perjantai 18. lokakuuta 2013

Syksyn hehkua

Mielessä oli aivan ihana idea jälleen, törmäsin siihen sittemmin vielä Shinyn blogissa (postaus oli selkeästi pureutunut alitajuntaan :D) Linkin takaa löytyy Shinyn tekemä tuto tällaisiin kynsiin.

Niin no siis, idea oli hyvä ja toteutuskin muutamaa pientä teippien kanssa kiroilua lukuunottamatta. Mutta mutta. Koska mun lighbox ei ole VIELÄKÄÄN nyt melkein kolmen kuukauden päästä tilaamisesta tullut kotiin, niin näihin yli kiiltäviin kynsiin tuli kuvatessa kovat heijastukset. Kiitos ebay, tai pikemminkin joku välitaho, joka ei päästä pakettia minulle asti. Myyjä kyllä on ollut oikein avulias ja ystävällinen. No, yrittäkää sivuuttaa kiilto ja katsokaa kynsiä :D

 photo IMG_6952_zpsc2af9c1d.jpg

 photo IMG_6961_zpsc97e923f.jpg

 photo IMG_6928_zps1c463063.jpg

OPIn Golden Eye on ihan taivaallinen! Ja niin on muuten tuo Flormarinkin lakka. Peittävyyttä toivoisin noin tummalle lakalle enemmän, mutta koska kolme kerrosta riittää ja lakka näyttää näin kauniilta, niin en ala marista!

 photo IMG_6909_zps6159c402.jpg

Kuvasin yhden kynnen vähän lähemmin, niin näette, mitä kaikkea tämän kertaiset kynnet on syöneet. Nuo molemmat lakat on niin NAM!

 photo IMG_6927_zps7bf3decd.jpg

Käytetyt
 • Avon Mineral Fix
 • Flormar U09
 • OPI Golden Eye
 • inm Out the Door

Vielä loppuun on pakko ilmoittaa, että Adeninalla on taas viikonlopun pikatarjous, tällä kertaa Dependin lakkoja! Joukossa on näköjään myös uutukaisia Kameleontti-lakkoja, joita enempää näkemättä veikkaisin duochromeiksi. Tästä pääset kurkkimaan tarjoukset.





Mitä piditte kynsistä? Onko teillä ollut ongelmia ebay-tilauksien kanssa? Osaisiko joku suositella mulle nyt halpaa ja hyvää valolootaa, kun tuo tilaamani nyt selkeästi ei ole kotiutumassa?



10 kommenttia:

 1. Todella kaunis väriyhdistelmä, tykkään kovasti! :)

  VastaaPoista
 2. Hienot kynnet ja välillä tökkii ebayn kanssa.Noita uusia depend lakkoja ois kiva päästä kokeileen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eekku! Noi uudet Dependit kyllä vaikutti mielenkiintoisilta :)

   Poista
 3. Tosi nätit kynnet, kimaltelevatkin niin ihanasti. :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos taas Jonna :) Oot niin ihanan ahkera kommentoija!

   Poista
 5. Oi miten kauniit. Olen mitä ilmeisemmin lämpenemässä violeteille lakoille, kun huomaan ihastelevani yhä enempi ja enempi violetteja lakkauksia :oD Miksi et tee sitä light boxia itse? Pahvilaatikko, valkoista paperia vuoraukseen ja työpöytävalaisin tai vastaava sillä päivänvalo lampulla :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Siis siksikin halusin ihan kankaasta tehdyn laatikon, koska olen tehnyt noita lootia jo itse useamman ja ne aina hajoaa :D Tietty voisin lähteä kankaita ostamaan ja sanoa miehelle että vääntää vaikka puusta kehikon, mutta pidän sitä liian vaivalloisena :D
   Toi loota olis ollut vain 25e posteineen eli ei kallis, mutta kun se koskaan saapunut :D

   Poista