maanantai 16. heinäkuuta 2012

Koristelutuotteeni

Okei, nyt listaan siis koristelutuotteeni, niitä toivottiinkin jo palautteissa.

Ekana koristelulakat: Color Clubin Art Club valkoinen ja musta sekä Krazy Girlin hopeanvärinen. Aika perusjutut siis. Oikeasti tuntuu, että mulla on paljon kaikkia, mutta nyt kun sain ne blogiin asti, niin mullahan on vaan kolme (3) koristelulakkaa :D


Sitten leimaustarvikkeita. Kuvasta löytyy vasemmalta oikealle Konadin päällyslakka, valkoinen minileimauslakka, Princess lakat Gold Black, Pop Green ja Light Bronze. Musta nyt on mun mielestä aika perusmusta leimauksessa, vaikka siinä näkyykin pullolla kultaista shimmeriä. Itse tykkään kyllä Konadin omasta päällyslakasta, ainakaan se ei levitä leimaa, kuten esim. Cesarsin päällyslakalla on taipumus. Jotkut väittää, että se levittää pahastikin, mutta mulla on toiminut :)


Seuraavassa kuvassa on laatat, leimasimet ja scraappa. Eli kaksi alla olevaa laattaa on Konadin m57 ja m2, yllä oleva on Stamping Nail Artin B56. Pienempi leimasin ja scraper on Konadin myös ja XL-leimasin on Mimaxilta.


Sitten mulla on nykyään myös XL-laatta B, se on tosi huippu! Se on myös Mimaxilta.Sitten sekalaista kamaa... Nail art -siveltimiä (e-Baysta), keittiösieni ja vanha meikkisieni liukuvärjäykseen ja töpöttelyyn, kynsiliima, strasseja (e-Baysta) ja dotting tool.


Strassit on musta tosi hyödyllinen ja helppo tapa koristella. Tässä mun rasiassa mahtaa olla 2mm strasseja 12 eri värissä. Sitten dotting tool on ehdottomasti se yksi, mikä pitää olla jokaisella kynsiharrastajalla, jos ei muuta raaski ostaa. Tosi monipuolisia koristeluita saa tehtyä helposti! Se on mun rakkaus, en pärjäisi ilman :)

Tässä on mun kaikki tarrat. Neljä arkkia valkoisia, neljä mustia ja kuusi arkkia eri värisiä. Sitten on ranskalaiseen lakkaukseen tarkoitettuja tarroja. Mun kynnet on niin eri malliset kuin noi tarrat, joten en pidä niistä kovin paljon, mutta puolikuulakkauksiin ne sopivat loistavasti! Tarrat taitaa olla melkein kaikki huuto.netistä.


Ja vielä viimeisenä pikkuruinen kasa fimoja, jotka sain lahjoituksena facebookin kynsikirppikseltä.
Niistä en kamalasti pidä, koska vierastan kaikkea törröttävää kynsillä :DSiinäpä ne sitten olikin! Ei ollut paljon edes :)

4 kommenttia:

 1. Ihania nuo strassit. Mulla on varmaan aika samanlaisia mutta kiekossa.
  Dotting tool on kyllä ihan yliveto työkalu. Voittaa mun vanhan pensselinpäähän teipatun nuppineulan mennen tullen ja palatessa. :D
  Musta nuo fimot on tosi söpöjä. Varsinki rusetit ja hedelmät on kivoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi strassit on kyllä yks lempparikoristelutyyleistä, koska ne on niin helppoja ja kuitenkin näyttäviä. Ja dotting toolit kanssa on tarpeellisia kaikille kynsiharrastajille!

   Poista
 2. Ihania koristelu välinetä sulla :)

  VastaaPoista