maanantai 18. helmikuuta 2013

Mavala Double-Lash kurkistus ja vesileikkejä

Halusin tehdä teille vielä pienen raportin testaamastani Mavalan Double-Lashista, josta löytyvät aikaisemmat ja tarkemmat postaukset täältätäältä ja täältä. Ennen-kuvia en tällä kertaa laita, ne voitte katsoa toisesta postauksesta, mutta jälkeen-kuvat saatte. Tässä vaiheessa olen siis käyttänyt reilut puolisentoista kuukautta joka päivä.Olen ihan huipputyytyväinen tähän! Kirjoittelin aikaisemmin, että toisen silmän ripset eivät saaneet niin paljon lisää tuuheutta ja mittaa, mutta nyt ero on tasoittunut mukavasti. Noissa kuvissahan siis ei ole yhtikäs mitään meikkiä taas :)

Toinen, mitä haluan pikkuisen hehkuttaa on nämä vesihärpäkekokeilut. En siis todellakaan ole uskaltanut kokeilla mitään vesimarmorointeja sun muita ennen kuin kokeilin hiukan tikuille ja sitten tein water spotted -kynnet edelliseen postaukseen. Tällaisia kivoja sain aikaan ihan nopealla muutaman minuutin kokeilulla.


Nyt en enää pelkää! Meinaankin jossain vaiheessa kokeilla ihan oikeaa vesimarmorointia, mitä olen jo pian vuoden päivät vältellyt.

Heräsikö teille jotain ajatuksia vesileikeistä tai vielä ripsistä? Käykäähän vielä kommentoimassa niitä water spotted -kynsiäkin and make me happy :)


6 kommenttia:

 1. Jos tolla double lashilla tosiaan on hintaa se vähän päälle kympin niin on kyllä hyvä tuote, ero näkyy selvästi :) Täytyy itsekin kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain kympin pintaan tosiaan maksaa, omastani maksoin tarjouksena 8 euroa :) Ja eron tosiaan on huomannut!

   Poista
 2. Tarttis tässä piakoin kirjoitella itekki noista Double Lash -kokemuksista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotankin sun kokemuksia, toivottavasti on yhtä hyviä kuin mulla :) Oli pakko vielä itsekin kirjoittaa, kun olen niin tyytyväinen. Alunperin piti postaukset jäädä jo sen edellisen jälkeen :D

   Poista
 3. Vesileikkejä on vältelty täälläkin, varmaan koko kynsiharrastuksen ajan (kohta neljä vuotta :D). Mitä nyt silloin tällöin olen yrittänyt ja katkerasti epäonnistunut :P Nuo kyllä näyttävät onnistuneen oikein nätisti, mutta ei vaan miulla ikinä xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä taas olen pelännyt tätä koko harrastuksen ajan enkä ole uskaltanut edes kokeilla :D Nyt musta tuntuu, että toi oli kivaa hommaa ja ehdottomasti teen pian kynsillekin!

   Poista