sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Hyvän mielen haaste


Tän mun ihan ensimmäisen haasteen ikinä antoi It's just another (nail)blog! -blogin Alotoffun. Kiitos! Hihi, olit mun eka lukija ja eka haasteen antaja:)

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle.
Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

Kymmenen asiaa, jotka tuovat minulle hyvää mieltä ovat:

 1. Oma tytär: toi pikkutyttönen on varmaan parasta, mitä on tapahtunut! Kaikki uudet asiat ja ilonaiheet saa mut äitinä hymyilemään. Nyt varsinkin kun kesä on kovaa vauhtia tulossa, niin on varmasti hauska mennä uimarannalle ekaa kertaa niin, että pääsee tyttökin vipeltämään:)
 2. Paras ystävä: Paras ystävä kuuntelee, oli iloja tai suruja. Niin se vaan menee. Parhaan ystävän kanssa on aina hauskaa nähdä ja sille pitää järjestää aikaa, koska se jos mikä mut hyvälle tuulelle. Mun paras ystävä asuu aika kaukana ja nähdään aika harvoin, kun matkustaminen ja yhteisen ajan löytäminen on välillä hankalaa, mutta sitä kivempaa meillä aina on:)
 3. Perhe ja yhdessäolo: Koko perheen kanssa vietetty aika saa mut AINA iloiseksi! Tähän luetaan siis jo muutkin kuin vain mun mies ja tytär:) Erityisen kunnia-arvosanan saa mun pikkuveljeni <3
 4. Oma puuhastelu ja näpertely: Kiireisen perhe-elämän parissa ilostuttaa pienet hetket, kun saa omaakin aikaa. Tämä aika täyttyy (yllätys yllätys) kynsien lakkailemisesta, ulkoilusta, kirjoittamisesta ja bloggaamisesta.
 5. SUKLAA! Siis kenelle ei tule hyvä mieli kun kädessä on suklaalevy? :D Mielellään kokonainen...
 6. Musiikki: Mieleinen musiikki saa hyvälle tuulelle. Tosin joskus liian angstisa musiikki tekee päinvastoin :D
 7. Iltalöhöily: Sohva, mies, telkku, (ehkä se suklaalevykin)... rentoutuminen tekee hyvää pitkän päivän päälle!
 8. Koulu: Mä oon ehkä outo, mutta tykkään käydä koulussa. Sen verran voin paljastaa, että Tampereella majailen ja Hervannasta löytyy yliopisto, jossa nyt jo tulee vähemmän aikaa vietettyä näin opintojen loppupuolella. Lisäksi monesti kouluun tulee liitettyä samalla kavereiden tapaaminen ja syömässä käyminen porukalla:)
 9. Eläimet: Oma koira on lähellä sydäntä, ja sitten mun ikirakkaus: hevoset<3
 10. Kaunis kesäsää:) Kun lämpötila ei nouse ihan järjettömä korkeaksi, paistaa aurinko, linnut laulaa, saa vaikka ulkoillessa jätskin ja pukeutuu talven jälkeen kesähepeneisiin, on ihanaa!

Pistän tämän ilostuttavan  haasteen eteenpäin:
 1. Nail Art by Belegwen -blogin Belegwen
 2. Nailful Day -blogin Anni
 3. Better Nail Dayn Sissi
 4. Kynsin ja kuvin -blogin Tuikku
 5. Kissan kynnet -blogin Yue

6 kommenttia:

 1. Ei vitsit sie olit nopee! :D
  Meillä on mukavasti samoja hyvän mielen asioita, etenkin silmään osu tuo SUKLAA...nami maiskis <3! :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta. Tämä vaatiikin hieman miettimistä :)

  VastaaPoista
 3. Mun oli hyvä olla nopea nyt, kun tyttö on päikkäreillä :D Sillon pitää tehdä, kun aikaa on.
  Joo, mäkin katoin, että meillä on paljon samoja (tosin perhe ja ystävät on varmaan kaikilla :D), ja suklaa ON oikeesti parasta...

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta. En olekaan törmännyt tähän haasteeseen aikaisemmin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos:) Mä vastasinkin sulle blogini kommenteissa:)

  VastaaPoista