maanantai 7. lokakuuta 2013

Syyspakkasen glitterit

Jaahas, kiva aloittaa taas "on vähän ollut kiireistä", mutta kun on! Tällä kertaa siis kynsillä on yksinkertaisesti kaunis glitterlakkaus ilman mitään ylimääräistä härpäkettä ja vipstaakelia.

 photo IMG_6682_zpsae1e68f8.jpg

 photo IMG_6686_zpsaaa137fb.jpg

Kyse on P.I.A:n lakasta Light Multi Shimmer, joka on taasen nimestään huolimatta enemmän glitter kuin shimmer. Lakassa on kirkkaassa pohjassa hopeista ja pikkuisen punaista ja sinistä pikkuglitteriä. Sanoisin tätä peräti aika jouluiseksi lakaksi, mutta metsänvihreän ja taupen kanssa tämä tuo omaan mieleen syyspakkaset ja pilvettömän tumman taivaan.

Lakkaa on yksi ohut kerros, se levittyi kiltisti ja kuivuikin ihan kohtuullisesti. Koska kyseessä on tuon merkin glitter, ei varmaan tarvitse edes sanoa, että haisee maalilta. Onneksi haju peittyi pikakuivattajan alle aika nopeasti.

 photo IMG_6675_zpsf955f0f7.jpg

Käytetyt

 • Avon Mineral Fix
 • MNY 575
 • Delia 53
 • P.I.A. Light Multi Shimmer (saatu Pretty.fi -verkkokaupasta)
 • inm Out the Door


 photo IMG_6680_zps577a9dff.jpg

Itse alan jo ihan innoissani odotella lunta, talvea ja kylmyyttä! On ihanaa saada valkoinen maa, ja tietty alkaa tehdä jotain ihania pakkasen huurteisia kynsiä :3

Mitä teidän syksyyn kuuluu? Odotatteko jo ensilunta vai taisteletteko kaikkia talven merkkejä vastaan?2 kommenttia:

 1. Eipä sitä aina niitä tilpehöörejä tarvitsekaan, varsinkaan kun on näin kauniit lakat :) Ja joo, talvi saa todellakin tulla! Mun lempivuodenaika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvea en sentään omaksi lempparikseni sanoisi, mutta voittaa kyllä syksyn harmauden mennen tulle :) Kiitos kommentista!

   Poista