perjantai 4. lokakuuta 2013

China Glaze Wireless Holographic Top Coat

Sain vihdoin Adeninalta testiin pitkään himoitsemani China Glazen holopäällyslakan, elikäs Wireless Holographic Top Coatin. Hihi, älyttömän hauska juttu, kun lakka on wireless *_*

Lueskelin jo muistakin blogeista, kuinka vaikuttaa siltä, että blogger tekee jotain hauskaa ihan kelvoille kuville. Niistä tulee pimeitä ja rakeisia. Ha. Mukavaa. Blogger <3 Olen siis pahoillani, että nämä on nyt mitä on, koska olin nämä ladannut bloggeriin jo aiemmin, kun ongelmaa ei ollut ja sitten äkkiä blogger oli muokannut kuvat tällaisiksi, eikä näitä alkuperäisi ole enää koneella :(


Hassua, kun olen nähnyt tästä lakasta oikeastaan ainoastaan harmaan sävyisiä pullokuvia ja hämmästyinkin vähän avatessani, kun lakka pullossa olikin eri väristä! Värihän ei tietty näy enää kynnellä, kun tarkoitus on laittaa lakkaa vain kerros värillisen lakan päälle, mutta hämmästyinpä kuitenkin.


Siinäpä nuo alkuperäiset värit.


Ja sitten näissä päälle on sipaistu holotopperia:Lopputulos: näkyy paremmin ja kauniimmin tummempien kuin vaaleiden lakkojen päällä. Varsin ihana lakka, jolla olen jo kynnetkin tehnyt, niistä sitten viikonloppuna!

Omistatteko te tätä langatonta tai muuta holotopperia?22 kommenttia:

 1. Tätä onkin odotettu. Nyt saa lakasta, ku lakasta holon ja ei näytä liian "kovalta" ainakaan mun silmään :o) No ei toi tietysti oikeille holoille vertoja vedä, mut mä en niistä erityisemmin edes pidä, joten luulen, että tää vois olla mun juttu?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä onkin sellainen aika pehmeä, ei todellakaan samanlainen efekti kuin vaikka Color Clubin lineaarisilla holoilla. Tämä on tosiaan sellanen tasainen ja hillitty. Suosittelen ehdottomasti!

   Poista
 2. Tää on kyllä kiinnostava ja itsekin harkitsin. Tuleeko lakasta voimakkaampi efekti jos sitä sutii useamman kerroksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En laittanut sitä kuin ohuen kerroksen, koska muuten se mielestäni peittää alla olevaa väriä liikaa. Jotenkin tuntuu silti, että efekti ei ole kovinkaan paljon voimakkaampi vaikka kuinka sutisi.

   Poista
 3. Hmmm, tämänhän voisi melkein hankkia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vain suositella! Kaunis ja sopii kaiken kanssa :)

   Poista
 4. Tosi herkkuja nuo purppura ja sininen, mitä sävyjä ne on?

  Itsekin voisin jopa harkita tämän ostamista, hololakat ei oo oikein koskaan ollut mun juttu, mutta tästä tulee tällainen sopivan ei-holomainen lopputulos, niin kuin Heidikin tossa ylempänä sanoi. Vähän kuin isoa hopeista shimmeriä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purppura on Mavalan Milano ja sininen Ginan Deep Sea :)
   Tämä on kyllä ehkä tavallaan jopa vähän epäholomainen, kun efekti ei ole sellainen voimakas ja lineaarinen vaan enemmän tasainen ja pehmeä. Suosittelen hankkimaan :)

   Poista
 5. Itseltäni löytyy tämä, mutta on jäänyt turhan vähälle käytölle. Jotenkin Fairy Dust valikoituu käteen useammin kuin tämä :D
  Tämä kyllä tuo uutta sävyä tummiin lakkoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei olekaan Fairy Dustia, vaikkakin olen sitäkin vähän himotellut :D

   Poista
 6. Mun täytyy hommata tuo lakka!! Must have! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sit vaan hommaamaan :) Adeninalta ainakin sen saa käsiinsä tosi nopsaa! Munkin tuli seuraavana päivänä ja olin ihan äimänä!

   Poista
 7. Mulla on fairy dust mutta tän voisi kyllä ottaa rinnalle kun on kuitenkin erilainen. Huomasin viime postaukseen saman ongelman kuvien kanssa ja nyt pitäisi alkaa miettimään toista vaihtoehtoa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä munkin pitäisi vielä hankkia Fairy Dust, kun kaikki sitä niin kehuu! Kokeilen vielä kuvien muuttamista png-formaattiin, jos sattuisi sulla auttamaan, niin ei tarvisi käyttää muuta kuvapalvelua :) Vai ootko jo kokeillut?

   Poista
  2. Fairy dust on kyllä aivan ihana. En ole vielä kokeillut kun mitä teknisemmäksi menee sen enemmän mulla on peukalo keskellä kämmentä mutta mä voin kyllä aina riivata miestä tai veljeä jotta ne auttaa ;)

   Poista
  3. Esim. paintilla on tosi kätevä ja helppo tallentaa kuvat png-muotoon :) Kokeile ihmeessä, ei ole vaikeaa!

   Poista
  4. Heh ;) ei edes ollu vaikeaa ja sain tehtyä sen ihan helposti Photofiltrellä jota käytän muokkauksiin. Helppoa kun kävi lukaisemassa ohjeen ja ainakin nyt näytti tepsivän ja toivottavasti tepsii jatkossakin :)

   Poista
  5. Hei hienoa! Ei siis lisää sulla edes työvaiheita :) Onneks tuli kokeiltua!

   Poista