tiistai 10. heinäkuuta 2012

Liukuvärjää Models Ownien kanssa

Ihan alkuun sydämellisesti tervetuloa kaikille uusille lukijoille! Ja tietty kiitos myös vanhoille :)
Palautetta on tullut blogista jo aika paljon ja toiveita. Teen niistä oman postauksensa, kun arvonta on päättynyt, mutta joitain uudistuksia tulette huomaamaan jo varmasti arvonnan aikanakin.
Nyt on jo tullut uusi välilehti, jonne koostan linkit kaikista tutoistani. Auttaa löytämään helpommin:)

Sitten niihin eilen tehtyihin lakkauksiin:

Päätin liukuvärjätä pitkästä aikaa, ja samoin laittaa vihreää kynsille. Molempia on ollut ikävä :)

Mun on nyt pakko taas haukkua Models Ownia :( En omista kuin kaksi sellaista lakkaa, tuon Peaches & Cream haukuin jo aikaisemmin ja nyt päätin käyttää sitä myös liukuvärjäykseen. No, sehän kupli ja mulla mikään muu lakka ei ole kuplinut vaan töpötellessä (eikä muuten näin pahasti edes tavallisesti lakatessa). Lisäksi on vähän sanottavaa myös Endamamesta, se levittyvyys ei ole kyllä yhtään sitä, mitä monilla shimmereillä yleensä on.

Käytetyt:
 • Aluslakka
 • Models Own Endamame
 • Models Own Peaches & Cream
 • Konad Princess Special Nail Polish Pop Green
 • Konad leimauslaatta m57
 • Cesars pikakuivattaja

Millaisia kokemuksia teillä on ylipäätään MO:n lakoista? Oon ymmärtänyt, että ne on suht suosittuja, mutta näiden kokemusten perusteella nuo kaksi jäävät mun ainoiksi.

Ai niin, muut bloggerin käyttäjät! Pysyvätkö kuvat blogissa, vaikka ne poistaisi omalta koneelta? Kertokaa pliis!

14 kommenttia:

 1. Itselläni taas Models Own on yksi lempi merkeistäni eivätkä ole koskaan kuplineet..

  En muuten tiedä, että lähteekö kuvat, koska en ole poistanut niitä koneelta.

  VastaaPoista
 2. Aina oon miettiny et mitä kaikki näkee MO:n lakoissa. Mulla on yks ja se on ihan paksua ja muutenkin aika huonoa.

  VastaaPoista
 3. Kaikki bloggeriin ladatut kuvat jää bloggerin kansioon :) Eli kun lisäät uuden kuvan koneesta, niin se menee sinne "Tästä blogista" -kansioon. Ja tuon kansion näkee siinä listauksessa, mistä yleensä kuvat teksteihin ladataan eli "Siirrä" - kohdan alla. Siinä kansiossa on ihan kaikki kuvat, mitä olet blogiteksteihin laittanut. Ja minulla ei ainakaan poistu kuvat, kun ne koneelta otan pois (koska ne tallentuu juurikin tuohon em. kansioon). Ja jos jonkun blogitekstin poistaa, niin kuvat jää silti tuohon kansioon.

  MO:n lakat on itselläni toimivia ja hyviä :) Itse tykkään niistä ja useampi lakka on tullut hankittuä.

  VastaaPoista
 4. MO:n lakkoja en omista, joten niistä en osaa sanoa mitään.

  Bloggerin käyttäjänäkin olen aika uusi (käykää ihmeessä tutustumassa blogiini) enkä ole vielä ehtinyt poistaa yhtään blogiini laittamaani kuvaa.

  Siltä pohjalta mitä olen ollut tekemisissä erinäisten webpalvelujen kanssa uskon kuitenkin vahvasti että kuvien koneelta poistaminen ei vaikuta blogin kuviin. Kun lisäät kuvan blogiin se ladataan bloggerin palvelimelle ja se tallentuu sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enail, ehditkin just väliin, kun vastauksia kirjoittelin! Kiitos joka tapauksessa, että saan aavisteluihini vahvistusta tuon kuvien poistamisen suhteen :)

   Poista
 5. Rose, kaikilla on näköjään omat mieltymyksensä lakoissa :) Hassua kun oon pitänyt näitä tosiaan mun huonoimpina lakkoina :D

  Sara: Jes, joku on mun kanssa samaa mieltä! Jotenkin oon jo vähän aikaa pohtinut, että miten kaikki niistä vouhkaa :D

  Mimosa: Kiitos tuhannesti! Tää tosiaan auttoi mua paljon, kun en haluis kaiken maailman rasvapurkin kuvia säilyttää koneellani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sehän on kätevää, jos tarvitsee käyttää samoja kuvia, niin sieltä kansiosta vain valitsee haluamansa kuvan/kuvat. Niin ei tarvitse ladata uudestaan. Blogger on kuin oma kuvakansio :D Ja sen takia, kun ne ladataan, niin niiden ei tietenkään pitäisi poistua, kun ne ei ole missään yhteydessä sinun koneeseesi.

   Poista
  2. On juu kätevä :) Onneks on aina joku, joka tietää asiat, niin mäkin opin uutta!

   Poista
 6. Mulla on neljä MO:n lakkaa, joista kolmella oon tehnyt kokokynnenlakkaukset. Yksi niistä on tuo Endamame ja mulla se on pahin kuplimaan. Olen siitä jo useamman kerran valittanutkin aina tilaisuuden tullen. xD Se kuplii, jättää kaljuja kohtia, levittyy muutenkin huonosti ja sivellin lähtee välillä irti. Mutta... Se vaaleanvihreä väri on vaan ihana. Tein aamulla sillä liukuvärjäyksen ja siinä kyseinen lakka minusta toimi hyvin.
  Aika jännä, kun jotku tykkää tosi paljon Models Owneista ja toiset taas ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toi väri on ihana, mutta ei kyllä paras levittymään :/ Mulla tuolla aikaisemmassa postauksessa olikin jo toi Peaches&Cream ja musta se on kaikkein kamalin. Mulla endamame ei kuplinut ihan kamalasti, mutta P&C kyllä.
   Ton mäkin muuten huomasin, että siveltimet irtoilee. Nytkin kun käytin kahta MO:n lakkaa, niin molemmista ekalla avauskerralla lähti ja kummastakin taisi toisenkin kerran vielä lähteä.

   Poista
 7. mulla on mari Models Ownia ja on tosi hyviä mun mielestä, lisää tulee varmasti ostettua! Jännä että sulla kuplii, en oo ennen kuullut että MO olis kuplinut:o hienot kynnet(-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! En tiedä onko mulla jotkut susiversiot lakoista, mutta en kyllä tykkää yhtään ja kuplimista suurempi ongelma on erityisesti ton persikan värisen kanssa se levittyvyys.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon :) On aina mukava saada positiiista kommenttia. Itselle nää ei ollu niin suosikit (lähtee tänään poistoon), värit ei näyttäneetkään niin kivoilta yhdessä kuin ajattelin :D

   Poista