lauantai 1. joulukuuta 2012

Tummat kuin yötaivas

Niinpä niin, yhtä tummahan tuo sininen on. Ja niin kiiltävä, että varsinkin hopeisen leimauksen kanssa, ihan pirullinen kuvattava!

Kiilsi meinaan siihen malliin, että heijastuksia tuli ihan kaikesta, ja se tietty esti leimauksen näkymisen melkein kokonaan. Ainoastaan tietystä kulmasta ja hyvin lamppu himmentämättä leiman sai kameraan.


Tässä ekassa näkyy ehkä parhaiten se, miten kiiltävä tuo lakka on. Muihin kuviin olen yrittänyt saada leimat näkymään.
Monet on kehuneet tuota Classics Metallicin hopeista lakkaa tosi hyväksi leimaamisessa. No ainakin tällä tosi tummalla pohjalla se ei toiminut kovin hyvin. Tai sitten tein jotain väärin. Kyllä leimat hyvin näkyvät joka kulmasta ihan paljaalla silmällä, mutta odotin että kuvio olisi paljon selkeämmin erottuva kun väritkin on noin ääripäistä.

Leimausmestarit! Oletteko te leimanneet vastaavilla väreillä kuinka onnistuneesti? Lähinnä kiinnostaa, että teenkö jotain erilailla kuin ne, jotka saavat aina kaikilla väreillä tummia ja selkeitä kuvia.


Käytetyt
 • Gina Tricot Base coat
 • Gina Tricot Deep Sea
 • Classics Metallic 11
 • Konad Special Top Coat
 • MNY Drying Effect
 • A-laatta A57


14 kommenttia:

 1. Mäki ostin ton hopeen just leimaamista varten mut oletin et ois ollu parempi, mulla tulee vielä himmeempää jälkee kun sulla :D dependin hopee toimii musta paremmin :) kauniit kynnet silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä olen kyllä ihan pettynyt kun odotin tolta parempaa kehujen takia...kävin itse asiassa tänään hakemassa pari pulloa tota Dependin hopeista, kun sitä mulle suositeltiin tällä kertaa :D

   Poista
  2. Joo se on kyl hyvää, harmi vaa ku se pullo on niin pieni..mut ainahan voi ostaa useamman ;D

   Poista
  3. Joo, ostinkin kaksi, kun kaksi oli vaan jäljellä :)

   Poista
 2. hei sulla oli kokemusta tosta sally hansen dry kwik ku se tosiaan on aika erikoista lirunestettä täytyy hankkia joku toinen pikakuivattaja rinnalle nii tuohon piti siis laittaa kirkas päällyslakka alle jotta saa paremman tuloksen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on pipetillinen ja siveltimellä varustetut versiot, eri nimet mutta vissiin aika samaa tavaraa. Ja tosiaan pitää laitta päällyslakka erikseen, kun toi on vaan sellanen neste joka nopeuttaa kuivumista. Musta se on parhaimmillaan, kun pitää kuivatella nopeasti kerrosten välissä, muuten en oikein käytä, kun ihan oikea pikakuivattava päällyslakka on nopeampi.

   Poista
 3. Wau, mikä kiilto =) Hienot kynnet! Mä kans oon hommannut tuon hopeisen, kun moni sitä kehui. Mutta en häävejä leimauksia sillä saanut aikaan =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! No ainakaan ei ollut leimaajassa vika, mitä vähän jo pelkäsin :D Hankinkin jo depedin hopeisen lakan seuraavaa kokeilua varten.

   Poista