perjantai 7. joulukuuta 2012

Joulunalusvoide

Aikaisemmin mainitsin ostaneeni ihan kokeilumielessä mattapinnan antavaa päivävoidetta Yves Rocherilta (ja älkää ihmetelkö jos toi on nyt taivutukseltaan väärin kirjoitettu, koska sanon sen aina kuten kirjoitetaankin :D).


Elikäs tuo oikeanpuolimmainen Sebo Specific. Halusin oikeastaan kirjoittaa tästä juurikin näin joulun alla, ja syy siihen on ihan puhtaasti tuo tuoksu.

En ole lukenut sisällyslistaa ja tiedän, etten sitä osaisi edes pahemmin tulkita, mutta mielestäni tämä tuoksuu ihan kuusenhavuilta. Joka kerta kun levitän tulee se sama mielikuva kuusenoksista tehdyistä kransseista tai joulukuusesta. Luultavimmin se kuitenkin tuoksuu kukalta, joka koristaa myös purkin kylkeä, mutta itse en haista tässä mitään muuta kuin kuusen.

Sitten ihan tuon toimivuudesta. Omalla ihollani en allekirjoita tämän olevan mattaava. Ehkä mulla on vain niin rasvoittuva iho, tiedä häntä. Mutta joka tapauksessa, ei estä minulla rasvoittumista ja kiiltelyä yhtään sen paremmin kuin tällä hetkellä muuten käyttämäni Neutrogenan Spots Stress Control -voidetta, löytyy tämän linkin takaa.

Eli toisin sanoen, ihan kiva voide omistaa varsinkin talviaikaan, tykkään kyllä. Mutta ihan asiaansa tämä ei aja minun ihollani.

Oletteko kokeilleet?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti