keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Roosa Nauhat

No niin, vihdoin nämä Roosa Nauha -päiväksi tehdyt kynnet! Olin kylläkin  epäonninen, sillä tein nämä juuri viimelauantaina ennen kuin lähdimme kylään. Sitten perillepäästyämme ulko-ovella käsi lipsahti painavan oven kahvasta (ai kellä täällä muka oli liikaa kynsinauhaöljyä..?) ja naps, kynsi poikki. Eli nämä lakat oli kynsillä vain sen päivän iltaan ja poistin heti, kun päästiin takaisin kotiin.

 photo IMG_6784_zps345940ab.jpg

Alla oleva pinkki metalli/frost-lakka on P.I.A. Pink Glow. Tämän koostumuksen omaaville lakoille siveltimen jälkien jääminen lakan pintaan on varsin tavallista, eikä tämä lakka tehnyt siinä poikkeusta. Jälkiä jäi nimittäin aika voimakkaastikin.

Väri on aikas ihana, juuri ja juuri hennon vaaleanpunainen ja peittäväkin. Kaksi kerrosta oli juuri ja juuri riittävä, mutta muihin kuin sänkkärikynsiin laitoin vielä kolmannenkin. Alkuun ajattelin, että aika nopeastihan tämä kuivui, mutta kynnen katkeamise jälkeen jouduin toteamaan, että lakka oli pikakuivattajan alla vielä aikas pehmeää.

 photo IMG_6758_zps500fc6a9.jpg


 photo IMG_6771_zps872dc4f8.jpg

Voileipäkynsiin rakastui kyllä ihan täysin! Olen haeskellutkin sellaista kevyesti peittävää vaaleanpunaista ja testasin siihen hommaan vasta saapuneista Essencen lakoista Sweet as Candya. Ihan sopivaa sandwhicheihin! Ihan ohuella kerroksella ei pärjää, mutta joko yksi paksumpi tai kaksi ohutta on tarpeeksi siihen, että glitterit paistavat kauniisti lakan alta.

 photo IMG_6764_zpsddd621cb.jpg

Käytetyt
 • Avon Mineral Fix
 • P.I.A. Pink Glow (saatu Pretty.fi -verkkokaupasta)
 • Konad Dark Red Special Nail Polish
 • BM-317 laatta
 • H&M Rooftop Party
 • Essence Sweet as Candy
 • inm Out the Door

Mitä piditte Roosa Nauha -kynsistä? Teittekö te sellaisia jo viimeviikolla?
16 kommenttia:

 1. Täällä rintapielessä roosanauha :) Söpöt rusetit ja kiva aksenttikynsi! Mulls on vielä nää voileivät koittamatta vaikka omistankin kyseiseen lakkaukseen sopivia lakkoja mutta en vaan jotenkin ole päässyt makuun mutta tuo on kyllä hieno, piää kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kokeilemaan vaan voikkaria! Se on helppoa, nopeaa ja söpöä :)

   Poista
 2. Ihanat kynnet, jotenki tyttömäiset :)

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit! :) Tosi kivalta näyttää tuo frost-lakkakin, vaikken yleensä niistä tykkääkään. Ja tuo voileipäaksenttikynsi on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janna! Itseä toi raidoittuminen häiritsi, mutta muuten tykkäsin :)

   Poista
 4. Nää on tosi nätit, oikeen sellaiset hempeät :)

  VastaaPoista