miettiä ottaako tämän hyllystä käteen, möh.

  Ja eikun vaan arvontaa pystyyn!

  Ja sulle olis mun blogissa haaste :) http://its-just-another.blogspot.fi/2012/06/hyvan-mielen-haaste.html

  VastaaPoista
 4. Eli mulla ei ole sitten vaan viallinen pullo :O Tosi ärsyttävä, levittyminen on kuitenkin niin iso asia... Omille kynsille just ja just sain tän glittereillä päällystettynä näyttämään hyvältä, mut kun kokeilin meidän äidille, niin... tulos oli karmea :S

  Ja jeejee, eka haaste, mä oonkin jo kaipaillut:) Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Mullakin on sama ongelma ton lakan kanssa! Sen takia en oo sit käyttänykään ollenkaan. Pari kertaa yrittäny, mut en oo sit jaksanu tapella.. Kai se menee jonku liukuvärjäyksen kans. Määki aluks luulin,et mulla on joku maanantaikappale :D Mutta hienot kynnet oot saanu aikaseks :)

  VastaaPoista
 6. Harmi kun toi lakka on näköjään muillakin tuollainen:/ Toi liukuuvärjäys on hyvä idea, koska siinähän ei haittaa, vaikka ei levittyisikään kunnolla!
  Ja kiitos kehuista!

  VastaaPoista