torstai 26. heinäkuuta 2012

Lakkani: Lumene & Frankenit

Tänään esittelen ensin omistamani Lumenen lakat ja koska postaukseen mahtuu, myös kaksi frankeniani, eli itse sekoittamaani lakkaa.

En ole mikään suuri Lumenen fani, värit ovat kivoja ja aika klassisia, mutta ainakin Natural Code ja tuo nimenomainen Quick & Chic ovat kovin ohuita. Lisäksi en pidä Natural Code pullojen siveltimistä/korkeista, koska ne ovat ainakin mun käteeni liian pienet.

Sitten kuvat niistä:
Lumene Natural Code Be Fabulous
Lumene Gloss & Care Close to You / Lähelläsi
Lumene Gloss & Care Promises / Lupaus Yössä
Lumene Quick & Chic Innocent Summer / Viaton kesä

Tässä Quick & Chic -sarjassa on isommat ja leveämmät siveltimet. Yleensä en pidä leveistä, mutta juurikin yhden pullon lakattuani loppuun opin pitämään juurikin näistä! Uskomattoman kätevät ja tarkat!

Sitten mun frankenit :) Nimiähän näillä ei ole. Jos jollain tulee välähdys, niin saa ehdottaa :) Nämä frankenit löytyvät tästä, ja toinen on jo päässyt kynsillekin.
Sisältää kahta pinkkiä shimmeriä, valkoista cremeä ja punaista glitterlakkaa.
Tämä tummempi ei oikeastaan muuta sisälläkään kuin kultaista shimmerlakkaa ja hiukan mustaa cremeä.

Kaikki lakkaesittelyni löydät TÄSTÄ.

6 kommenttia:

 1. Ihana toi pinkki franken! <3<3

  Ton pinkin nimi on : Strawberry milkshake
  ja vihree: Forest fun
  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, sä kerkesit ekana :D Pitäsköhän mun sit sen kunniaksi nimetä toi sun ehdotuksilla, on muuten osuvat! (Varsinkin toi eka) Toi toinen ei muuten oikeasti ole (ainakaan mun mielestä) noin vihreä :O Nyt vasta kiinnitin edes huomiota, koska musta se näyttää tossakin kullalta :D

   Poista
  2. Hahaa, kunhan vaa ehottelin :D Se on varmaa salama mikä saa ton lakan näyttämää vähän vihreeltä :) Haluun nähä noi sun kynsillä :)

   Poista
  3. En ole käyttänyt salamaa tohon kuvaamiseen :D Se on kyllä just tuon näköistä kuin kuvassakin... Pitää sillä kanssa lakata, toi pinkkihän olikin hyvän värinen kynsillä :)

   Poista
 2. Ootko siis itte sekottanu noi frankenit? Tosi kivoi, pitää varmaa ittekki kokeilla :)

  VastaaPoista