perjantai 14. joulukuuta 2012

Happy Fashionin meikkipaketti

Voitin eekun blogin arvonnassa 10 euron lahjakortin Happy Fashion -verkkokauppaan. Kiitos eekku!

Hauska juttu oli, että tilaukset oli pieniä ja paketti oli Huuuurjan kokoinen! Kolme neljäsosaa paketista oli tyhjää :D Teitä onkin ehkä kiinnostanut, mitä sitten tilasin, tässä vähän kesti. Tilasin meinaan 11.11. mutta paketti tuli jonkinmoisen sairasloman takia tänään.


Tämä näky laittoi vähän hymyn huulille :)


Tilasin siis e.l.f.in Mineral Infused Face Primer-meikin pohjustusvoide, ensimmäinen primerini ikinä! Odotan mielenkiinnolla! Seuraava rivissä on roll-on luomiväri, tämän sain hyvityksenä tilauksen viivästyksestä. Sitten BYSin musta nestemäinenrajausväri ja e.l.f. Mineral huulipuna Runaway Pink. Edessä on e.l.f.in Luscious Liquid huulipuna sävyssä Cherry Tart.
Yllä vähän tarkempi kuva tuosta luomiväristä. Näyttää jännältä! Ehdottomasti meinaan kokeilla, nyt kun olen taas innostunut luomiväreistä. Mitenhän mahtaa luonnistua tuo levitys... Onko teillä kokemusta roll-on luomiväreistä?


Alkuun ainakin vähän kökköinä tulee, mutta ehkä se tosta tasoittuu :) Väri ainakin on ihan mieluinen.


Tässä on Cherry Tart. Luulin vähän kirkkaammaksi, mutta ehdottomasti on herkullisen värinen! Heti vaan testiin!


Runaway Pink on näyttää tässä kuvassa ehkä tummemman punaiselta kuin onkaan. Halusin sellaisen rauhallisen värisen tumman roosan ja tämä on sitä ainakin vielä ennen testaamista.

Teen näistä vielä erikseen postausta jos haluatte :) Tänään en enää millään ehdi alkaa meikkailla ja testailla.

Löytyikö mitään mieleistä?


11 kommenttia:

 1. Minulla oli/on roll-on luomiväri, mutta en kyllä tiedä, että onko minulla se jossain, ehkä :D
  Tuntuu hieman oudolta käyttää, mutta ajaa asiansa hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin hiukan toiseen silmään ja pakko sanoa, että kököille jäi ja vain osalle luomea noin levitettynä. Väri on niin ihana, että pitää varmaan laittaa sitten tavallisella aplikaattorilla, ettei jää käyttämättä :)

   Poista
 2. joo aika kauan kesti mut syy oli varmaan ku omistaja oli sairaalassa synnyttämässä ,kiva et sait hyvitystä odottelusta ,mieki odotan omaani mut tiedän et saattaa kestää .aika outo et oli noin paketoitu ei mul ole ollut noin ,oisko joku tuuraaja pakannu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sehän se olikin! Kerkesin jo unohtaa :) Ei mua silleen haitannut, että kesti, halusin vaan päästä hypistelemään mahdollisimman nopsaa :D Ja sitä paitsi toi pakkaustapa oli musta hauska, olisit nähnyt mun naaman kun sain kauheen kokosen paketin joka painoi tosi vähän :D

   Poista
  2. varmaan kiva ilme ja joo ainahan sitä odottaa et pääsee hypisteleen

   Poista
 3. Onko mun koneessa vikaa vai oletko laittanut jonkin "lumisade" asetuksen? Siis blogissa näyttäisi hissukseen menevän tuollaisia palloja ylhäältä ala, osat vaalempia kuin toiset..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Ei ole koneessa vikaa :) Lumisadetta sen olisi tarkoitus olla, tosin tää ei sada niin lujaa kuin oon parissa muussa blogissa nähnyt :D Tai sitten jo johtuu siitä, että tausta on niin vaalea. Näitä löytyy tuon oikean yläkulman logolinkin takaa :)

   Poista
  2. Aijia, repesin tuolle "tää ei sada niin lujaa.." :DD Mutta siis, miusta tää lumisade on kivannäköinen, sellaiset överiraskaat ja käyttöä hidastavat lumivyöryt sun muut on ihan no-no :D

   Poista
  3. Joo, meilläpäin lumi sataa lujaa :D Oon tullut siihen tulokseen, että se johtuu siitä, että tausta on niin vaalea ja tekstin kohdalla ihan valkoinen, niin se sade ei näy siinä kohden :)

   Poista
 4. Onpas kivoja meikkejä :) Varsinki toi luomiväri näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja toi luomiväri on tosiaan aivan ihanan värinen. Sellainen metallisen likainen roosa, jos nyt yhtään osaan kuvailla. Tosi kaunis! Vielä pitää keksiä, miten sitä käyttäisi kätevimmin.

   Poista