lauantai 2. helmikuuta 2013

Läpikuultokynnet

Olin jo jonkin aikaa suunnitellut hempeitä läpikuultavalla vaalealla lakalla ja valkoisella leimauksella koristettuja kynsiä ja nyt sain aikaiseksi.

Alla on siis vain kaksi kerrosta Flormarin valkoista "holo"lakkaa. Holo on siksi hipsuissa, että kovin holo se ei ole nimestään huolimatta. Ihan kaunis silti :) Pahoittelen hiukan kuvia tällä kertaa, koska kynnen kasvuosa näyttää oikeasti valkoiselta, ei suinkaan likaiselta :( Kamera räpsi ne koko ajan hurjan keltaisiksi, ja kaikkea sitä en saanut muokkaamallakaan pois. Totuus on siis valkoinen.

Olen taasen ihastunut. Jos nyt vielä tekisin uusiksi, niin laittaisin kolmannen kerroksen flormaria, jos sitten saisi totuuden mukaisia kuviakin. Tosin haluamani läpikuulto saattaisi sitten jäädä vähän vähemmälle.


Käytetyt
 • Gina Tricot Base Coat
 • Flormar Holographic 819
 • Classics Metallic 11
 • Konad Special Nail Polish valkoinen
 • MNY Drying Effect
 • Fauxnad M31 (saatu InkkiPinkiltä), A29

Mitäs tykkäilitte? Mietin täällä, että olisiko teillä innostusta vaikkapa kysymyspostaukseen... Tai mihin tahansa muuhunkin, ideoita saa heittää :)16 kommenttia:

 1. Luin ensin tuon otsikon että "läpihuutokynnet" ja olin että tä?? :D
  Mut ihanan hempeät kynnet! Tulee jotenkin kesä ja kesähäät mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! Ymmärrän mitä tarkoitat, näähän on vähän huntumaiset :)

   Poista
 2. Voi ei, kun ne on ihanat! Aattelinkin, olitko yhdistänyt leimoja, kun olin tunnistavina sieltä "pohjalta" kuvion :D Tosi kivasti leimattu, ja kiva mielikuva kärjistä valkoisina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vanquish! Näissä on eka kärjessä vinosti kukkakuvio jossa on erikokoisia kukkasia ja kynsinauhan vierestä tuollainen kiemura/köynnöskuvio vinosti. Ne menee suurimmassa osassa kynsiä (lue: muissa kuin peukku) vähän päällekäin. Ja siis ihan tarkoituksella :)
   Ei noi kärjet nyt ehkä enää niin pahalta näytä, kun muokkailin kuvia lähemmäs totuutta, mutta olisit nähnyt ne kuvat ihan alunperin :D Järkytyin...

   Poista
 3. Ihanan hempeät! Voi kun itsekin pystyisi käyttämään läpikuultavia lakkoja, mutta ei taida onnistua kun yhdessä kynnessä on geelikorjauksen poiskasvatus. Ikävästi taitaisi kuultaa läpi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Belegwen! Mä käytän tällaisia lakkoja pelkillään ihan hirveän harvoin, tykkään niin paljon kaikesta kirkkaasta :D Silti on kiva välillä vaihtaa hempeään. Mahtaisko sulla onnistua jos ekana laittaisi jonkun luonnollisen värisen nuden alle ja sitten jonkun tällaisen läpikuultavan?

   Poista
 4. Karoliinallekin kiitos! Sun kommentti tuli mun mailiin, mutta jostain kumman syystä se ei näy tässä :O

  VastaaPoista
 5. Upeat :) itse omistan myös tuon saman lakan! :) onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Fani! Lakkasin tällä kesälläkin, silloin beigen päälle. Siinäkin se oli kiva!

   Poista
 6. Lunalii, kurkkaa roskaposti, koska mun kommentit erääseen blogiin ei menny läpi, ja laitoin sit sähköpostia asiasta, ni löytyivät hänen roskaopostistaan.
  Mulle itelle tuli roskapostiin joutuneista kommenteista (jotka sinne myös kuuluivat), sähköpostit, mutta eivät näkyneet julkaistavien listalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä Lila Lakka! Sun viestit ei kyllä ole menneet roskapostiksi, yksi Sissin laittama sen sijaan :D Eikä löytynyt tuota Karoliinankaan viestiä :O Ilmoitus tuli, mutta mistään ei löydy.

   Poista
  2. Hyvin mystinen katoaminen.
   Tietokoneet ovat jännittäviä laitteita... ;D

   Poista
  3. No on, ja blogger kanssa :D

   Poista