keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Saksan maalta ja ebayn ihmemaasta

Jaahas, joku tunnustaa täällä tapelleensa taas bloggerin kanssa ja vihdoin menettäneensä hermonsa. Seuraavat kuvat onkin ladattu blogiin Photo Bucketin kautta - ja näin ilmeisesti jatkossakin, jos Blogger ei tee asialle mitään. Latasin siis nämä samaiset kuvat jo aamulla blogiin. Kaikki muuttuivat harmahtaviksi ja rakeisiksi. Mur.

No niin, iloisempiin aiheisiin :) Saksan maalta tuli paketti, nimittäin tilasin ekaa kertaa Kosmetik4less-puodista. Pitäkää varanne, kun näitä kuvia katsotte, että ette järkyty liikaa :D Minä kun en oikein yleensä tilaile tällä tavalla. Ja sitten vielä se fakta, että kaksi toisistaan riippumatonta pakettia kotiutui samana päivänä... Uin kaikessa tavarassa ^_^

Himotuksena oli nimenomaan Essencen lakat. (Ai miten niin ennalta-arvattavaa?) Lisäksi ihan oikealla tarvelistalla oli kasa aluslakkaa ja joululahjoja (oon ajoissa tänävuonna). Mukaan tarttui myös kokeeksi koristelulakka.

 photo IMG_6647_zps12a2c90b.jpg
Give Me a Nude, Baby!, Sweet as Candy, Free Hugs, Off to Miami!, That's What I Mint!, If I Were a Boy, Absolutely Blue.
 photo IMG_6645_zps79d1e963.jpg

Reippaana tyttönä myös swatchasin kaikki tikuille. Give Me a Nude, Baby! ja Sweet as Candy ovat koostumukseltaan jellyjä ja niitä on tikuilla kolme kerrosta. Peittävää näillä tuskin saa kynsillä, mutta ei ole tarkoituskaan. Muut ovat hyväpigmenttisiä cremejä, kaksi kerrosta riitti mainiosti. Tikulle ainakin vielä levittyminen oli virheetöntä. Katsotaan mitä sanovat kynsillä. Off to Miami! nyt muiden sävyjen toistuessa kuvassa oikein, ei ole sitä mitä pitäisi. Se on korallisemman värinen punainen, ei puhdas kirkas punainen, kuten kuvassa.

 photo IMG_6669_zps72db73a8.jpg
Off to Miami!, Free Hugs, Sweet as Candy.

Absolutely Blue on sellainen violetihtava lemmikin sininen, mistä olenkin jo cremeversiona haaveillut. Tuntui että tuo violettiin taitto vähän väheni, kun lakka kuivui. Pullossa näytti vähän kauniimmalta.

 photo IMG_6672_zps7a057952.jpg
Absolutely Blue, If I Were a Boy, That's What I Mint!

Myös ebaysta kotiutui samana päivänä kasa pikakuivattajaa. Olenhan jo blogissakin moneen otteeseen valittanut, että en tykkää inm:stä, kun se ei ole makuuni tarpeeksi kiiltävää. No nyt on mistä kokeilla! Secheä olenkin aiemmin kokeillut, mutta muita merkkejä otin jo halvan hinnan vuoksi kokeiltavaksi. Ties vaikka löytyisi nyt se suosikki.

Lisäksi tilauksessa oli kolme Color Clubin nail art -lakkaa, koska vanhat samoissa väreissä on lopussa.

 photo IMG_6636_zps4e0f0b85.jpg

 photo IMG_6642_zps13428502.jpg


Ja ihan vain mielenkiinnon vuoksi näitä Essencen euron ihmeitä tuli lakkojen mukana kokeiltavaksi. En kyllä ymmärrä, miten ne voivat olla niin halpoja! Olisin varmaan Suomen hinnoilla saanut tällä tilauksella tilin tyhjäksi, mutta tuolta kun tilasi, niin tili on vielä hyvävointinen :)

 photo IMG_6630_zpsece73596.jpg


Kuka järkyttyi ostospaljoudesta? Tuliko himotuksia?12 kommenttia:

 1. oi miten paljon kaikkea :) ! taisi juuri mennä ostoslistalle tuo free hugs lakka oli kyllä sen verran ihana että :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä :D Toi Free Hugs on kyllä ehkä omakin suosikki!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on, oon kauhean tyytyväinen, vaikk rahaa menikin :)

   Poista
 3. Noi Essencen lakat on niiiin herkullisen näkösiä etten kestä, ei tällasia kuvia saa laittaa!! Voispa itekkin tilata yhtä paljon tavaraa ku säkin oot tilannu, kun ei noistakaan lakoista osais valita vain paria ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ON herkullisia! Onneks noi on vaan sen 1,50e, niin ne on tosi halpoja, niin helposti voi saada halvan tilauksen vaikka ottaiskin paljon. Ja tuolta on Suomeen aina n.7e postit, ihan sama miten paljon tilaa. Mulla maksoi 50e ja mulla oli noiden kaikkien lakkojen ja ihonhoitotuotteiden lisäksi vielä kasa käsirasvoja ja kasvovettä (joita en halunnut kuvata, kun ne ei ole mulle :D)

   Poista
 4. Vähäsen vaan lakkoja ;) kyllä nyt hetken kelpaa taas olla varmaan? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä nyt yritän olla vähän aikaa taas kiltisti :D Mutta puolustaudun sillä, että tossa oli kauhea kasa alus- ja päällyslakkaa ja niitä menee aina! Mieluummin iso satsi ulkomailta kuin kerralla vähän Suomesta ja kalliilla.

   Poista
 5. Siis miten missasin noi rasvahässäkät...tai ehkä en vaan enää uskaltanut avata muita kategorioita kun ostoskori oli täynnä lakkoja.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :D Sun pitää ehkä sitten jossain vaiheessa tehdä toinen tilaus muuta kosmetiikkaa!

   Poista
 6. Mistä verkkokaupasta tilasit nämä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkotit Essencen tuotteita, niin tuolta Kosmetik4less-sivuilta, mikä postauksessakin luki. Jos taas pikakuivattajia tarkoitit niin ne on kotiutuneet ebaysta myyjältä nimeltä BeautyZone.

   Poista