sunnuntai 27. lokakuuta 2013

That's What I Mint!

Ne jotka jo blogia facebookissa seurailevat, ovatkin jo tietoisia, miksi blogissakin on ollut väliaikaisesti hiljaista, mutta valaistakoon myös muita :) Olen siis tässä nyt parissa viikossa pistänyt diplomityöni painoon (ja nyt on kasa mustia kirjoja :)) ja kirjoittanut hakemuksia, joiden viimeinen jättöpäivä on kuun lopussa. Kynsiä ei ole siis tullut kovin monia tehtyä, mutta onneksi ihan muutaman päivän päästä saan huokaista!

Sitten kynsiin!

 photo IMG_7137_zps8e9726ae.jpg

 photo IMG_7120_zps0fd91313.jpg

Lakka on Essencen mintunvihreä That's What I Mint! Seassa on hitusen shimmeriä, joka näkyy oikeastaan vain pullossa. Jos en olisi pulloa tiiraillut, olisin sanonut empimättä että on creme. Kynsilläkin cremeltä näyttää. Tämä ei ollut yhtä peittävää kuin pinkki Free Hugs, mutta peitti kuitenkin hyvin kahdella kerroksella.

Yhdistin lakkaan ehkä kauneimmat kukkadecalsit, mitä omistan. Ja petyin. Kauniit on juu, mutta mitkään kuvat ei ole koskaan olleet noin pahasti kiinni taustapaperissaan! Liotin kaikkia lähes minuutin ja kaivelin kaikki irti paperista kynnen kärjellä. Pyh!

 photo IMG_7163_zps1f20538b.jpg

 photo IMG_7129_zps767c4ae3.jpg

Värinä en ole oikein varma tykkäänkö. Oikein kirkkaassa valossa, kuten kuvissakin, väri on oikein nätti. Kuitenkin normaalissa syyshämyssä, mitä nyt sattumoisin on liikkeellä, väri on omaan makuun vähän likainen. Saattaapa olla että tämä minttu lähtee kiertoon, muiden myyntilakkojen mukana.

 photo IMG_7139_zps59c65a9e.jpg

Käytetyt
 • Avon Mineral Fix
 • Essence That's What I Mint!
 • inm Out the Door
 • siirtokuvat


Mitä teidän syyskiireisiin kuuluu? Joko ehditte pelätä tämän blogin kuolleen? :D18 kommenttia:

 1. Oi, mä just mietin, että pitäiskö tänään kokeilla tuota That's What I Mintiä, mulla kun se tuolla kokeilemattomien joukossa on. Kiva kuulla, että pari kerrosta saattaa riittää! Kahtotaan nyt, päädynkö suunnittelemaani ranskikseen vai tähän lakkaan koko kynsillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin mietin ranskista, mutta koska jo äsken yhdet ranskikset tein ja jouduin sitten lyhentämään kynnet, niin päätin tehdä koko kynnelle :)

   Poista
 2. ...täällä odotellaan jo joululomaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D No ihan niin pitkällä en ole vielä itse! Mulla alkaa halloween-kynsien väkerrys ihan justiinsa :D

   Poista
 3. Onnea dipan valmistumisesta! Täällä päässä pitäis aloittaa sama projekti marraskuussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armi! Hartaasti tota tehtiinkin, kun melki vuosi meni (tosin ei ollut musta kiinni, että meni noin pitkäksi :/) Mutta huh, onneksi nyt se on ohi!
   Missäpäin itse vaikutat?

   Poista
  2. Huh, onneksi on siis ohi. Toivottavasti saisin omani tehtyä sellaisen puolen vuoden aikana, meillä on kova kisa menossa pikkusiskon kanssa kumpi valmistuu ensin :D Mää opiskelen LUT:ssa, ymppää.

   Poista
  3. Hah, ehkä toi kilpailu vähän vauhdittaa :D Mulla oli tossa kaikenmoista, alkuun meni jo muutama kuukausi hukkaan, kun mun ohjaaja kuoli. Sitten sen perään oli laitoksen muutto ja en päässyt labraan kun sitä ei oltu vielä rakennettu. Perään vielä ohjaajien lomat :D Siinähän sitä aikaa sitten menikin…
   Toivotaa, että sulla on parempi tuuri!

   Poista
 4. Voi miten hienoa, onnea dipan valmistumisesta!

  Ja kauniit kynnet minusta, tuo minttu on jotenkin hyytävän kauniin värinen <3

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea dipan valmistumisesta!
  Ihanat nämä kynnet on, vaikka saitkin taistella kuvien kanssa :) Muistin näitä siun kynsiä ihaillessani, että miullakin on tää sama lakka! En vain ole saanut sitä vielä kynsille asti :D
  Täällä odotellaan jo joulua :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! Onneksi kyllä joskus on silti tyytyväinen, vaikka decalsit olisikin käyttäytyneet kuin painajainen :D Nämä ei onneksi menneet ruttuun, vaikka haastavia olikin.

   Poista
 6. Mä tykkään näistä tosi paljon, tosi nätit :) Mulla oli myös hetki sitten sellaisia siirtokuvia mitä joutu liottaa yli minuutin :o Ärsyttävää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani! Toi lilluttelu on kyllä turhauttavaa hommaa :D Ja sit kun lähtee huonosti irti, niin itse ainakin pelkään että on myös sellaista jämähtävää mallia kynnellä.

   Poista