sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Water spotted ja vesiriekaleet

En ollut edellisiin tähtikynsiin oikein tyytyväinen, koska en vain viihtynyt siinä värissä. Eli kynnet lähtivät oikeastaan jo samana iltana pois ja seuraavaksi halusin kokeilla ihan jotain muuta :) Väkisin vielä itseäni siedättäen valkkasin taas tuon saman NYXin lakan eli 24 Karet ja sille kaveriksi Poppyn, molemmat siis saatuja Pretty.fi -verkkokaupasta.Kyseessä on siis water spotted -tekniikka, jota voi käydä YouTubesta kurkkimassa. Huomasin että lakoilla on väliä ja samaten veden lämpötilalla. Ylempi kuva on tehty niin, että vesi on takuulla huoneenlämpöistä, koska sitä on seisotettu yön yli. Alemmassa kuvassa vesi on lämpimämpää, ehkä kädenlämpöistä. Enemmän ympyrän muotoisia reikiä sai siis lämpimällä vedellä, mutta toisaalta se vaati enemmän suihkauttelua. Lakasta sen verran, että kokeilin tikulle myös Wettiksen mustan cremen kanssa, ja sillä tuli täydellisiä pikku palloja pinta täyteen, tällä käyttämälläni taas ei.

Huoneenlämpöisessä vedessä "reiät" muodostuivat helpommin, ja muutenkin lakka levisi helpommin, mutta tulos oli enemmän riekalemainen. En oikein osaa päättää kumpi on mieluisampi. Youtubessa neuvotaan käyttämään jonkin sortin suihkutettavaa desinfiointiainetta, mutta itsellä on käytössä hiukiin suihkutettava kampausneste, XZ Tyrni. Sillä homma luonnistui hyvin, mutta vettä sai välillä vaihtaa, sillä mitä enemmän veteen suihki, sitä huonommin lakkapisarat levisivät.
Näissä kynsissä onkin paljon kotoisampi olo :) Tykkään ihan mielettömästi. Tämä ei ollut ollenkaan niin vaikeaa hommaa, mitä pelkäsin ja uskon että tämän kokeilun jälkeen kokeilen myös vesimarmorointia, koska sitäkään en ole edes kokeillut.

Vielä lakkakuva ja ihan pakko oli pelkiltäänkin kuvata Poppy, koska se oli niin ihanainen:Poppy on todella kauniin värinen, mutta tämä ei levittynyt yhtä nätisti kuin 24 Karet. Siistin jäljen kyllä sai samalla kolmella kerroksella.

Mitä piditte näistä kynsistä? Haluaisitteko pienen tuton tästä tekniikasta? Kädet ylös kenellä oli rentouttava ja ihana viikonloppu!

Huom! Mielipiteeni ovat kaikki omiani sekä hyvässä että pahassa. En myöskään hyödy linkeistä mitään, ne ovat vain teidän helpotukseksenne :)18 kommenttia:

 1. Kiva lakkaus :) Näyttää niinkuin ois oikeeta kultaa kynnessä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nunnu! Niin tosiaan näyttääkin kullalta. Jotenkin toi, ettei pinta ole ihan tasainen, kun joissain kohdin lakkaa on paksummin ja jopa muutama kupla, vaikuttaa asiaan :)

   Poista
 2. Just olin kirjottamassa sulle kun sun kommentti pötkähti mulle :D Siis olen miljoona kertaa ajatellut testaavani tätä tekniikkaa siihen kuitenkaan vieläkään ryhtymättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kannattaa vaan alkaa kokeilla, koska ei tää ollut niin kamalaa kuin ajattelin :) Oon kammonnut vesimarmorointiakin, enkä koskaan kokeillut. Nyt kokeilin sitä samalla yhdelle tikulle ja aion tehdä kynsille myös. Kauniita en varmaan saa, mutta pääsenpähän kokeilemaan :)

   Poista
 3. Pitää kokeilla tota kun uudet lakat tulee. tuto olis mukava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, tuun sitten katsomaan miten onnistut :) Yritän väsätä sen tuton jos kysyntää on tarpeeksi.

   Poista
 4. Tosi kauniit värit. Tykkään enemmän ite noista "riekalemaisemmista", tulee mieleen joku ihana kullattu rokokoo huonekalu tms :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mimosa C! Rokokoo onkin muuten hyvin kuvaava, eipä tullutkaan itselle mieleen :)

   Poista
 5. Kiva yhdistelmä toi vaalean punainen ja kulta. Pitää itsekin koittaa tota menetelmää joskus, se vaikuttaa kivalta. Oot tainnu muutta blongin ulkoasua myös. Hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! Vaihdoinkin sen beige-ruskean taustan nyt välillä vähän pirteämpään, mutta ihan kokonaan en osannut ruskeasta luopua :D Tykkään tästä taustasta itsekin paljon :)

   Poista
 6. Ihanasti sopii noi kaksi väriä yhteen :) Ja tutoriaalia voi laittaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sara! Rupean väsäämään tutoa heti, kun löydän ylimääräisen välin tehdä sen :)

   Poista
 7. Tosi kivat kynnet! Ihanasti sopii nuo värit yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! Eihän tuolla hiussuihkeella saanut sellasia kunnon reikiä kuin vaikka se sun Spotted, mutta oikeastaan mun mielestä näihin sopiikin paremmin riekaleet :)

   Poista
 8. What a beautiful naildesign! The combination of pink and gold is stunning and I love the pattern so much!! Wow! Thumbs up!

  Hope you visit me on my blog
  fashionobsession-mieni.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much! I'll go and see your blog :)

   Poista
 9. Onpas nää nätit! Mun mielestä noi sävyt sopii toisilleen ihan täydellisesti. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hauska kun säkin teit riekaleita ja meillä molemmilla päällä oleva lakka on vähän samanmoinen, mutta silti meidän kynnet on ihan eri maailmoista :)

   Poista