torstai 27. joulukuuta 2012

Voisi vaikka vaihteeksi taas...

...ryssiä koko homman. Eli tarkoitus oli tehdä jo etukäteen hienot lakkaukset uutta vuotta varten ja vetäistä päälle UV-kovetteinen top coat. Sanotaanko vaikka niin, että en päässyt päällyslakkaan asti :D

Olen itselleni sanonut, että kaikki kynnet julkaistaan, joten tässä on. Toi lakka on muuten oma sekoittamani, siinä ei ole muuta kuin kultaista shimmer-lakkaa ja vähän mustaa, mutta se on ihan selkeästi vihreä! Pidän tästä tosi paljon :)

Yllättävää, kun jälkikin oli leimatessa vähän mitä sattuu, niin oli myös vaikeat kuvata. Leimattu on siis alle punaisella ja päälle hopealla. Idea näihin oli ilotulitukset, mutta värit ei näkyneet kynsillä enää niin kirkkaina. Kokeilin kyllä alkuun kumpaakin väriä tikulle ja hyvin näkyi. Tiedä sitten mitä tapahtui...


Käytetyt
 • Gina Tricot Base coat
 • Franken lakka, jonka joku risti kesällä Forest Funiksi :)
 • Classics Metallic 04
 • Depend 223
 • A57
Lopuksi vielä joululahja:


Tarrat on ilmeisesti UV-valossa väriä vaihtavia, näitä pitää päästä testaamaan pian!

Miten teidän joulu meni? Oletteko jo valmistautumassa uuden vuoden juhliin?12 kommenttia:

 1. On kyllä ihana toi pohjalakka! Näyttää ihan China Glazen Agrolta. :) Voi kun multakin löytyis tuo laatta, niin olis uuden vuoden koristelut kyllä tullut tehtyä tolla! Vähän meinaa olla ideat hukassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belegwen! Ehkä parempi oliskin jos sulla olis tää laatta eikä mulla :D Ainakin tän mun tuloksen perusteella :D Harmittaa, kun taas meni pieleen eikä tiedä edes miksi.

   Poista
 2. Toi muistuttaa jotenkin erehdyttävästi China Glazen Cast A Spelliä. =)
  En kyllä näe mitään vikaa noissa, mutta itehän sä paremmin näet ja tiedät... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lila Lakka! Tiiätkö, tässä kävi taas niin, että nyt jälkikäteen katson kuvia ja katon että eihän nää nyt mitkään iha katastrofit olleet :D Mutta piti mennä tietty poistamaan :D Olishan näillä helposti muutaman päivän elellyt. Suuren pettymys oli varmaan se, ettei ne vastanneet mun mielikuvaa.

   Poista
  2. Voi eeeeeeeeeeeeeeeeei. No harmi. =/
   Niin no, onnistuneimmat kynnet tulee melkein sillee, ku ei ite kuvittele hirveesti sitä lopputulosta. =D

   Poista
  3. No niinpä :D Noh, enää ei harmita, sainpahan lakata tänään monta tuntia häiriöttä ja sehän on mun lempparipuuhaa. Ja lisäksi pääsin tekemään ne UV-kynnetkin lopulta.

   Poista
 3. hieno lakkaus minusta ja kiva lahja

  VastaaPoista
 4. Ei saa hötkyillä poistamisen kanssa, joskus silmä tottuu ja lopputulos alkaakin näyttää omaankin silmään ihan siedettävältä, toisinaan jopa hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan totta! Oon itsekin nyt pari kertaa huomannut tämän, silmä tottuu :D

   Poista
 5. Mun mielestä nää kynne on kyllä nätit? :o Mitäs se lunalii siellä nyt sekoilee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vissiin eilen ollut vähän kaikki päin peetä -päivä :D En ollut oikeen mihinkään tyytyväinen...no, sainpahan kaksi postausta kunhan kerkeen toisen kirjoittaa loppuun :D

   Poista