lauantai 16. helmikuuta 2013

Tähtitähtet kynsillä

Tänään haluan esitellä teille minullekin uuden kynsilakkamerkin, nimittäin NYX-lakat. Sain omani yhteistyön merkeissä Pretty.fi -verkkokaupasta. Hintaahan NYXin lakoilla on 5,90e ja niitä löytyy täältä.

Nämä kaksi teille esittemääni lakka ovat 24 Karet ja kirkaspohjainen tähtilakka (CN243), jossa ei näköjään ollut nimeä ollenkaan. Kun lakkasin kummatkin kiekolle, ajattelin että kylläpä näitä tähtiä saa kalastella, joten päätin käyttää niitä hiukan poikkeuksellisella tavalla.

Ensin esittelen aikaan saamaani kynnet ja puhutaan lakoista hiukan myöhemmin :) Joopa joo, näissä on aika paljon tavaraa :DTähtiglitter on siis hopeisella pohjalla ja käytössä on ollut kuvioleikkuri. Ja kuten huomaatte, kynnet on taas lyhennetty (näyttää muuten kauheen nysiltä), koska töiden takia tarvitsin mahdollisimman lyhyet. Ihan kokonaan en kuitenkaan uskaltanut leikata.

Sitten 24 Karet, taustalla on myös tähtiglitter:


Ja ihan perus swatch-kuva. Kauniin värinen, mutta itselläni en oikein osaa pitää tämän sävyisiä. Tai ainakin huomaan ihmetteleväni tätä väriä :D Levittyi muuten kuin unelma ja peittikin paremmin kuin osasin arvata, koska ensikokeilu kiekolla sai sen tuntumaan ohuelta. Kaksi kerrosta olisi juuri ja juuri riittänyt näin lyhyille kynsille, mutta vanhasta tottumuksesta laitoin kolmannenkin. Kolmekin kerrosta tosin kuivui vikkelään, sillä painaumia ei tullut, vaikka painelin tähdet kynsille aika reippaasti.

Suti näissä on sellainen peruspieni, eli ihan tavallinen. Ei mitään moitittavaa, koska tykkään normisiveltimistä enemmän kuin liian leveistä.


Loppuun haluan vielä kehaista NYXien pulloja, koska mun mielestä keskellä pulloa oleva pikkuinen "timantti" on supersöpö! Ja pullossa on muutenkin nättejä yksityiskohtia.


Käytetyt

 • Gina Tricot Base coat
 • NYX 24 Karet (saatu Pretty.fi)
 • NYX CN243 (saatu Pretty.fi)
 • Classics Metallic 11
 • Wet'n'Wild Ebony Hates Chris
 • MNY Drying Effect

Minkälaisia on teidän mielipiteet NYXin lakoista? Oletteko kokeilleet?

Huom! Mielipiteeni ovat kaikki omiani sekä hyvässä että pahassa. En myöskään hyödy linkeistä mitään, ne ovat vain teidän helpotukseksenne :)


8 kommenttia:

 1. kiva lakkaus! Mulla on muutama nyxin lakka. Keltanen nyxin lakka oli aika huono, ei peittänyt hyvin. Ja kaksi muuta on sellasia kirkkaita joissa on sydänhileitä seassa. Ei mitään loistoyksilöitä nämäkään. Pitäisi kokeilla jotain muutakin nyxin lakkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on näitä nyt muutamia kappaleita, tämä on ainut yhdistelmä mitä oon vielä kokeillut ja värinä en tykännyt yhtään tästä 24 Karetista. Laatu oli kyllä hyvää. Toivon kyllä paljon noilta mieluisammilta väreiltä.

   Poista
 2. Mulla ei ole kokemusta nyx lakoista ,Kivat kynnet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eekku! Mullekin tää oli ihan tuntematon merkki :)

   Poista
 3. On kyllä ihanat kynnet! :) tällä hetkellä en omista yhtään nyxin lakkaa, mutta kyllä olen omistanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani! Niin sulla olikin se lakkojen karsiminen, jos muistan oikein :D Monellako kappaleella väheni kokoelma?

   Poista