keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kaverille kynnet

Mainitsinkin siitä jo sivulauseessa, että kaveri tuli käymään Vantaalta ja tein sillekin tietty kynnet :)
Kyseessä on siis alkutilanteeltaan tällaiset kynnet:


Tässä vaiheessa ne on jo viilattu ja aluslakat lakattu, joten vaikutelma on jo huomattavasti siistimpi :) Sininen hiusväri on tarttunut kohtuullisen pysyvästi kynsien alle, joten älkää erehtykö luulemaan, että kaverillani on vain likaiset kynnenaluset :D

Sitten muutama kuva lopputuloksesta. Toi värilakka on tosiaan Wettiksen Night Prowl, ja se on UPEA! Tyypillistä kyllä, aurinko oli piilossa joten se näyttää mustalta. Kyseessähän on siis violettihohtoinen lakka, jossa kyllä on todella tumma pohja.




Toi Night Prowl on tyypilliseen Wettiksen tapaan luirua ja ensimmäinen kerros näytti ihan kauhealta, jos yhtään ei valehdella :D Kuitenkin kolmen kerroksen jälkeen oikea väri näkyi ja lakka peitti hyvin. Se levittyi helposti ja kuivuikin hyvää tahtia, joten tykkään! Täytyy todellakin tehdä itselle samanlaiset, koska tykästyin näihin niin paljon!
Harmittaa ihan, että kuvat on nyt tätä tasoa, eikä toi oikea väri näy :(

Käytetyt:
 • aluslakka
 • Wet'nWild Night Prowl
 • Rimmel London Clouds
 • kirkkaat strassit ja liimana Wild & Mild Clear Vision
 • dotting tool

Onko teillä Night Prowlia? Onko teistä helpompi vai vaikeampi lakata toisten kynsiä kuin omia?

8 kommenttia:

 1. Noi mun kynnet on kyllä naturellina niin saastaset ettei mitään rajaa :D Mut nää on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäät edelleen :) Vissiin vielä on hyvinä pysyneet?

   Poista
 2. Toisten kynsiä on helpompi lakata kuin omia. Ainaskin mun mielestä :D olenhan sentään kerran naistenpäivänä lakkaillut yhdistyksen naisten kynsiä sekä hyvän mielen päivässä messukävijöiden kynsiä :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta taas muiden kynsiä on tuhannesti vaikeampi lakata :D En tiedä miksi, mutta jotenkin ei pääse niin hyviin asentoihin ja sellaisessa kulmassa kuin itse on tottunut lakkaamaan.

   Poista
 3. Mustakin muiden kynsiä on vaikeampi lakata. Johtuu varmaan siitä että on tottunut lähinnä omiaan lakkaamaan. Koristelu kyllä sitten taas on mielestäni paljon helpompaa muille kuin itselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ton koristelun kanssa oon kyllä sun kanssa samaa mieltä! Mä olen aina ajatellut, että toiselle lakkaaminen olis myös helpompaa, mutta ihme kun näin ei ole :D

   Poista
 4. Hei, vähänkö kivat! Taidan vähän matkia ja tehdä itellenikin joskus tällaiset ^_^ Dotting toolilla saa näköjään tehtyä vaikka mitä kivaa, mutta mulla ei oo vissiin oikein mielikuvitusta.

  Minusta omia kynsiä on helpompi lakata kuin toisten juuri noiden asentojen takia ja myös siitä syystä, että muiden kynnet on niin erikokoisia. Lakkaa tulee sutiin aina joko liikaa tai liian vähän. Osa niistä, joille olen lakannut kynsiä, tekee vielä niin, että kääntää kynnet poispäin minusta, itseensä päin. Minunhan ne pitäisi nähdä eikä heidän itte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Dotting tool on kyllä ehdottomasti mun luottotyökalu koristeluissa! Tykkään siitä paaaljon enemmän kuin esim. tarroista.

   Poista