torstai 28. helmikuuta 2013

Butterfly Effect ja sydämenkuvat silmissä ja kynsillä

Oo-Äm-Gee! I'm in Lööv!

Tiesin tottakai, että jonkin aikaa himoitsemani Laylan Ceramic Effect -lakka on upea, mutta että näin upea. Oh! Yritän jotenkin rajoittaa tätä ihkutusta :DKuvistakin (joita muuten on taas miljoona) näkee, että alla on ollut kahta eri lakkaa. Tummanpunaista, kirkasta cremeä muissa ja violettia nimettömissä. Punaisen päällä lakka on ihan kuin tulessa, niin upea! Punaisuus hiukan muuttuu, kun lakan pohja on violetti ja alla oleva lakka tosiaan paljon kirkkaampi, mutta selkeästi punaiselta näyttää varsinkin, kun Laylaa on ihan ohut kerros.
Olikin päättäminen, miten koristelen nämä, koska en halunnut peittää lakkaa, mutta silti jotain näyttävää halusin. Niinpä pistin kynsille riviin pussillisen sydänstrasseja :D Ihan oikeasti. Olin noita käyttänyt vain kymmenen ja jäljelle jäi vaivaiset neljä. Mitä nyt muka neljällä edes tekee?


Käytetyt
 • Depend Protective Base Coat
 • Mavala Madrid
 • Mavala Milano
 • Layla CE52 Butterfly Effect
 • MNY Drying Effect
 • punaiset sydänstrassit

Mitä mieltä olette kynsistä, onko tarpeeksi blingiä? Mietiskelin täällä omassa päässäni, että haluisitteko oikean kysymyspostauksen, kun en ole sellaista vielä blogin koko aikana pitänyt?


10 kommenttia:

 1. Joo, kysymyspostausta kehiin! :)

  VastaaPoista
 2. tykkään tosta tyylistä että laittaa noi koristelut tohon kynnen keskelle, imartelee kynnen muotoa kivasti :) kauniit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! Oot oikeassa, noi keskellä olevat koristeet saa mun laatikkomalliset kynnet näyttämään pikkuisen kapeammilta ja pidemmiltä :)

   Poista
 3. Oi ihanat kynnet:3

  Ja kysymyspostaus olisi kiva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati :) Ehkäpä sitten uskaltaudun tekemään sen kysymyspostauksen!

   Poista