lauantai 8. joulukuuta 2012

Joululakkani

Moni halusi arvontapalautteissa monenmoisia suosikkilakkojani listattavan, joten tähän joulun alle päätin listata suosikkijoululakkojani.


Yksi erityisesti jouluun liittämäni väri on hopea, ja nimenomaan siinä muodossa että yhdistän sitä muiden jouluisten värien kanssa. Tätä tulette todennäköisesti nyt ennen joulua näkemään kynsillä varmaan joka lakkauksessa :) Peittävyys tässä nimenomaisessa Ginan lakassa ei ole mitä parhain, mutta se säihkyy ihan eri malliin kuin esimerkiksi Classics Metallic hopeinen lakka.


Sitten toinen on luonnollisesti tumman vihreä. Tunnustan, että tämä ei ole vielä päässyt kynsille ja yksi syy on, että näen sen niin jouluisena lakkana. Ja vasta nyt tällä viikolla olen ylipäätään päässyt joulunodotustunnelmiin. Lakka on siis Glittering Garland.


Totesin jo aikaisemmin kesällä tehdessäni näitä kynsiä, että Feel the Beat on hyvinkin jouluinen lakka. Ainakin kun änkeää mukaan kultaa. Eli sitäkin siis luvassa varmasti piakkoin.


Kulta on toinen jouluinen väri. OPIn Bling Dynasty ei ole tosin se puhtain kulta, vaan hiukan tummempi. Ehdottomasti kaunis lakka joulun aikaan, ja tämän meinaankin yhdistää Feel the Beatin kanssa.


Näen jo tämän lakan hopean kaverina! Se on Burgundy Frost, ja tämä on minusta ihana joulunpunainen, kun en ihan siitä kaikkein kirkkaimmasta punaisesta niin välitä. Kaunis ja lämmin viininpunainen.


 Lisää vihreää glitteriä. Tein tästä ja hopeasta jo yhdet kynnet (ja joulupallot tuli heti mieleen, vaikka ne on tehty syyskuussa). Veikkaan että en vaan voi vastustaa tätä yhdistelmää uudelleen.


 H&M:n Stay Golden on isoglitterinen kirkaspohjainen lakka. Ehdoton koristamaan jotain toista jouluista lakkaa. Hillitty mutta näyttävä <3


Moni varmaan arvasi, että tältä listalta löytyisi tämä Lorelei's Tiara ja seuraava lakka :D Tämä on niin huurteinen ja mun silmään oikea pakkaslakka! Nämä on muuten juurikin sellaisia lakkoja, että vaikea miettiä ylipäätään mitään koristelua, koska kuka haluaisi peittää tällaisen näyttävyyden.


Ja viimeinen huipentuma: Ruby Pumps. On kyllä ihan noussut kulttilakan maineeseen, ja en yhtään ihmettele. Pullossa lakka ei ainakaan mua säväyttänyt kun kuorin sen kääreistään, mutta heti kun sain sitä kaksi kerrosta kiekolle, olin myyty! Se on oikeasti yhtä ihana kuin sitä kehutaan!
Eli niille, jotka miettivät kannattaako ylipäätään hankkia, niin kyllä kannattaa. Yksiselitteinen vastaus.

Miten on, löytyikö omia joulusuosikkejanne tai omistatteko muita superjouluisia lakkoja? Linkkailkaa vaikka, niin tuun kurkkimaan :)


8 kommenttia:

 1. kyllä mullaki varmaan jouluisia lakkoja löytyy ja omistan noista tuon hm stay golden

  VastaaPoista
 2. Mäkin löysin nyt enemmän joululakkoja kuin edes ajattelin omistavani, kun katselin sillä silmällä :D Nyt vaan pitää ahkerasti tehdä joululakkauksia, kun ei tässä enää kovin kauaa ole jouluun.

  VastaaPoista
 3. Minullakin tuo Lorelei's Tiara on ehdoton joululakka :D tosin koristelin sillä nyt itsenäisyyspäiväksikin kynnet :) Pitäisi varmaan hankkia tuo Ruby Pumps, se on useampaan kertaan tippunut pois tilauksesta kun aina on löytynyt joku parempi tilalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on ihana! Ja kannattaa ehdottomasti hommata Ruby Pumps, koska se on maineens veroinen!

   Poista
 4. Ihania lakkoja! Tuo H&M:n Stay Golden on suosikkini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä totakin vielä Hennesillä näkee, mutta vissiin ihmiset on huomanneet sen ihanuuden, koska usein on myös tyhjää niillä kohdin :)

   Poista